|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 3:57 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
13.5.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
back squat 2x5x80kg
deadlift 2x5x136kg
military press 2x5x56kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x
Zase po tréninku na hřišti. Protahovat se na sluníčku, honit se za míčem, opalovat se u toho. Co je krásnějšího. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 13, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem si dneska dal dávku toho velkýho žlutýho prášku - nejlepší anabolikum. A k tomu si v parku četl nového Dana Johna, a smál se na celé kolo - co více si přát :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
Kupuješ podobné knihy papírové nebo v ipadu nebo čtečce? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 13, 2015 7:37 pm Předmět: |
|
|
Většinou pro Kindle, Pavla T. a pár dalších zásadních knih typu McGill, Siff/Verkhoshansky apod. i v papíru. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 4:27 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
14.5.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
back squat 5x87kg, 3x105kg, 2x120kg
deadlift 5x136kg, 3x160kg, 2x178kg
military press 5x56kg, 3x65kg, 2x71kg
pull ups 10x
farmers walk 2x24m x 80kg
Dnešní den je slavnostní zakončení programu 40-day program od Dan Johna /Pavla Tsatsoulina. Trénink je vypsán na 40 tréninků. Já ho ukončuji po 53 tréninkových dnech, což už samo o sobě vypovídá o tom, jestli mě program bavil a jestli jsem neměl problém to těch 40 dní vydržet. Je to program, který mi dal opravdu hodně. Vylepšený PR v mrtvém tahu a dřepu. Zafixoval jsem si celkem pěkný dřep. Teď jen zůstat v té drážce , nebo jak se to říká v angličtině.
Teď mám v plánu vložit na pár týdnů něco extrémně sexy a atraktivního, co ze mě udělá bikiny fitnesku na léto a pak plánuju zase 40 dní tento program. Už jsem to tady psal mockrát. Já si program udělat neumím, radši se budu držet něčeho, co udělali chytřejší a nedělá mi problém to držet měsíce, i roky.
Ponaučení pro další, kterým moje úspěchy přivodí myšlenku, že to taky chtějí zkusit.
* dejte si ty váhy fakt lehký, určitě pod 60% 1RM
* snižte tu váhu o 10kg
* snižte tu váhu ještě o 10kg a můžete začít
* tak po 20 dnech doporučuju začít vlnit intenzitu. O tomto se sice v programu nemluví, ale já to považuju za velmi vhodné. Po 6x1 je v plánu 1x10 a přímo se nabízí dát lehčí 2x5, protože další den je 5/3/2. Následují zase dva dny 2x5. Teda první den po 5/3/2 dejte lehký, pak střední, těžší a vrchol bude hned navazující 5/3/2, pak zase vlnka až k 6x1 a tak dokola. Trénink dostane další šťávu.
* zbytečně nepřihazujte váhu. Radši s vahou zavlňte, jak píšu výše.
* běžte do toho, je to dobrý program!
Děkuji magionovi, díky němuž jsem se o programu dozvěděl, a díky Pavlovi Mackovi, že mě programem svým způsobem provázel (Pavle, nikam o tom nepiš, byla by to reklama). _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
Díky za report, ukládám si, až si dojedu svůj naplánovaný cyklus, určitě se chci na 40-day program vrhnout, a mrknu se pak do archivu na Tvoje doporučení.
Zdar a sílu! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:08 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
15.5.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
back squat 3x87kg, 3x96kg, 3x105kg
hang clean do 2x92kg
fat bar pull ups 10x
Dnes to byl trénink takový mezicyklový. V pondělí začnu cvičit něco nového a dnes jsem potřeboval stanovit výkon u hang cleanu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 18, 2015 4:27 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
18.5.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
back squat 5x80kg, 5x92kg, 5x104kg
hang clean 12x61kg, 15x61kg
military press do 3x65kg
fat bar biceps curl 10x16kg, 10x25kg, 10x34kg, 10x34kg, 10x25kg
Začátek nového tréninku. Přišlo mi, že k navázání na 40 day Easy strength se hodí tento trénink. 40 dní ES beru nyní jako základ pro další budování síly. 40 dní jsem vybrušoval techniku a teď bych ji zkusil udržet a použít jako nástroj pro vystavění nějakých svalů a trochu síly. Program není originálně moc dlouhý.
Bicepsových zdvihů mělo být dnes 50-100, ale protože jsem dva měsíce nesáhl na biceps, dal jsem radši 50, abych po zbytek týdne nemusel sedět na dlaních. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 18, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
To bude svalovcicka na trapezy po tych hangcleanoch _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 18, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
To bude a to jsem to zabrzdil hlavou, právě z tohoto důvodu. Po 2 měsících na 5 opakováních v sérii a 10 za den nemůžu napálit začátek, to by nebylo dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: po květen 18, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
Chybí mi tam trošku benč ale jinak to vypadá zajímavě... jsem zvědav co to s tebou udělá.
Budu sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 18, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
Benč cvičit nemůžu, nemám lavičku. Budu aspoň klikovat venku na hřišti. To mi připomíná, že fakt ta prsa dlouhodobě vůbec necvičím.
5/3/1 jsem cvičil asi rok a půl zpátky, velmi mě to bavilo a teď mi to krásně sedlo jako pokračování ES. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Benč cvičit nemůžu, nemám lavičku. Budu aspoň klikovat venku na hřišti. To mi připomíná, že fakt ta prsa dlouhodobě vůbec necvičím.
5/3/1 jsem cvičil asi rok a půl zpátky, velmi mě to bavilo a teď mi to krásně sedlo jako pokračování ES. |
Jsem na to zvědav... ten rozpis 5/3/1 bych v budoucnu rád zkusil...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju sehnat si tu Wendlerovu knížku. Tohle je sice taky od Wendlera, ale není to normální 5/3/1 ale trochu modifikovaný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
A co zkusit zařadit floor press popřípadě bridge floor press?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|