|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xnewstedx

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
What a day! What a lovely day!
Naaah tak to bol zazitok. Rozmyslam ci na to ist este raz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 11:21 am Předmět: |
|
|
no presvedcili ste ma teda  vydam sa na to aj ja _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
Sakra, to zase bude hrozny cekani par mesicu na Br rip na torentech (.
Nastesti uz je temer dokonceny sezony The Flash a Arrow takze nejakych 46 dilu me na nejakou dobu vystaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | What a day! What a lovely day!
Naaah tak to bol zazitok. Rozmyslam ci na to ist este raz. |
Ja asi pojdem, chcem si este vychutnat detaily a celu tu mytologiu, je to pecka! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Judson napsal: | Sakra, to zase bude hrozny cekani par mesicu na Br rip na torentech (.
Nastesti uz je temer dokonceny sezony The Flash a Arrow takze nejakych 46 dilu me na nejakou dobu vystaci. |
proc na to nezajdes do kina? |
Tak to nehrozi, abych platil za jakejkoliv film nebo hru V kine jsem nebyl pres 20 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:10 pm Předmět: |
|
|
Takhle mě zkazil celej zážitek z filmu nějakej malej kluk, kterej vedle furt chroupal popkorn, před filmem se asi desetkrát nahlas ptal, jestli už to je ten film (reklamy) a při filmu furt něco říkal, když jsem mu řekl, ať už drží hubu, nebo se naseru a vyhodím ho, tak mě okřikla mladá a krom otravnýho kluka vedle sebe jsem měl ještě nasranou přítelkyni na druhý straně... příště na nějaký kino seru, nebo koupím místa pro vozejčkáře, ať vedle mě nikdo není.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem a bomba. 2 hodiny si člověk neodpočine, téměř žádné hluché misto a ty vizuály k posrání. Strašně jsem si to užil. Doporučuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Takhle mě zkazil celej zážitek z filmu nějakej malej kluk, kterej vedle furt chroupal popkorn, před filmem se asi desetkrát nahlas ptal, jestli už to je ten film (reklamy) a při filmu furt něco říkal, když jsem mu řekl, ať už drží hubu, nebo se naseru a vyhodím ho, tak mě okřikla mladá a krom otravnýho kluka vedle sebe jsem měl ještě nasranou přítelkyni na druhý straně... příště na nějaký kino seru, nebo koupím místa pro vozejčkáře, ať vedle mě nikdo není.... |
neasi..jednou chceš bejt trošku vostřejší, a už má holka problém...mě se stalo včera to samý...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so květen 16, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | smetak napsal: | | Judson napsal: | Sakra, to zase bude hrozny cekani par mesicu na Br rip na torentech (.
Nastesti uz je temer dokonceny sezony The Flash a Arrow takze nejakych 46 dilu me na nejakou dobu vystaci. |
proc na to nezajdes do kina? |
Tak to nehrozi, abych platil za jakejkoliv film nebo hru V kine jsem nebyl pres 20 let. |
Možná bys to mohl zkusit, kina za tu dobu prošla jistou proměnou
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 16, 2015 11:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 9:12 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Mad Max: ufff, mám dosť: Kamoš odvedľa to vystihol: "Normálne som sa spotil!"
film roka
všetko funguje ako má a nie len neskutočná akcia |
Hlásíš, že je to film roku ještě před novym Arniem a Star Wars??
Ale je to jízda jak sviň, to jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
Ehm pred kým?, pred Arniem, prosím ťa, jeho filmy sú úsmevné, to je tak všetko, a Star wars, no, to je úplne iný žáner, budeme radi, ak to nedopadne ako skrytá hrozba _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|