Trenovat doma bez fitka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenovat doma bez fitka  Úvodní stránka -> Trénink -> Trenovat doma bez fitka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Akulla

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 3:28 pm    Předmět: Trenovat doma bez fitka Odpovědět s citátem

Prosim, muzete mi pomoct, jakym zpusobem posilovat bez navstev fitka? Rekneme , ze jeste minimalne 5 tejdnu nebudu moct navstevovat posilovnu a mam k dispozici pouze lavku, tady tuhle:
http://www.marbo-sport.pl/product-pol-16103-Lawka-dwustronnie-regulowana-MH-L114-Marbo-Sport.html
pak tu dlouhou rovnou tyc na posilovani bicepsu
a nakladaci cinky, ktere jdou volne menit od 5 do 40 kg

v podstate chci nejak cvicit alespon 1 az 1,5 hodinu denne po praci, budu vdecny za kazdou radu
vim, ye to plnohodnotne nenahradi posilovnu, ale furt lepsi jak nic ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím, co si představit pod dlouhou rovnou tyčí na biceps, takže takhle - tlaky na lavici s jednoručkama, rozpažky s jednoručkama, přítahy jednoručky k pasu, dřepy s jednoručkama, mrtvý tah s jednoručkama, mrtvý tah s napnutýma nohama s jednoručkama, tricepsová extenze s jednoručkama, pullover, biceps s jednoručkama, tlaky na ramena s jednoručkama, upažování s jednoručkama, výpady s jednoručkama, bulharský dřepy s jednoručkama - furt máš pocit, že to plnohodnotně nenahradí posilovnu?
HanzZz

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lavice + velká činka s odpovídajícím závažím, bradla, hrazda a dejme tomu stojan na dřepy = vše co potřebuješ, aby sis kvalitně zacvičil :-)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HanzZz napsal:
Lavice + velká činka s odpovídajícím závažím, bradla, hrazda a dejme tomu stojan na dřepy = vše co potřebuješ, aby sis kvalitně zacvičil :-)

Tos mu ale moc neodpověděl, protože on 3 z těch 5 věcí o kterých píšeš nemá
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
nevím, co si představit pod dlouhou rovnou tyčí na biceps, takže takhle - tlaky na lavici s jednoručkama, rozpažky s jednoručkama, přítahy jednoručky k pasu, dřepy s jednoručkama, mrtvý tah s jednoručkama, mrtvý tah s napnutýma nohama s jednoručkama, tricepsová extenze s jednoručkama, pullover, biceps s jednoručkama, tlaky na ramena s jednoručkama, upažování s jednoručkama, výpady s jednoručkama, bulharský dřepy s jednoručkama - furt máš pocit, že to plnohodnotně nenahradí posilovnu?

presne tak
HanzZz

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
HanzZz napsal:

Tos mu ale moc neodpověděl, protože on 3 z těch 5 věcí o kterých píšeš nemá

Stojan je možná problém, ale hrazda a bradla, to se dá zařídit ze dne na den, když člověk chce :-)
Akulla

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

macekpospisil

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám podobnou lavici od firmy HMS a jsem s ní maximálně spokojen
Krystal

PříspěvekZaslal: so červenec 11, 2015 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nalož si činku a dej si zecher dřepy a bulhary :) k tomu náký výpady s jednoručkama nebo s osou a rumunský tahy, farmářskou chůzi a máš odjetý nohy :) na zádá si dej mrtvolu, přítahy v předklonu, a veslovaný s jednoručkama, nebo si dej činku pod lavici a jed přítahy (nevím jak se ted cvik jmenuje) kozy si odjedeš s jednoručkama ( tlaky, rozpažky) pak si dej do báglu kotouče a jeď kliky :) na ruce bych rozhodně doporučil super-série Bic.zvyhy a francozský tlaky obojí to mám radči s jednoručkama, pak extanze na tricáka a kladivový zvyhy, na konec kick-baky a bicáky v sedě se šikmou lavicí :) na ramena určitě výrazy a military press za hlavou pak přítahy k bradě a upažování v záklonu ( hodně začátečníku zapomína na zadní ramena :) a jestli chceš mít i rychlý ruce tak rozhodně doporučuju ject stínový box, nejdřív si vem tak pěti kilovnky jeď direkty 30 sek pak hned zviháky 30 sek a na konec háky 30 sek, potom 1,5 min pauza, pak si vem tak dvou kilovky a jeď další 2-3 série :)
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle nejak to vypada u me v garazi, jenom stojan na drepy, lavice, velka 220mm rovna osa, zavazi asi do 150kg kotouce 4x jednorucni tyce a jedna lomena ezeta + bradla, nic vic nepotrebuju + je to utulny, je to moje, nikdo mi nedejcha na zada, muzu si tam chodit kdy chci, proste FREE...
wondra

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale není tam ten hec, atmosféra posilky. taky mám garazni fitko a nějaký ten měsíc sw to dá přežít (resp. je to výborné střídat s fitkem) ale jen sám v garáži bych už cvicit nechtěl
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
ale není tam ten hec, atmosféra posilky. taky mám garazni fitko a nějaký ten měsíc sw to dá přežít (resp. je to výborné střídat s fitkem) ale jen sám v garáži bych už cvicit nechtěl

Já to mám zase uplne opacne, chozeni do fitka nebylo proste pro me, nemam rad kolem sebe moc lidi, proste tyhle verejne veci nic pro me, posilovani beru jako takovou moji hodinovou relaxaci kde jsem jenom já a železo a do toho metal a 4 zdi!!!me to teda vyhovuje nejvic, nez chozeni do fitka, ale tak to zalezi na povaze a osobe cloveka zejo, neco jako 100lidi 100chuti.
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2015 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak nocomply mam to stejne me tam teda akorat musi dunet RAP

Rychle na stránku:

Přejdi na: