Tak nedělní dřepy jsem musel vynechat, ale z vlastní blbosti.
V sobotu jsem byl na motorce a nějak jsem se přehřál a dehydratoval a přes noc jsem to nedohnal a do neděle jsem se vzbudil a motal jsem se a bylo mi špatně, tak jsem radši trénink vynechal.
Záda
Po tom co jsem se minulý týden trochu zrakvil na tréninku jsem to nechal týden odpočinout a řekl jsem si, že už vážně potřebuju lehký trénink, takže jsem jel tenhle trénink opravdu zvolna a spíš zkoumal pocity v zádech.
7.8.
Mrtvý tah
série po 5 opakováních 200,210,220,230,240
Shyby
5x4 s vlastní vahou
Bench - stopky na PET Lahev
série po 3 opakováních 120,130,140,150,160-1x
Břicho
Z poslední série tahů mám dokonce i video.
Video je z nového fitka kde trénuju. Je to oddílový gym FSV Sarstedt. A musím říct, že se mi tam trénuje dobře i když ve starém fitku jsem měl větší luxus. Tady je to ale zase motivace trénovat s lidma z německé reprezentace.
Jelikož už mám konečně zase stravu, spánek a všechno pod kontrolou a v klidu tak výkony jdou nahoru, jen co jsem zkoušel dres na bench, tak jsem do něj trochu malej. Ale buď se trochu vykrmím zpět na své optimum nebo koupím menší.
Dřepy:
5x70kg
5x120kg
5x150kg
5x160kg
5x170kg
5x180kg
5x190kg
úplně jsem zapomněl, že jsem se nechal od kluků hecnout k dvou bonusovkám
1x200kg
1x210kg
Klobouk dolů, neskutečný výkony. U těch videí fakt krásná technika, dřepy bys mohl dělat snad o 10cm míň hluboký a stejně by byly uznatelný to máš jen fášky přes kolena nebo nějaký bandy?
Taky to tady uz dlouho sleduju a jen zírám.
Super výkony.
Akorát mi přijde, že to moc často hrotíš. Nevím jestli tenhle systém jít v každém tréninku do max bude dlouhodobě efektivní, spíš mi přijde, že se občas trápíš.
Klobouk dolů, neskutečný výkony. U těch videí fakt krásná technika, dřepy bys mohl dělat snad o 10cm míň hluboký a stejně by byly uznatelný to máš jen fášky přes kolena nebo nějaký bandy?
Děkuju, na ty dřepy jsou to takové hodně historické bandy, které jsou dneska spíš už jen obinadlo. Mám to kvůli pocitu tepla na koleni a placebu :) Vydržím v tom celý trénink a motám to na první pracovní sérii.
Taky to tady uz dlouho sleduju a jen zírám.
Super výkony.
Akorát mi přijde, že to moc často hrotíš. Nevím jestli tenhle systém jít v každém tréninku do max bude dlouhodobě efektivní, spíš mi přijde, že se občas trápíš.
Mě ten systém hrozně vyhovoval a dokud jsem z něj nevypadnul tak to šlo fakt super nahoru. A stejně byl plán jít na začátku léta Deload část, což se vyměnilo za stěhování a měsíc bez tréninku.
Já mám hlavně ještě štěstí, že při správné suplementaci a držení spánku suprově regeneruju. Když mám své proteiny a BCAA tak druhý den po dřepech o tom ani nevím a ve středu dřepuju znova lehce se stopkama.
Teď se přiznám že je to trochu utrpení, protože se snažím rychleji dostat zpět na nějakou úroveň po té pauze a od začátku září začínám 12 týdenní program přípravy na závody, kde se to zase trochu zvolní, v prvních týdnech to bude pocitově docela v pohodě a lehké.
Tak uvidíme co udělá nový předzávodní tréninkový program.
Benchpress
5x70 kg
5x70 kg
5x100 kg
5x110 kg
5x120 kg
5x130 kg
5x140 kg
2x150 kg
1x160 kg
Benchpress - střední úchop se stopkou
3x3 125 kg
1x2 125 kg
1x1 125 kg
Plán byl dál 5x3 se 125 kg, ale holt na to zatím nebyla síla.
Dřepy - se stopkou
5x70 kg
5x70 kg
5x110 kg
5x120 kg
5x130 kg
5x140 kg
5x150 kg
Biceps - jelikož jsem se nechal vyhecovat od kamaráda kulturisty, že mám jet biceps s ním, tak jsem asi po roce odjel opravdu trénink na biceps.
- Velká osa po 5 opakováních s 40, 50, 60, 65 kg, tady to bylo s dopomocí včetně negativních opakování
- Jednoručky taky s dopomocí a negativními opakováními a váhy 15, 17, 20, 25, 30, 35 kg u těch 35kg jednoruček už jsem málem umřel
- velká osa - prázdná - 2 série do selhání.
Biceps mě bolí ještě dnes, totálně nafouklej a totálně zbytečnej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru