Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. 5. KArdio

přijela jsem do fitka, lehla si na gauč a málem usnula..našel mě Pavel Ballog (snad nejklidnější člověk co znám :D takovej tichej kulturista...) a "To si děláš prdel ne? koukej se zvednout a makat! co to tady jako předvádíš? Mazej na ty schody frajerko!" :D (neveřila jsem svym usim, on umi zvýšit hlas a jak??!! nakoplo mě to :D z toho šoku jsem se probrala až pak na kardiu) jo přesně tohle ted potřebuju díky :D žadny slitování jen tvrdě do mě..už je to za pár! a zatraceně musim zářit :D

30minut schody
40minut pás (15minut výklus + 25min chůze do kopce)

a regenerace, wellnessko, luxus prostě byla jsem jak rozebraná na atomy.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.5. 1.fáze kardio

no dneska slusnej kolotoc, budicek ve 4:00, v pul 6uz v praci do 15 hodin, pak kardio, sup do druhy prace, pak na druhou fazi a nakoupit a varit a spat :D

15minut schody
30minut vyklus pas

2. faze
s Wolverinem, fakt vyborny sparing, hlida me kdyz mi ujizdi rameno, kritizuje posing, vynucena opacka, nahecovani, fakt na me dava pozor. je to silene znat...

Stahovani horni kladky jednorucnimi adaptery
12x 40lbs
12x 55lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
shazovana: 6x 85lbs, 6x 70lbs, 6x 55lbs, 6x 40lbs
pohravani si s dynamikou pohybu, luxus

pritahy osy v predklonu s polozenim na stolicku
12x 30kg
11x 40kgg
8x 50kg
11x 40kg
11x 40kg
tady uz byly zada dokonale natekly

hammery podhmatem
12x 30kg
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
vzdy s kontrakci
v pauzach zatinani v zakladnim postoji

dotahy s kettlebellem
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg

stahovani kladky proplyma rukama
12x 50lbs
12x 60lbs
10x 70lbs
8x 80lbs

shyby s dopomoci
8x
7x¨
6x
6x
konec uz :D
dneska zas na pul kile debilkovsky tresky, zeleniny vše na pare a jupi jej i par lzicek rejze a racia :D orgie cukrovyy :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.5. Kardio, posing

se mi nejlip spalo v noci :D prijemne utahana po vcerejsku, spala jsem snad 8 hodin, uspech!!! :D na me pomery je to dvojnasob nez naspim normalne, taky chut na to kardio byla jina :)

20minut schody tepovka 180
40minut pas

20minut posing

zitra me ceka trochu jiny druh kardia v terenu, jsem zvedava co je na me prichystany. :D

Gohan

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já naspal dneska asi hodinu a půl, jestli vůbec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

copak, zase se ti o mě zdálo?

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Gohan napsal:

smarja, jenom at to nepise
me uz to rikal rano, a jestli sem napise jenom pulku, tak ti to tu ronnie smaze
Gohan

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Gohan napsal:

Nee..fakt netuším co se dělo. Dvakrát jsem skoro zabral a prd z toho. Ve čtyři ráno jsem koukal že budu muset za hodinu vstávat

Peter Ustinov napsal:
Zlata napsal:
Gohan napsal:

smarja, jenom at to nepise
me uz to rikal rano, a jestli sem napise jenom pulku, tak ti to tu ronnie smaze

Pššt
Zlata

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.5. Mega kardio
sbalit jidlo na celej den a vyrazit si pročistit hlavu, at uz fakt nejsem totální gym rat miluju Eagle, ale kdyz tam člověk straví i 13hodin denně, tak uz mu začne fakt šibat z toho, takže na dnešním treninkovém planu byl nadherny výlet po skalách po Jizerkách. Teda jako kam se hrabou schody :D na namokly kameny a strmy stoupani nic nema. Ale pak ten rozhled stal za to, až by se člověku zastavilo srdce z tý nádhery. A jako by se ocitl v jinem světě....je neuvěřitelný jak nadhernou přírodu v čr proste mame...rozervala jsem si svoje oblibeny taktický kalhoty :D jak jinak že stylově přes celej rozkrok až na zadek takže jsem pěkně svítila no :D .... až zjistim kolik to bylo km tak editnu :) ale propoceny jsem měla uplně všechno. Dokonalej den...nejen dřina, odříkání a dieta jsou potřeba v přípravě..alei pročištění hlavy a prostě vypnutí od starostí a uplně všeho, vypnout mobil, sebrat batoh a nechat svou duši tančit radostí a štěstím. Nikdy jsem se necitila svobodnější..

