Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zmrdiiiiiii
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.4. Kardio

Kolo HIIT
čas celkem: 30 min
Intervaly: 3 min volně, 30 s max

Stretching
5 min
-musel jsem to strečnout, aby krev trochu odtekla a já moh chodit :D

Fuj ! Půl hodiny kardia je pro mě náročnější víc jak 2 hod silovýho tréninku. Možná je to tím, že mě to vůbec nebaví a musím se do toho nutit. Dělám to ale pro rege kolen, protože mi to na ně subjektivně pomáhá a taky to napumpování stehen je pak brutální. Ty 30s intervaly do toho dávám fakt všechno, super těžkej převod, jedu úplně na max a ani o 5s dýl bych to tempo neudržel. Ty lehký intervaly jsou naopak pohodička a vydýchávám se při nich.

Jinak po včerejším pekle a selfdestruction v Eaglu ani nic nebolí. Možná to přijde zítra .
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30 min
13,53 km
280 kcal

Darkkiller

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.5.

Incline bench na MP
60 kg
12x80 kg
5 (6)x100 kg
4 (6)x100 kg
max x 60 kg

Supersérie Bench + Tlaky na hammeru na vršky v sedě
10x60 kg + max
5 (7)x80 kg + max
5 (7)x80 kg + max
15x50 kg + max

Tyhle 3 cviky jsem jel s kámošem a bylo to brutální. Každá série do selhání. Celý jsme to měli odjetý tak za 10-15 min. Asi jsem to neměl dělat, nejsem na tenhle typ tréninku vůbec teď zvyklej a byl to docela risk, protože mě snad všechno u toho bolelo a úplně mi selhávaly svaly a ty opáčka s dopomocí byly peklo. Pauzy tak 30 sekund včetně superserii. Už nejsem pumpička no, ale to napumpování bylo brutální, to musim uznat. Musel jsem si dokonce sundat kompres triko, protože mě škrtilo přes ruce a docela to i bolelo. Pak jsem se odpojil a jel si klasicky to svoje.

Přítahy na hammeru v sedě
15x20 kg (zátěž na jednu ruku)
12x30 kg
12x30 kg
12x30 kg
-jen na vydechnutí

Shyby (nadhmat)
5xJá
5xJá
5xJá
-procítěně, pomalý excentr. fáze

Dřepy ATG
20 kg
5x60 kg
5x70 kg
3x80 kg
3x90 kg
3x90 kg
3x90 kg
-potěšilo, je to jeden z nejlepších pocitů - dřepovat bez bolesti, užívám si každej pohyb <3
-váha docela v pohodě, ale když to pořádně procítim, tak stehna to zničí

Dřepy ATG 1+1/4
6x60 kg
6x60 kg
-super věc na dopumpování
-docela těžký na udýchání, protože to jedno a čtvrt opakování jedu na jeden nádech

Snatch grip pushpress
40 kg
3x60 kg
1x70 kg
1x75 kg (špatnej setup, špatnej sklon loktů a málem jsem si to pustil na hlavu)
1x75 kg
1x75 kg

Superserie Tlaky s JČ ve stoje + Upažování s JČ v předklonu
10x14 kg + 8x8 kg
10x18 kg + 8x8 kg
10x18 kg + 8x8 kg
-u těch tlaků full rozsah (na dotek JČ o ramena)

Mohamedány v kleče na kladce
12x30 kg
12x30 kg
8x35 kg
8x40 kg
8x40 kg

Zkracovačky na incline lavici
10x
10x
10x
-hezky jsem to procítil

Kolo
čas celkem: 10 min
-rychlý tempo, skoro na max

Stretching
5 min
-jen rychlovka (nohy, záda)

Chtěl jsem jít včera, ale nějak jsem se necejtil. Navíc jsem lez na strom a mimo to, že jsem se celej poškrábal, tak jsem si něco udělal s tricákem (asi 3 hodiny mě potom fakt dost bolel). Ale namazal jsem si ho koňskou mastí, zavázal a dneska už to bylo relativně ok. Takže jsem na to úplně zapomněl, ale po těch prvních 3 cvikách na kozy ve vražednym tempu se zase připomněl - nic hroznýho, ale ruce jsem dneska radši necvičil. Navíc táhnul trochu i levej bic, ale zítra to bude dobrý.

Udivuje mě teď moje regenerace, po tom zničení zad v Eaglu jsem je vůbec necejtil a druhej den bych je klidně moh odcvičit znova. Asi vim, jak skvělou rege maj lidi v kúře . Jsem zvědavej, jestli budu zejtra cítit prsa po dnešku a všech těch vynucených opáček. Nevim, co se to se mnou děje, ale líbí se mi to .
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.5.

Dřepy ATG
6x60 kg
5x70 kg
3x80 kg
3x90 kg
5x90 kg
3x90 kg
5x90 kg
3x90 kg
-super, trochu jsem cítil pravý koleno, ale v posledních 3 sériích to přešlo a zas jsem si ty dřepy užil, poslední série byla bonusová
-začínám být konečně spokojenej s technikou a myslím, že všechny ty zranění kolen mě teď k té "správné" technice tak nějak dovedly

Trochu jsem přecenil svoji regeneraci a po minulym tréninku mě prsa dneska bolely tak, že jsem si nemoh umýt ani záda ve sprše. Proto jsem se při tréninku rozhod, že je trošku protáhnu těžkym floor pressem :D.

Floor press
50 kg
6x70 kg
6x80 kg
5x90 kg
5x90 kg
3x100 kg
3x100 kg
3x100 kg
-trochu delší rozcvička, ale bolest docela povolila a ta stovka je zatím nejvíc, co jsem na FP měl, ale ty trojky stále docela lehký
-jinak často se mě lidi chodí ptát v čem je to dobrý a jakej je rozdíl oproti benchi, tak jim to ochotně vysvětluju a snad jim to taky něco dá
-přišel ke mně slovák s tim kolik toho ještě mám, tak se ho zeptám, co tu chce (v kleci) cvičit a on: "biceps", ARE U SERIOUS ?! určitě ho tam pustim na biceps...pro jistotu jsem tam dal ještě MT

Mrtvý tah sumo (deficit cca 4 cm)
50 kg
60 kg
6x90 kg
6x90 kg
6x90 kg
3x100 kg
3x110 kg

CG bench
50 kg
8x70 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg

Biceps zdvihy s EZ
6x30 kg
6x40 kg
5x50 kg
6x40 kg
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
-už těžký a těch padesát kilo bylo na hraně, ale dal jsem tolik sérií, protože se mi líbil ten pohled v zrcadle a brutální napumpovanost :D

Dnes dlouhej, těžkej a skvělej trénink. Ramena jsem vynechal, protože jsem je trochu cítil z minulého tréninku a včera jsem si dal doma nácvik stojky a pár HSPU taky padlo, takže jsem jim dal dneska rest. Před treninkem nebyly sacharidy - měl jsem je jen na snídani a k obědu, takže ke konci příjemná hypoglykemie.

Jinak za posledních pár měsíců jsem nikdy a na nic nepoužil bandáže na kolena ani pásek. Trhačky jsem použil jednou kvůli strženýmu mozolu a bandáže na zápěstí už jsem taky ztratil .
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera náročnej den, jediná světlá chvilka byla, když jsem si jel vyzvednout sypání na Palmovku do Ronnie shopu <3. Dneska už pohodička, normální režim a čas na jídlo.

6.5.

