| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan Musil
|
Zaslal: pá květen 08, 2015 5:35 pm Předmět: kliky-problém |
|
|
Zdravím všechny,
již asi 5 měsíců chodím do posilovny a ku mému údivu nabírám celkem rychle. Zvládám větší váhy než na začátku a postupně přidávám. Narazil jsem ovšem na problém- a to jsou kliky. Než jsem začal cvičit v posilovně, každý den jsem si dával v klidu 90 kliků po třiceti, to celé vždy ráno, v poledne a večer. 40 kliků v kuse jsem zvládl v klidu do 50 sekund. Dnes jsem se po dlouhé době zase otestoval a dal jsem stejný počet kliků za 1 minutu 30 sekund.
Přijde mi to divné, neboť jsem nabral svalovou hmotu a očekávám tedy, že by se má výkonnost měla zlepšit. Ale ono je to horší než dříve, kdy jsem byl dost hubený a sval žádný.
Má někdo s něčím takový zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
OK
|
Zaslal: pá květen 08, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
Vysoké počty opakování u kliku jsou o vytrvalosti. Taky pokud jsi přibral, tak musíš zdvihat při každém kliku větší váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: po květen 11, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
Hlavní otázkou je, proč jsi tolik kliků vůbec dělal?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 12, 2015 6:43 am Předmět: |
|
|
proč by to mělo být.otázkou? asi chtěl prostě aspoň něco dělat _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: út květen 12, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
"Prostě alespoň něco dělat" není moc dobrý plán.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
Mohl místo nich třeba cvičit něco jiného, lepšího :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
A nebo taky něco horšího .... dělat kliky není rozhodně nic proti ničemu a lepší než dělat úplné hovno.
To JM ... jinak na otázku již bylo odpovězeno. Sice se ti zvětšila svalová hmota a i maximální síla, ale vcelku přirozeně se ti snížila silová vytrvalost. Není to nic divného ... ani to není škodlivé nebo nakažlivé:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 12, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
Pribral jsi :) Na opakovani s vlastni vahou je podle mne vzdycky vyhodnejsi byt lehci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 12, 2015 3:43 pm Předmět: |
|
|
je sakra rozdil udelat 10x100kg na bench nez 50 peknych kliku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |