|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
No, vicemene ano. Pujdi na vysokou (jsem uz prijaty) a jdu prave do Olmiku... no a vzhledem k tomu ze nasi bemaji moc pe ez tak domu moc jezdit ani nebudu a budu o vikendech pracovat, pokud neco najdu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tak buď univerzitní fitko nebo u Vrábela třeba. V Olmiku je blaze, když si člověk zvykne na Litovel. Hezké místo-
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, vicemene ano. Pujdi na vysokou (jsem uz prijaty) a jdu prave do Olmiku... no a vzhledem k tomu ze nasi bemaji moc pe ez tak domu moc jezdit ani nebudu a budu o vikendech pracovat, pokud neco najdu |
jak nemaji moc penez???
co je to za kecy???
copak jsi postizenej, ze nemuzes makat???
to cekas, ze te budou vasi zivit do duchodu???
tohle me dycky zvedne ze zidle... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem v tom kraji skoro 9 let slečnu a na přírodovědě dělal prvák doktorátu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
Pu, sak rikam ze budu makat :D ja si i ted sve vylety a zabavy platil ze sveho. Jen sem tim chtel rict ze "dom" jezdit moc nebudu a budu spis makat at mam penize na poradne jidlo a tak i
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 9:55 am Předmět: |
|
|
Nevím co považuješ za levné fitko. Třeba EuroGym je celkem "drahej" ale studentská měsíční je tam za 600,-. Fitko je to hodně nadstandartní.
Nebo zkusit Timpo (moje srdcovka), tam jak se hýbou ceny teď nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, chybi mi ta sila | Chceš sílu-odpovědí i pro středně pokročilé naturály je FOMIN.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
Největší silové přírůstky jsem měl po Fominovi (po třeba deseti letech tréninku, takže žádný raketový progres začátečníka). Snadné na ujezení a uregenerování (narozdíl např. od Sheiko). existuje varianta akcentující BP...tu jsem cvičil. Za mě spokojenost a mít rameno v cajku, jdu do toho znova. Pro získání síly ideílní rutina.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
Mne prijde ze jak se rutina nejmenuje korte, bear nebo fest, je to pro hubenoura spatne.... aspon tady :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
No, zkus se zeptat trojbojařů tady. Na fomina Ti většinou neřeknou křivé slovo (na Sheika půlka nadává a druhá ten trénink miluje...dobře, 80 % nadává:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
Nemyslel jsem to tak, že by byl fomin špatný, ale spíš mi přijde, že je určen pro trochu někoho jiného, než je Micus (nic ve zlém, Micusi). _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
Po hrozzně dlouhé pauze gym. Jsem v Hodoníně v lázních a řekl sem si že už lenoseni je dost. Konec kecu a makat. No a dopadlo to tak že jsem pomalu brecel při vahách se kteryma se zdejší slečny rozcvicuji. Navíc to tam byl samy obr a já taky hajzl pavuk mezi nima.... No ale věděl sem proč kupuju měsíční permici. Abych se nemohl vyvlect. Ty peníze nenecham propadnout! :D
Trénink:
Drep:
8x50
5x60
5x70
2x74
Predkopy:
4x10x55
-AU, nohy v ohni, pomalu křeče v hamstringoch (wat?!)
Bench:
8x50
7x50
6x50
7x50
Horní kladka:
4x10x40
Kliky na bradlech:
4x8
-a šlus. Měl sem dost a nechtěl sem to prehnat. No takže zítra znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
Ty váhy jsou úplně v pohodě, ještě když máš po měsíčíní pauze. Já konečně cvičím už bez přerušení dýl jak tři měsíce a ty váhy stejně nedávám :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|