|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HanzZz
|
Zaslal: út květen 19, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
Vstávat ve 3 a vracet se v 8 ? To bych s tím "autobusováním" seknul :-) _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
riker

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
| maschin napsal: | Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????
|
Vazne te to bavi nebo nam to tady jenom namlouvas?
Jinak doufam ze tam mas o hodne vic nez tech 10 000. Kdyz uz bych sel do takovyhle prace ktera sezere absolutne vsechen muj cas, a nici moje zdravi, tak by to muselo byt za takovy prachy, abych s tim mohl za par let seknout a uz nemusel v zivote pracovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
| maschin napsal: | | No dobrá, ale pořád nevím, kdy mám cvičit, protože to nestíhám... |
A kdo jinej to má vědět? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | maschin napsal: | | No dobrá, ale pořád nevím, kdy mám cvičit, protože to nestíhám... |
A kdo jinej to má vědět? |
Přesně, to mi příjde taky dost ujetý, jak kdyby jsme byli jeho rodiče, co mu to mají říct
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
Já nevím o posilování absolutně nic, proto jsem předpokládal, že mi poradíte.
Mě to fakt baví. Je pochopitelné, že byste to nedělali. Vás baví posilování, mě baví řízení velkých strojů. Naopak pokud mě něco někdy nebavilo a nebaví, tak je to zmíněmé posilování...
Opravdu má smysl cvičit jednou týdně? Všude čtu, že pro začátečníka třikrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út květen 19, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
Ano, ma smysl rozdelit telo do dvou treninku a odjet je v sobotu a neděli
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 19, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
Pokud tě to nebaví, tak ani necvič, kor pokud to vůbec nestíháš. Na prachy ty ženské chytíš líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út květen 19, 2015 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Na prachy ty ženské chytíš líp. |
To asi ( byť u "kvalifikovaného" řidiče z povolání trávícího v práci 16 hodin denně ) nehrozí. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út květen 19, 2015 10:56 pm Předmět: |
|
|
Jestli tě to nebaví nebo to nechceš dělat, tak se na to vykašli. Nemáš to dělat proto, že ti to řekl někdo jinej, ale protože to chceš ty. A když to chceš, tak si pak ten způsob najdeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st květen 20, 2015 6:53 am Předmět: |
|
|
Nebo tahej autobus na laně po parkovišti a až ti to nebude stačit, zapojíš za sebe dva, pak tři, pět, deset autobusů atd. (když si to budeš chtít ztížit, necháš zařazenou rychlost) a posílíš, nabereš svaly, nebudeš stačit odhánět ženy a budeš jen samá pozitiva a sociální jistoty!
Ale vážně - "Buď chceš nebo ne, to ostatní jsou kecy!"
Tak cvič v tom autobuse při pauze. Kup si TRX, pověs si to vevnitř a o pauze si chvilku zacvič s tím a s vlastní vahou. Nebo tam, kde o pauze spíš. Když nemůžu do posilovny, tak si jí udělám z toho, co mám k dispozici, ne?! _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st květen 20, 2015 7:38 am Předmět: |
|
|
ked ta to nebavi,aj tak si ten cas nenajdes a vyseres sa na to  takze zbytocny topic _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr_klecka
|
Zaslal: st květen 20, 2015 10:10 am Předmět: |
|
|
Problém je v tom, že chceš cvičit, abys nebyl "sračka" nebo jak jsi to napsal a mohl si tak najít holku. Jenže když nemáš čas na cvičení, kde chceš najít čas na tu holku? Každá tě s takovým rozvrhem pošle do háje ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|