Military press
20 kg
40 kg
3x60 kg
3x60 kg
3x70 kg
2x80 kg
2x80 kg
1x80 kg (s podržením nad hlavou)
-těch osmdesát už bylo na krev, musím taky na MP jezdit něco jinýho jak jedničky a občas dát víc opáček
-krátil jsem si docela pauzy, protože týpek čekal na stojan a já 5 sérií před sebou

Shyby (bezpalcový úchop na tlusté hrazdě)
8xJá
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 30 kg
2xJá + 30 kg
2xJá + 30 kg
12xJá (jen 1/2 opakování v dolní fázi pohybu)
-tahle hrazda je super na trénink úchopu, je zhruba tak 2x tlustší a úplně plochá (teda není to ani hrazda, ale jen oblouk mezi protisměrkama, je to ale ideální na shyby)
-poslední série ty latty napumpovala a výborně jsem je procítil - i ty poloviční shyby alá Grznár maj něco do sebe
-vše se zátěží z dead hangu a s dobrou technikou

Tlaky s JČ v leže na incline lavici
12x22 kg
12x30 kg
12x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
-jednoručky už jsem dlouho nejel, tak to bylo ze začátku takový nejistý, ale pak jsem tu dráhu chytnul
-budu teď točit asi jen bench/floorpress a přidám k tomu ty incline tlaky s JČ na vršky

Tlaky s JČ ve stoje
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg

Biceps zdvihy s EZ nadhmat
12x10 kg
12x20 kg
12x30 kg
12x30 kg
12x30 kg
-u těch třiceti mně něco začlo přeskakovat v pravym bicepsu, nebolelo to, ale příjemný to taky nebylo , jel jsem to pak s kratší drahou (o cca 15°) a pohoda

Supersérie Triceps stahování horní kladky ve stoje + Diamond pushups
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x

Mohamedány na kladce v kleče
10x35 kg
10x40 kg
8x45 kg
8x45 kg

Zdvihání nohou ve visu
5x vznos
6x
10x
10x

Kolo HIIT
čas celkem: 12 min
2 min - chill tempo (nuda, přemýšlení o podstatě vesmíru atd.)
30 s - max zátěž, max tempo (bomby, pecky, těžký váhy, předjedu i drapera na těch 30s)
-vzdálenost 5,39 km, kalorie 112 kcal

Stretching
-hlavně nohy a záda (ručník pod koleno, adduktory, most atd.)
+ nějaký visy (na jedný ruce, na obou na výdrž..)

Skvělý. Bavilo. Bylo dost energie celej trénink a užil jsem si to. Napumpovanost zase skvělá, poslední dobou fakt pecka, na rukou mi lezou žíly, který tam nikdy snad nebyly vidět. Na stehnech to samý.

Nová suplementace:
Creatin monohydrát 300 g
Explosin (Nutrend)
Beta alanin 200 g

Před tréninkem dneska:
Explosin 10 g
Creatin 5 g
Beta alanin 5 g
-měl jsem testry explosinu, takže vím do čeho jdu, těch 10 g celkem v pohodě ještě, je tam něco přes 200 mg kofeinu, příště tam kopnu aspoň 15 g
-beta alanin jsem vzal od ATP (i když nejsem jejich fanoušek, je to snad jediná věc, kterou jsem kdy od nich koupil, ale nic moc..), příště zkusím 10 g, abych cítil mravenčení, který mám při tréninku rád.. je to docela rozdíl a asi to bude kvalitou, protože když dám All in one od Syntechu, kde jsou jen 2 g beta alaninu, tak to mravenčení cítim (jinak beta alanin od 4fitness to samý, musel jsem dávat až 10 g, abych něco vůbec cítil)
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
30 s - max zátěž, max tempo (bomby, pecky, těžký váhy, předjedu i drapera na těch 30s)

Tak s tim se rozluc
Btw pokud ti to kolo ukazuje wattaz, kolik mas max wattu pri tom nejbrutalnejsim tempu?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Tak s tim se rozluc
Btw pokud ti to kolo ukazuje wattaz, kolik mas max wattu pri tom nejbrutalnejsim tempu?

Ty ale držíš spíš stabilní tempo a nejedeš intervaly ne?

Neukazuje. Je tam jen rychlost a ta asi nebude moc porovnatelná (navíc střídám rotopedy)
a ani to nějak nestíhám sledovat při tom 30s intervalu.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Intervaly ne, ale s pribyvajicim casem zvysuji intenzitu (zatez + rychlost). Prvnich 10 minut se wattaz pohybuje pod 200w, kdy se dostavam do te spravne provozni teploty, do poloviny okolo 300w a druhou polovinu nad 300 (prumerne cca 350w) s tim, ze posledni 2 minuty dam sprint co to jde a tam se tu posledni minutu obcas dostanu i lehce nad 600
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2015 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náročnej trénink. Půl dne v zoo, kde mi bylo strašný vedro a cca 6 hodin bez jídla. Přijel jsem home, dal jsem jídlo a jel jsem na trenink. Únava po 15 g Explosinu a 10 g beta alaninu opadla a ten mix mě brutálně nakop. 10 géček b-a už konečně zabralo a jehly po celym těle <3, 15 g explosinu taky super.

8.5.

Benchpress
20 kg
5x60 kg
3x80 kg
3x100 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x110 kg
-vše super technika, kontrolovaně, s mostem

Přítahy VČ v předklonu s položením (nadhmat)
8x60 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg + 12x60 kg
-super cvik, záda z toho cítim skvěle, akorát mě trochu táhne levý zápěstí u toho

Dřepy ATG
20 kg
20 kg
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
-jen lehce, kolena v pohodě

Sissy dřepy
10xJá
8xJá + 20 kg
8xJá + 20 kg
10x

Superserie CG Bench + Farmer's walk s JČ
20 kg
8x60 kg
5x80 kg + 2x30 kg
5x90 kg + 2x45 kg
5x90 kg + 2x45 kg
5x90 kg + 2x45 kg
-už jsem byl unavenej, ale těch devadesát na uzkej bench celkem v pohodě
-farmářská chůze docela hard na úchop, nebral jsem si magnézko a klouzalo to z rukou

Skvělej trénink, ten Explosin s b-a mě dobře nastřelil. Musel jsem vše zatínat v přestávkách a měl jsem chuť zkracovat pauzy. Ve fitku jsem byl poslední až do zavíračky. Zvláštně na mě koukala frajerka za barem, dokonce pak nás tam i zamkla, ale prohodili jsme spolu jen pár slov a pustila mě ven - jsem věrnej přítelkyni . Teď dám hovězí s rýží a spát. Zítra mě čeká dlouhá cesta na strongmany do Aše, těším se .

Foto těsně před odlovem pelikána - byl hlad.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Report ze včerejšího STRONGMEN'S GAMES AŠ 2015

Po 180 kilometrech cesty jsme konečně dojeli na místo a po kratší svačině jsme se do areálu bývalého letního kina dostali kolem jedné hodiny. Už z dálky jsme slyšeli povzbuzování moderátora. Ačkoliv nás zajímala hlavně profesionální část, stihli jsme shlédnout ještě 2 disciplíny amatérů - "Schody síly" a "Atlasovy kameny". Na závodníky čekaly celkem 4 schody, kam měli strongmeni dostat závaží o váze 200 kg, 240 kg a 280 kg. Nejvíce se zde dařilo Vláďovi Jeřábkovi, který zde ocenil sílu vybudovanou v powerliftingu a dostal nahoru snad jako jediný amatér dvousetkilové i dvěstěčtyřicetkilové závaží. Později celou soutěž vyhrál a získal tak cenné body do Českého poháru strongmanů. Ostatní závodnící, hlavně ti menšího vzrůstu, měli velké problémy už s 200 kg a většina si na těžší zátěž ani nesáhla. S poslední disciplínou měli závodnící snad ještě větší problémy a i ty nejlehčí (130 kg) Atlasovy kameny zvedlo a přehodilo přes hrazdu jen pár borců. "Koule" dokonale prověřily úchop a stisk předloktí, kdy závodnící nesměli použít vosk, takže většina nezvedla ani jednu a zklamaně odcházeli.

