|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 8:11 am Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | ono stačí mrknout teď na jahody, resp tak měsíc zpět..nevím jak to v krámě dělaj, ale přinesu je "pěkný" druhej den ukrajuju, vyhazuju.. |
- Ovoce v supermarketu se trhá nezralé, dozraje až v obchodě, velmi často si ho musíš dozrát i doma (banány, exotické ovoce...)
- Jahody nejlépu kupovat na trhu, kam vozí jahody natrhané ten den ráno na poli. Ty jahody co mají v supermarketu v plasové krabičce jsou humus bez chuti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
2-3 týdně, kdyby to bylo denně tak bych to možná chápal. Já jím asi tak 20 týdně, ale domácích :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
MOje spotreba byla do nedavno 0 tydne, asi rok jsem nekoupil jedine vajicko a ted uz asi 2 msice vic jak cele velke plato denne a to se trochu prodrazi :) . Vcera jsem to pocital a bylo jich 37. Takze opet me klasicke z extremu do extremu . A mam to tak se vsim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jeste maly dodatek v vajecnym bilkum. Nekdo tu mel zbytecne obavy ohledne jejich spotreby . Kupovane byly 7.5, dnes 18.5. jsem spotreboval posledni davku a myslim, ze i za par dni by byly jeste neprosto v pohode, takze obavy o tom, ze se rychle zkazi , jsou zbytecne. Smozrejme za predpokladu skladovani v chladu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po květen 18, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
Já používám ten vaječný bílek v krabici z Makra snad celou přípravu a mám to otevřené vždy max. 5 dní a vydrželo by to určitě i o něco déle :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|