| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne květen 03, 2015 8:51 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: |
Tj:jekl do jeklu a provrtat to,vysoustružit čep a je to
|
Tam se normal da dlouhej hnusnej rezavej sroub a je to, jakej pak soustruzenej cep )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st květen 06, 2015 3:17 pm Předmět: ewfw |
|
|
Recenzuji bradla co jsem si koupil a jsou opravdu luxusni doporucuji, hned druhy den jsem je mel doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 06, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
Přidávám se :) jsou parádní, stabilní, poctivej výrobek _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mical
|
Zaslal: pá květen 08, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
Uvažuju nad jejich koupí akorát mi přijdou malinko nízký
Rozhoduju se mezi Czech Dip Bars Plus a Czech Dip Bars Light
Obě mají na výšku 100 cm což mi přijde málo - a proto bych se chtěl zeptat lidí co je mají doma, zda to nepředstavuje problém při dipování (mám 184 cm)
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: so květen 09, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Mical napsal: | Uvažuju nad jejich koupí akorát mi přijdou malinko nízký
Rozhoduju se mezi Czech Dip Bars Plus a Czech Dip Bars Light
Obě mají na výšku 100 cm což mi přijde málo - a proto bych se chtěl zeptat lidí co je mají doma, zda to nepředstavuje problém při dipování (mám 184 cm) |
ja mam 185-6nevim a delam na nich hluboke kliky na bradlech a pecka je tam jeste rezerva...neboj
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 09, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
Ja mam teda jen 181, ale mista taky fura :) akorat me po vcerejsku bolej trickay a dokonce i "kridla"  jsem se neudrzel a dal si 5x30 kliku a dneska jsem nedal ani jeden, zajimavy ale je, ze shyby jsou v poho _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mical
|
Zaslal: so květen 09, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Super - díky za odpovědi
Tak jdu do těch light - hned si je objednám a už se těším až mi přijdou
|
|
| nahoru |
|
 |
Mical
|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak jsem bradla akorát vybalil - vypadají nádherně.
Akorát menší dotaz - ten spojovací profil vám šel vytáhnout hladce? Já ho tam mám nějaký zaseknutý a nejde s ním pohnout. Asi to budu muset nejdříve něčím promazat.
I když ve finále si myslím, že ten spojovací profil ani nebudu používat - ty bradla jsou pěkně stabilní.
Už se těším na dnešní trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 13, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
Taky mi sel ztuha :) mam ho oprenej o zed, neni potreba :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mical
|
Zaslal: st květen 13, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to já ho tam snad raději nechám, než abych ho nějak pracně vybouchával a pak ho taky měl opřený o stěnu :)
Cvičí se na nich fakt krásně - akorát si budu muset malinko oprášit techniku. Dneska mě u toho malinko bolelo pravé rameno (což je mé zlobivé rameno, které naštěstí od té doby co jsem začal cvičit facepulls a rotátory nezlobí). Myslím, že jsem neměl dostatečně zatáhnutá ramena dozadu a vystrčený hrudník. To ale rychle doladím.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
| |