|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maschin
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:13 pm Předmět: Kdy si mám najít čas na cvičení? |
|
|
Zdravím
Chtěl bych začít posilovat, abych měl svaly, byl zdravý, získal větší sebevědomí a našel si holku. Lidi jako vy (prostě ti co hodně posilují) mě přesvědčili, že bez svalů a posilování nejsem žádný chlap, a že jsem jen kus hovna. Tak dobře. Začnu posilovat. Ale kdy?
V pondělí až pátek vstávám ve 3 ráno a domů přijdu v 8 večer. Jezdím s autobusem. Přes den mám pauzy, ale nemůžu se moc vzdálit od autobusu, protože musím přesně vyjet. Pokud mám delší pauzu, tak jí prospím, protože jsem unavaný. Když přijdu domů, tak se najím, umyju a jdu spát, aby se alespoň trochu vyspal. O chuti a náladě něco dělat nemůže být ani řeč. Víkendy mám většinou volné, jednou měsíčně mám službu i v sobotu, ale to je jen na pár hodin.
Tak by mě zajímalo, kdy mám sakra posilovat a cvičit??? Nemůžu cvičit jednou týdně o víkendu. Víte stejně dobře jako já, že by to bylo k ničemu. Doma máme jen pětikolové jednoručky a šlapadlo na chůzi, takže posilovna, ale vážně by mě zajímalo, jak to mám dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:14 pm Předmět: Re: Kdy si mám najít čas na cvičení? |
|
|
| maschin napsal: | Zdravím
Chtěl bych začít posilovat, abych měl svaly, byl zdravý, získal větší sebevědomí a našel si holku. Lidi jako vy (prostě ti co hodně posilují) mě přesvědčili, že bez svalů a posilování nejsem žádný chlap, a že jsem jen kus hovna. Tak dobře. Začnu posilovat. Ale kdy?
|
Spíš bez prachů než bez svalů
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak by mě zajímalo, kdy mám sakra posilovat a cvičit??? Nemůžu cvičit jednou týdně o víkendu. Víte stejně dobře jako já, že by to bylo k ničemu. |
Ne, nevíme. Rozděl si tělo na dvě části, první trénink odjeď v sobotu druhý v neděli. 1x týdně celé tělo je pro začátečníka v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
1x tydne je porad lepsi nez vubec a ten rozdil rozhodne bude videt a kdyz to prolozis nejakyma svatkama (pokud nejezdis stejne i ve svatky) tak zadny mistr sveta z tebe nebude, ale poznat to urcite pujde
btw. byt v praci 17h to je nejake divne ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 3:17 pm Předmět: |
|
|
Byt tebou, tak bych se prvne zameril na hledani prace kde nemusis travit 17 hodin denne 5 dni v tydnu. Myslim si ze to neni dlouhodobe udrzitelny...
Potom se muzes pustit do posilovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
Zenska zabere 3xtolik casu nez posilovna.....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
sebevedomi a zenskou ziskas i bez svalu, staci nebyt passy, tohle cvicenim nespravis _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
I kdyz pocitam nejaky dojizdeni tak to je normalni legalni prace, tolik hodin denne ? To mas snad denne prescasi. Nez na cokoliv jineho, byt tebou, tak se soustredim na zmenu zamestnani, rekne se to snadno, ale casto hur udela. (
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: út květen 19, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????
Je to legální. Strávím v práci asi 16 hodin, ale jízdy jsou z toho půlka, tj. 8 hodin, druhá půlka je volno. Člověk si může dělat co chce, může i jít domů na chvilku. Ale musí být v určitém čase být připraven vyrazit, aby nebylo zpoždění. A toho časi tam není tolik, abych šel do nějaké posilovny. Pokud je, tak radši spím, protože jsem unaven.
Mě by zajímalo co děláte vy za práce... V kanclu sedět nemůžete, to byste si odrovnali záda a v továrně taky nemůžete, protože tam nemůžete jíst zdravě a při směnách nemáte žádnou životosprávu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 19, 2015 5:04 pm Předmět: |
|
|
bud mas vymluvy nebo vysledky
cvicit jde pri vsem
kdbyy to bylo snadne, tak to delaji vsichni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: út květen 19, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
| maschin napsal: | | a při směnách nemáte žádnou životosprávu... |
delam v podzemi na tri smeny a jidlo stiham...
proste kdyz chces tak to de
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
kdo nechce, vymluvu si vzdy nejaku najde
robil som 12-ky nepretrzity, s jedlom som nikdy nemal problem
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
No dobrá, ale pořád nevím, kdy mám cvičit, protože to nestíhám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
vyssie ti bolo odpovedane. cez vikend rozdelit telo na vrsek a spodek. aspon na zaciatok.
cez tyzden cvicit "nemozes" pretoze chces pracovat-soferovat. musis si sam urcit co vlastne chces. ci chces cvicit - to volno si potom najdes, alebo je na prvom mieste kariera profesionalne vodica. volba je na tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|