Konečně jsme se dostali k profíkum, kteří začali soutěžit někdy kolem 14:30. Hned na první disciplíně byli favorité jasně daní. Většina startovního pole podle mého očekávání se 160kilovou kládou neprovedla ani jedno opakování. Tři opakování zvládli 2 závodnící, mezi nimi byl i největší soupeř Čestmíra Šímy - Rafal Kobylarz z Polska a účastník Strongman Champions League. Domácího Čestmíra přivítal při první disciplíně ohromný aplaus publika a Čestmír dal 4 opakování s jeho typickou statickou technikou. Bohužel neustál čtvrté opakování a svalil se dozadu na zem. Trochu jsem měl obavy, že odstoupí ze závodu, když při další disciplíně, kterou byl mrtvý tah zůstaval sedět i když ostatní už selhávali u svých třetích pokusů. Ale mé obavy byly zbytečné a Čestmír se rozcvičil na prvním pokusu s 350 kg. Na druhý pokus si nechal naložit 380 kilo, kde jeho tempu stačil už jen Kobylarz s jeho třetím úspěšným pokusem 385 kg. Na třetí pokus se Čestmír snažil pokořit národní raw rekord v mrtvém tahu 400 kilama na čince. Po obrovském řevu a povzbuzování to Čestmír zatáhl a v jeho podání to vypadalo celkem lehce. Jsem rád, že jsem mohl být u toho. Zbytek závodu probíhal jako souboj mezi Rafou a Šímou. Kobylarz byl rychlejší u běhacích disciplín jako jsou kufry a super yoke, ale Česťa ho dohnal zase na předposlední disciplíně, kdy jako jediný závodník zvládnul vytáhnout nahoru všechny závaží (zatímco Kobylarz selhal někde u druhého schodu s 280 kg). Poslední disciplína Atlasovy kameny rozhodla. Rafa lehce odházel první dvě 130 kg koule a z pro mě nepochopitelného důvodu závod vzdal a o další čtyři se ani nepokoušel. Vypadalo to, že s něčím není spokojen. Čestmír závod zakončil a dokázal zase jako jediný přehodit 170 kg kouli a stal se vítězem.

Závod skončil někdy kolem sedmé hodiny. Celý závod bych shrnul jako velmi podařený. Organizace byla skvělá a až na jednu prasklou paletu vše odsýpalo skvěle. Bylo vidět, že závody pořádal opravdu profesionální strongman. Jan Šalata jako rozhodčí taky skvělý.

Co mi naopak hodně vadilo a s čím asi organizace nepočítala bylo množství "diváků", které očividně závod vůbec nezajímal a šli se tam jen pobavit, opít nebo dělat bordel. Jelikož vstup byl zadarmo, tak se tam začali objevovat romové, smažky a non lifteři, kteří pro jednou hospodu vyměnili za lavičky letního kina. Takže zejména romské děti pobíhaly kolem podia, občas na něj i lezly a házely po sobě kameny nebo zakrývaly výhled ostatním. Dokonce si nic nedělaly z neustálého napomínání moderátora. Pro příště bych zavedl nějaké symbolické vstupné a v publiku by určitě zůstali jen opravdoví fanoušci. A ještě mi tam chybělo nějaké normální občerstvení pro clean eatery jako jsem já a párek nebo klobása mě neuspokojí.

Jinak mám 3 videa, mimochodem i těch 400 kg deadlift, tak snad nebude vadit, když je sem dám.

edit: Ještě bych trochu snížil obtížnost disciplín, protože někteří závodníci mohli být trochu frustrovaní, když polovina startovního pole nezvedla ani jednu kouli ze šesti nebo s 512 kg super yokem zvládli "urazit" pár centimetrů. I když je pravda, že Aš je tou obtížností vyhlášený a možná by si měl tuhle vysokou laťku zachovat.

Naposledy upravil Darkkiller dne ne květen 10, 2015 1:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně napsané,škoda těch cikáňat.Doufám že máš pěněženku
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Pěkně napsané,škoda těch cikáňat.Doufám že máš pěněženku

Já mám na tohle takovej reflex - když vidím cikána v okruhu 10 metrů, tak si automaticky kontroluju mobil v kapse a peněženku (dělám to často nevědomky i v metru).
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.5.

