|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
komodor
|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:39 pm Předmět: Hubnutí :) |
|
|
Ahoj,
mé jméno je Lukáš Stejskal a velice se omlouvám pokud můj dotaz bude hloupý, ale jsem vyloženě nováček a nechci nic podcenit.
Aktuálně jsem Hodně a myslím tím hodně velký kus chlapa.. Začal jsem poměrně aktivně cvičit v posillce a volné dny po práci věnuji rychlé chůzi...Aktuálně se držím tak že cvičím již 5 měsíců a každý měsíc mi jde 4-5 KG dolu (Jupííííí).. Nyní ale trochu googluju a nacházím všude varování, že hubnutí může doprovázet povislá kůže : ( Už nyní mám na těla strie a to mě dost trápí... Povislá kůže by bylo asi na mě už moc :) Nevím tedy jestli mi někdo dokáže pomoci, ale znáte někdo nějakou pomoc (a tím nemyslím něco radikálního jako operace, ale třeba nějaké klidně i drahé krémy), která mi například napne kůži, nebo prostě udrží tak jak by kůže měla být ? POpř pokud zná někdo pomoc i na ty strie budu rád....
Ještě jednou připomenu, že pokud je můj dotaz naprosto nesmyslný velice se omlouvám, ale i tak budu rád za každou reakci :)
Díky a mějte se fajn
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Tak primárně jde o to kolik ti je .... čím je kůže starší, tím je méně elastická .... a kolik kilo při jaké výšce hodláš zhubnout. Resp jaká byla výchozí váha a jaká je cílová. Otázkou je také rychlost toho hubnutí, čím rychleji půjdeš dolů, tím má kůže menší šanci se změně přizpůsobit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
komodor
|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:53 pm Předmět: díky za reakci :) |
|
|
tak začínal jsem na 130 kg a nyní jsem na 110 (22 let 185 cm) o samotné hubnutí mi asi ani moc nejde.. jen chci žít zdravě a věnovat se sportu a kašlat na KFC :D .. takže dokud budu hubnout budu rád :) nevím kde je váha kde bych se měl zastavit :) Rychlost hubnutí asi nijak moc neovlivním ne ? ... tedy jako je mi jasné že když bych začal chodit 2x denně 7x týdně tak jo, ale jedu tu klasiku 3x týdně posilka zbytek procházky
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Vies ovplyvnit rychlost chudnutia prisposobovanim stravy, kedze je to hlavne o nej. Mne sa zda 4-5 kil mesacne idealne cislo s tym, ze ako ides dole s vahou, tak by si mal tu rychlost znizovat (to je teoria, v praxi to neni take lahke si urcovat to tempo).
Mne sa tvoja pociatocna vaha k tvojej vyske zda uz dost ale zavisi aj od typu postavy, ako mas ten tuk rozlozeny, pokial si to mal vsetko v bachore, tak asi bude problem. Ak to bolo rovnomerne, tak nemusi. Tazko takto povedat, vedel by si dat fotku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
Ahojky,
nejsem sice velký odborník na proměnu těla, ale to ti kluci určitě řeknou....já jsem vždycky měla za to, že když člověk hubne z tuku a zároveň posiluje a nabírá hmotu, tak se riziko povislé kůže snižuje (pokud píšu blbost kluci trenéři, tak mě opravte  ), protože místo tuku do té kůže vystavíš svalovou hmotu.