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Perfektos Tohle se vyplatí číst. Na nějaký fuark jsem starej :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
SIA

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechat svou duši tančit radostí a štěstím, to mě rozesmálo :D
Zlata

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Nechat svou duši tančit radostí a štěstím, to mě rozesmálo :D

jo mam přehršle kyslíku :D

Zlata

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.5. Prsa, Ramena, Kardio

čekala jsem, že budu po včerejšku hrozně rozbita, ale opak je pravdou, jsem uplně svěží, uplně juhu ale nohy a zadek mě tahaji pekně! Spala jsem jak kotě, tak snad i regenerace pracovala jak ma.... boži, a ani me netrapi uz, že mam zase tresku čekam kdy se stanou dvě veci, začnu kvokat a narostou mi ploutve :D dle rčení, že jsme to co jime..

Bench
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
kratoucke pauzy

Rozpažky na sikme lavici
10x 60kg
8x 8kg
8x 8kg
8x 8kg
8x 8kg
zas jen pauza na napiti se... malicky vytočené k sobě a jen do tahu, aby po celé draze byly svaly v zapojeni :)

Horní protisměrný kladky
s výdrží v kontrakci 2s
10x 10lbs
8x 20lbs
8x 20lbs
8x 20lbs
8x 20lbs
sileny tempo

Upažování jč v uklonu
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg

Výrazy osy 20kg
co nejpomalejsi spouštění, bez nadhozu
8x
8x
8x
8x
8x

Předpažování s jč
střídala jsem ruce
16x 6kg
16x 6kg
16x 6kg
16x 6kg
16x 6kg

zapažování
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg
12x 4kg

kardio
20minut běh 10km/h
40minut 7km/h

Zlata

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.5. Záda, biceps, kardio
od noci nejaka strevni chripka ci co :D takhle blbe mi dlouho nebylo...ale rano jsem byla nadherne "odvodněná" :D žilky všude, řízlý bříško, seklé nohy...no :D vse zle je k necemu dobre. Ted se tlemim, ale jsem unavená děsně..netusim jak to v práci dam do pulnoci a zejtra 13ctku...uz ted padam na hubu.

Ale nez jsem sla na trenink tak jsem presvědčila sve telo at se kouka zklidnit, že to musim odjet a kupodivu to prestalo :D :)

Shyby s dopomocí
10x
10x
9x
9x
8x
8x
7x
ruzné uchopy, hodně se zaklonit a přitahovat se k hrudníku spíš, procitovat ty svaly.

Stahování kladky na hrudník širokym uchopem
12x 55lbs
12x 55lbs
12x 70lbs
10x 70lbs
Shazovaná 8x 85lbs + 8x 55lbs
pomalicku procítěně

Veslo
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
8x 85lbs

kratoucke pauzy

Přítahy v předklonu s jč adaptérem na spodní kladce
12x 50lbs
10x 60lbs
10x 60lbs
10x 70lbs
10x 70lbs

Stahování horní kladky proplýma rukama na lattisimy
12x 50lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 70lbs
Shazovaná 10x 70lbs + 8x 50lbs

Arnoldova 21 s EZ
7+7+7 20kg
7+7+7 20kg
7+7+7 20kg

Scottowka na stroji
10x 20kg
8x 20kg
8x 20kg
8x 20kg

Kardio
35minut střídání běhu a rychlé chůze

jidlo:
snidane : 5bilku, 3racia
svacina: 100g prirodniho smakouna, zelenina, 50g pohanky
oběd: tunak, 1 brambor, okurka
svacina: 130g tresky na pare, brokolice na pare
večeře: 130g tresky na pare, brokolice na pare
2. večeře: 130g tresky na pare, brokolice na pare

cipinek

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě ty tvoje šichty připadají, jako kdybys dělala u nás ve firmě...
Zlata

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
mě ty tvoje šichty připadají, jako kdybys dělala u nás ve firmě...

Pokud máš firmu na těžení dolů tak chápu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: