|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
Jen 20? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Durin
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:58 am Předmět: |
|
|
Takhle to dopadá, když je člověk línej se starat o ruce...
Tak ja to mam este horsie ale dako si s tym neviem rady. Dajte prosim dobri spolubojovnici dobru radu na udrzbu
Dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:01 am Předmět: |
|
|
na stránkách Funkčního tréninku je na to super článek, ale odkaz jsem asi vložit nemůžu, protože mi ho někdo smaže. Stačí tam vyhledat "mozoly".
|
|
| nahoru |
|
 |
Durin
|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:13 am Předmět: |
|
|
| Durin napsal: | | nasiel som dakujem |
Pokud šmirgluju pravidelně, nejlíp se mi to dělá takovým tím profi pilníkem na nehty :-) a mimo tréninky, třeba na noc, ty ruce promašťovat, protože magnesko hodně vysušuje _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Durin
|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:51 am Předmět: |
|
|
Ja som s tym nemal problem, len teraz ked je tazsi ketlos tak mi to nici dost ruky. Vyskusam rady a hadam sa to da do poriadku co najrychlejsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st květen 20, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Resety
- odpočinkový den, jupííí.
Přes den jen lehké L-sit a stojky, ne na cvičení, ale pro zábavu.
Jinak pár zajímavých poznatků:
- zadní dřep výrazně pomáhá s rozštěpem a provazem (Pavel T. a kupř. Thomas Kurz mají pravdu - když se přestane člověk ve strečinku zlepšovat, musí zesílit)
- ať jede člověk jaký jede program, je dobré si dávat (minimálně!) udržovací shyby. Pro kohokoliv, kdo cvičí s velkou činkou, to není doporučení, ale rozkaz.
- "kozáček" streč s kettlebell je pro spodní část těla totéž, co páka/zlomená páka pro horní - uvažuji, že jej zařadíme jako standard přípravu pohybu už od KB1.
- pevné základy se singl kettlebell = velmi rychlé zvládnutí drilů se dvěma kettlebell
- pevné základy s kettlebell = velmi rychlé zvládnutí drilů s velkou činkou. Mám pár žáků, kteří tahají sumo deadlift ukázkovou (!) technikou hned na první lekci s velkou činkou, sám koukám.
- triáda činka - kettlebell - vlastní váha mě fakt baví, a čím déle se jim věnuji, tím více mi to dává smysl. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: st květen 20, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
ROP, tréning #14 (easy)
clean&press 4 x 1+1 (28)
pullups 4 x 1
swing/snatch 6min./24+24op. (28) _________________ Jozef Vanko | KB5 Slovensko
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st květen 20, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
20.5.2015 - tr. č.79
resety
6. trénink z KB5 Swing protokol
10 opakování každou minutu, 20 min
rychlovka, lehké, ještě že tak, zítra tahací den...
Jídlo pořád tak nějak podobné, ujíždím na listovým špenátu, zatím se mi ještě nepřejedl :-) "cukrová chřipka" se na WHOLE30 podle očekávání nedostavila, přece jen i předtím to jídlo bylo relativně čistý. Včera jsem si pravděpodobně přivodila nechtěnou ketozu, acetonový dech a fakt, že toho ovoce jsem jedla fakt málo tomu odpovídaly..ale překvapilo mě to, protže dřív mě kofein z ketozy spolehlivě vyhazoval. Kafe piju pořád, 2-3 šálky denně. Změnila jsem tenhle týden jen to, že první šálek nemám k snídani, ale piju ráno citronovou vodu nebo zelený čaj, první kafe až v práci během dopoledne. Dělám to z čistě experimentálních důvodů, jestli jsem schopná začít ráno fungovat bez kafe..asi jsem :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Naposledy upravil PetkaB dne čt květen 21, 2015 12:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bezcukrik

|
Zaslal: st květen 20, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Dneska odpocinek, joga byla z duvodu deste zrusena, tak jsem se dokopala doma k 50 minutam, nevidano.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
Dnešní trénink:
- Military press, 2x2, 55 kg
Přes den GTG L-Sit a stojka, odpo strečink (klasika - provaz, rozštěp, most), MMA a Practical Hung Kyun.
Citát pro dnešní den:
Většina trenérů mluví při sestavování tréninkového plánu o cvicích, objemu a intenzitě.
Dle mého názoru je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ součástí frekvence - myšleno přijít. Doraž - to je frekvence.
Peter Lakatos, Master SFG _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
My co si vieme (viacmenej) zostavit trening sami a dostavit sa musime len domov (domov tvoria buliny) to mame v zivote lahsie... ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | My co si vieme (viacmenej) zostavit trening sami a dostavit sa musime len domov (domov tvoria buliny) to mame v zivote lahsie... ;) |
Nebo horší...doma je tolik lákadel, proč nezačít cvičit :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|