|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MSG

|
Zaslal: st květen 13, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
Mám jedny základní Trasery, ale nějak mě spíš to věčné tritiové osvětlení prudí než baví. Na WOW efekt je to fajn, ale natrvalo to spíš irituje. Takže půjdou teď z domu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dangroj
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
Hodinky Emporio Armani jsou vždycky fake. Radši dobrý Primky, než takovou italskou navoněnou bídu... Armani dělá hadry, ne hodinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
o té navoněné bídě jsem si četl na jednom fóru o hodinkách před chvílí.. :D mně jde prostě o vzhled a aby to ukazovalo čas.. ty strojky mě fakt nějak neberou.. a taky by to mohlo něco vydržet (při nejlepším 5 let) .. splňují to?
Naposledy upravil dangroj dne ne květen 24, 2015 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | o té navoněné bídě, jsem si četl na jednom fóru o hodinkách před chvílí.. :D mně jde prostě o vzhled a aby to ukazovalo čas.. ty strojky mě fakt nějak neberou.. a taky by to mohlo něco vydržet (při nejlepším 5 let) .. splňují to? |
vydrží i deset. není to o strojku, je to o značce. je to o pocitu, že máš něco extra, ale je to spíš k smíchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
všechny jsou v pohodě, mám dvoje, když si vezmeš, že je nemusíš seřizovat, nabíjet, natahovat, prostě nic je to fakt geniální strojek. jenom prostě nejsou vhodné k určitému druhu oblečení.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
Ustinove mam dvoje, ty co si tu dal zrovna mam, dobra volba nemenil bych _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem byl měnit baterku ve svých Certinách a 350 kč vč. testu těsnosti a deformace. lbé je, že v Ostravě je jediná firma co to dělá...trošku nevýhoda této značky. Jinak mega spokojenst. Hodinky za rozumné peníze a neudělají ostudu ani u obleku a dají se nosit běžně na ven (tedy na kolo bych si je nevzal:o)...za mě cena/výkon naprosto vyhovující.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
Casia už bych si v životě nekoupil. Kupoval jsem si je na sport někdy v 18 letech a nevydržely ani 3 roky. Zase je pravda, že stály kolem 3 500. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: po květen 25, 2015 5:55 am Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | https://www.timestore.cz/Znacka/Emporio-Armani-265/Emporio-Armani-Chrono-4972
a nevíte, jestli tam jde štelovat ten řemínek? velikost? mně právě přijde, že ne.. a šlo by to případně zkrátit třeba o článek? |
Jj ten řemínek jde zkrátit v pohodě ;)
Necháš vyndat pár článků..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so červenec 04, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 10:16 pm Předmět: |
|
|
Casio i Certina jsou slušné, byť levnější značky, g-shocky mám troje a certiny jedny (taky zrovna baterka došla a budu se v Praze pídit, kde to udělá v s testem vodotěstnosti).
Naproti tomu, Armani a pod. jsou čína, škoda peněz...
Naposledy upravil MSG dne út srpen 18, 2015 10:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út srpen 18, 2015 10:25 pm Předmět: |
|
|
Jestlis ještě nekoupil, a pokud nemušší mermomocí ručičky, kup něco z řady Casio Dw 9600 (černé nebo šedé) , hodinky pro armádu, policajty, hasiče a záchranáře. A nebo řada Gulfman, Mudman; ty stojej o něco víc.
Ty, co píšeš jsou fajn, ale tak pro školáky.... :.-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|