Jinak pokud ti můžu poradit krémy proti striím i povadlé kůži, tak se neboj vyzkoušet ElastiQ - je to určeno pro těhotné ženy, kde se jim bříško i ostatní části kůže vytahují docela dost a riziko povadlé kůže po porodu je taky velký. Koupíš to v každé lékárně kolem 150,-- a doporučuju mazat 2x denně ty nejrizikovější partie (břicho, záda, atd.) Já ho mám z těhotenství ozkoušený s maximální spokojeností (bříško mám bez jediné strie a kůže mi vytahaná nezůstala).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
nejak bych se nebal,neboj ono to jde zpocatku rychle dolu,pro telo je to zmena,ale kazdy se zastavi na urcite vaze,bode,nebo jak to rict a dalsi ubytky uz jdou velmi pomalu,takze kuze se bude mit dostatek casu prizpusobovat _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | nejsem sice velký odborník na proměnu těla, ale to ti kluci určitě řeknou....já jsem vždycky měla za to, že když člověk hubne z tuku a zároveň posiluje a nabírá hmotu, tak se riziko povislé kůže snižuje (pokud píšu blbost kluci trenéři, tak mě opravte ), protože místo tuku do té kůže vystavíš svalovou hmotu. |
to urcite nie, nie je mozne, aby mal zrazu zo 130kg plnych tuku 130kg plnych svalov. ani zdaleka. je to mozne, ked clovek cvici a dobre kvalitne je, ze sa premeni postava tym, ze sa naberu svaly a spali tuky, ale povysnuta koza sa tyka ludi extremne obeznych a tam to tak nefunguje. navyse tuk sa uklada hlavne v pase a ked mas 130kg, tak mas pas okolo 110-120cm a to svalmi nikdy nevyplnis (a ani by si nechcela )
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt květen 07, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
No tak takhle jsem to přímo nemyslela.....  110cm v pase ve svalech ...to nechceš!!!
Myslela jsem to podobně jak píšeš ty - že postupným cvičením a nabíráním svalové hmoty se ta postava změní jako celek a kůže se jí přizpůsobí, jen jsem to špatně vyjádřila.  Nebo jak jinak vysvětlit pojem "zpevnění postavy"??
A u extrémně obézních lidí (teda ne že by to byl případ autora dotazu  ) asi jiný řešení než operace té kůže stejně není ne???
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
No bohuzial 130kg na 185cm sa uz velmi blizi extremnej obezite ale ako som pisal, bez fotky tazko posudit, niekto ma stavbu tela ze aj pri takej vahe je v zasade ok.
ja toto tiez beriem pod pojmom "spevnenie postavy", len to je pripad ludi, ktori maju plusminus rozumnu vahu, ja som reagoval hlavne na autora topicu, ze toto uz nemusi byt ten pripad.
|
|
| nahoru |
|
 |
charvi
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Tak nevim ale ze 130 kg nebo kolik autor pise,nebude asi moc aktivni hmoty.tedy vetsina bude sadlo,kdyz se hubne tak s cilem to sadlo vypucovat.kuze ztrati to co ji napinalo a zacne vyset,hlavne bricho ale je opravdu treba videt foto jak to mas rozlozene.
Nemyslim si ze se kuze doplni tak rychle svalem;),strye taky budou to rikam narovinu,mam dost znamych lidi co z hoodne kilo shazovali a ja sam jsem jednou taky absolvoval skok 106 na. 85 pri 188cm a to jsem byl takova hristicka.slo to vse pomalicku s klidem nicmene na rukou,nohach a par na boku sem se nevyhnul.a to jsem byl taky cca 22 mladik.
Mozna mas lepsi elasticnost kuze,nebude to tak patrne,ale radeji ti rikam rovnou se priprav na nejhorsi abys nebyl sklamanej,ze zazracne masticky nepomahaj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so květen 09, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | No na druhou stranu vídám ve fitku i kluky, kteří mají strie na posilovaných svalech a říkají, že to mají z toho, jak narostli v objemu - např. že přes biceps jim ta kůže už prostě praskla a udělala strie, protože bylo objemu moc. To mi kecají nebo to se taky může stát??? |
Jasně. Já jsem měl strie na bicepsu, na prsou i na nohách, jak jsem rychle přibral asi 8 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
zacinamposilovat
|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
Hele mě je o dekádu více než tobě a dala jsem dolů 40 kilo a možná nějaké drobné. Do 30 kilo jsem na kůži nepozorovala nic. Vyloženě extrémně mi nic nevisí, ale mám kůži jakoby volnější. Moje fakt problémové oblasti: spodní strana paže jakoby v podpaží a pak totéž mezi nohama horní část stehna, tam to jde vidět, na druhou stranu nechodím nahá ani v plavkách. V běžném oblečení si nikdo ničeho nevšimne. Rychlost hubnutí max. 3 kila měsíčně, ale průměrně tak 2. Krémy žádné, těm nevěřím. Ale jak říkám, jsem stará.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
32 rokov je stara?  deti deti... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|