Dřepy ATG
20 kg
50 kg
5x70 kg
1x90 kg
1x100 kg
1x110 kg
2x110 kg
3x110 kg
-po minulých lehkých dřepech, jsem měl chuť na něco "těžšího" a konečně jsem se dostal přes 100 kg (poprvé od zranění), kolena držely v pohodě, nic nebolelo, ale pro jistotu jsem si lehce navázal bandáže
-zas ke mně přišli dva 60-kilový kluci: "kolik toho ještě mám". Ok, zeptám se, co tam chtěj jet a oni že biceps -> jasně, že jsem je nepustil a už mi to začíná lízt na nervy, kor když jsou v BBC všechny možný tyče

Floor press
50 kg
70 kg
5x90 kg
5x90 kg
5x100 kg
5x100 kg
12x70 kg (cca 30 s pauza)
-přidáváme zátěž, ta stovka už docela těžká a poslední série byla na krev

Mrtvý tah sumo
50 kg
5x80 kg
3x100 kg
3x110 kg
3x120 kg
3x120 kg
3x120 kg

Chtěl jsem dát ve stojanu ještě nějaký tlaky na ramena, ale přišel týpek, jestli už končím, tak jsem ho tam pustil - jsem si vědom, že jsem to obsadil cca na hodinu a jsem schopnej tam kohokoliv pustit snad na cokoliv kromě cvičení bicepsu..

Tlaky s JČ ve stoje
20x10 kg
15x16 kg
10x22 kg
8x26 kg
5x30 kg + 12x20 kg + 10x12 kg
-hodně super a místo ramen 2 nateklý koule

Triceps kladka s V adaptérem
10x20 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x25 kg
10x20 kg
-byl jsem už docela vyšťavenej, tak jsem dal kladku, ale nic moc..spíš mě z toho bolel loket

Biceps zdvihy s JČ střídavě ve stoje
8x18 kg
8x18 kg
8x18 kg + 8x18 kg kladiva soupažně

Supersérie Výdrž na hrazdě v L-situ + GHR
max + 3x
max + 3x
max
-zkouška GHR a málem mi to urvalo hamstringy , nahoru jsem se spíš odrážel rukama a snažil se aspoň brzdit negativní fáze, ale pak jsem se na to vykašlal, protože to fakt brutálně táhlo a navíc jsem to jel na úzký lavičce a pořádně se mi tam nevešly stehna

Stretching
-zase hlavně páteř/záda, nohy, most

Náročnej trénink, po tom trojboji už nezbyde tolik energie, ale nějak se vždy hecnu a chytím druhej dech na další cviky. Dřepy i floor press dneska potěšily, ty tlaky ve stoje taky, celkově další super trénink.

Jo a jinak do konce roku (ale spíš už tak za 2 měsíce) benchnu 150 kg. Budu točit v každym tréninku floor press/tlaky incline/bench. Trochu mě ale omezuje, že nemám sparinga, tak si budu muset při těžších vahách vždy někomu říct o spot.

Pro zajímavost dnešní jídelníček (ale jinak je to +- stejný všechny tréninkový dny, v netréninkový omezuju sachry a snažím se je nacpat do první poloviny dne).

-4 vejce, 200 g řecký jogurt z ovčího mléka, jablko, jablečný 100% mošt
-250 g vepřové maso, 200 g basmati rýže + 5 g creatin monohydrát
-135 g tuňák, 150 g basmati rýže + 2000 IU vitamín D
-5 g creatin monohydrát, 10 g beta alanin, 15 g Explosin, multivitamín, 1 g vitamín C
TRÉNINK
-2,5 odměrky Syntech all in one (75 g)
-200 g vepřové maso, 150 g basmati rýže, jablečný 100% mošt
...a ještě dám vejce nebo mandle
(P: 180 g, S: 466 g)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: