|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 8:06 am Předmět: |
|
|
uz tu chyba len dejv a jeho 170kg benche pri 190/80 _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | reegis napsal: | | citace: | Takze ty odcvicis 10 x 3 (desat trojek) s 80% z maxka a budes mat prestavky pod 5 minut? To by som si pozrel .
Telesna vaha, maxko na drep?
|
Nevím co je na tom nereálného..já jsem jezdil sice né 10X3 ale 5X5..80% maxima back squat s 1 minutovýma přestávkama ..takže myslím že 10X3 by nebyl problém. Radši intenzivní trénink než se 5-8 minut čumět do stropu. Co prosímtě děláš během těch 8 minut? Luštíš křížovky? |
a teraz tu o Karkulke |
k tomu se připojím, každý kdo si prošel Fominem se musí smát:)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:23 am Předmět: |
|
|
Tak asi zalezi na vykonnosti a na tom, ako clovek silovo trenuje. A na pohlavi. Vid zenske logy tu na fore, kde staci z maxka ubrat 2,5 kg a je z toho vaha pre 10 opaciek _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | g_dgrim napsal: | | reegis napsal: | | citace: | Takze ty odcvicis 10 x 3 (desat trojek) s 80% z maxka a budes mat prestavky pod 5 minut? To by som si pozrel .
|
Nevím co je na tom nereálného..já jsem jezdil sice né 10X3 ale 5X5..80% maxima back squat s 1 minutovýma přestávkama ..takže myslím že 10X3 by nebyl problém. Radši intenzivní trénink než se 5-8 minut čumět do stropu. Co prosímtě děláš během těch 8 minut? Luštíš křížovky? |
a teraz tu o Karkulke |
k tomu se připojím, každý kdo si prošel Fominem se musí smát:) |
Zásadní problém je ten, že spoustu lidí v posilovnách nemá vůbec představu o svém reálném maximu v základních cvicích.
Pak tady čtu, že rozjíždějí KORTEHO na 70% a podobný kraviny, viz to co napsal reegis.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | A pro většinu lidí bych doporučil kombinovat vysokou intenzitu s několika málo sériema o vyšším počtu opakování. Tohle bude podle mě určitě fungovat líp, než 10x3 i 3x10:
https://www.t-nation.com/training/stage-system |
dovolil bych si upozornit a znovu vypichnout ten odkaz, co tady postoval CIZO.
Přečtěte si ten článek.
Ve zkratce se jedná o systém, kdy u daného základního cviku odjedete několik sérií s vysokou intenzitou (někde okolo 80-90%), pak shodíte váhu a odjedete další 2-3 série s větším počtem opakování. Je to založené na principu předaktivace CNS a podle mě by to mohlo dost dobře fungovat.
Hodlám to velmi brzy vyzkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Hulkie napsal: | | g_dgrim napsal: | | reegis napsal: | | citace: | Takze ty odcvicis 10 x 3 (desat trojek) s 80% z maxka a budes mat prestavky pod 5 minut? To by som si pozrel .
|
a teraz tu o Karkulke |
k tomu se připojím, každý kdo si prošel Fominem se musí smát:) |
Zásadní problém je ten, že spoustu lidí v posilovnách nemá vůbec představu o svém reálném maximu v základních cvicích.
Pak tady čtu, že rozjíždějí KORTEHO na 70% a podobný kraviny, viz to co napsal reegis. |
To se mi nezdá jako kravina:) Korte je navržen na procenta z maximálního výkonu v dresu. Který je samozřejmě o něco vyšší.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | reegis napsal: | | citace: | Takze ty odcvicis 10 x 3 (desat trojek) s 80% z maxka a budes mat prestavky pod 5 minut? To by som si pozrel .
|
a teraz tu o Karkulke |
No tak to napíšu v číslech. Moje max bylo v tu dobu kdy jsem tak trénoval 135kg na back squat a jezdíval jsem 5x5 110kg s 1 minutovýma přestávkama. Sice jsem potom odpadl a poslední série byla vždycky na doraz, ale bavilo mě takhle trénovat a stále baví.
Není to nějak extra váha, tak nevím proč by to mělo být nereálné. S tímto tréninkem plus jsem se za 7 týdnů dostal ze 135 na 145kg (a 150 jsem nedal jen tak tak) Ale to je jen tak na okraj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ono je to docela individuální.
Dva borci můžou mít maximum na dřep 150 kg, pak uberou na 80% z maxima a jeden udělá šest opakování a druhý deset. Záleží na poměru svalových vláken /který se tímhle testem dá mimochodem nahrubo určit/.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | podobný kraviny, viz to co napsal reegis |
Já do klasické posilovny nechodím. Věnuju se naplno Olympicliftingu a nikdy jsem žádného korteho (ani nevím co to je) nejel, tak nevím proč to co jsem napsal by měla být kravina. Nemám potřebu si něco vymýšlet. Dřepuju min. 3krát týdně plus další den zkouším různé variace (bulhar, výskoky, pauzy)
Nedávno jsem zkoušel kolik zvládnu na 1 X 10 opakování a dal jsem 100kg a asi by šlo i víc, ale nezkoušel jsem.
To že někdo si dává 8 minut pauzu během sérima z 3reps, tak je jeho věc, ale já bych tam asi nudou usnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:25 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: |
No tak to napíšu v číslech. Moje max bylo v tu dobu kdy jsem tak trénoval 135kg na back squat a jezdíval jsem 5x5 110kg s 1 minutovýma přestávkama. Sice jsem potom odpadl a poslední série byla vždycky na doraz, ale bavilo mě takhle trénovat a stále baví.
Není to nějak extra váha, tak nevím proč by to mělo být nereálné. S tímto tréninkem plus jsem se za 7 týdnů dostal ze 135 na 145kg (a 150 jsem nedal jen tak tak) Ale to je jen tak na okraj.
|
Tak u tebe jde asi o to, že ty jsi asi měl i docela dobrou fýzu, takže to vydýcháš v klidu, navíc těch 110 kilo není pro tělo nějaká neuvěřitelná zátěž, takže se to dá. Neumím si ale třeba představit, že bych šel 5x200 rychle za sebou v sériích, pokud bych neměl maxko aspoň pade, i to je možná málo. A jak říká Hulkie, tak je to i o somatotypu
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | reegis napsal: |
|
Tak u tebe jde asi o to, že ty jsi asi měl i docela dobrou fýzu, takže to vydýcháš v klidu, navíc těch 110 kilo není pro tělo nějaká neuvěřitelná zátěž, takže se to dá. Neumím si ale třeba představit, že bych šel 5x200 rychle za sebou v sériích, pokud bych neměl maxko aspoň pade, i to je možná málo. A jak říká Hulkie, tak je to i o somatotypu |
No však, není to taková zátěž abych to nezvládnul a přesně jak říkáš, že asi s 200kg by to asi nešlo (ikdyž záleží asi fakt na více faktorech)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | citace: | | podobný kraviny, viz to co napsal reegis |
Já do klasické posilovny nechodím. Věnuju se naplno Olympicliftingu a nikdy jsem žádného korteho (ani nevím co to je) nejel, tak nevím proč to co jsem napsal by měla být kravina. Nemám potřebu si něco vymýšlet. Dřepuju min. 3krát týdně plus další den zkouším různé variace (bulhar, výskoky, pauzy)
Nedávno jsem zkoušel kolik zvládnu na 1 X 10 opakování a dal jsem 100kg a asi by šlo i víc, ale nezkoušel jsem.
To že někdo si dává 8 minut pauzu během sérima z 3reps, tak je jeho věc, ale já bych tam asi nudou usnul. |
Tak hlavne tych 8 minut bolo myslene ako horna hranica, kdezto ty tu z toho robis pomaly zlaty standard predstav si neakeho tlusteho liftera jak si dava minutove pauzy...
Kazdopadne tato debata o pauzach je uplne zcestna, borci co su lahsi a dvihaju mensie vahy budu odpocivat kratsie ako tazsi a silnejsi chlapi. To mi pride ako normalna vec a neviem preco sa tu o tom vlastne bavime.
Ovela zaujmavejsia debata bola, kto vlastne cvici 10x3 pre objem :) - okrem Stefana Havlika. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|