|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl v restauraci u pečeného kolena v Praze http://www.upecenehokolena.cz/ a fakt výborný koleno _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Dcera dělá večer burgery z kila hovézího-už pomalu vidím, proč si lidi pořizují děti kromě toho že mají pocit, že mají moc volného času, hodně spí a mají přebytek peněz, duševní klid a přemýšlí jak by se toho najednou zbavili, tak si pořídí dítě:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | A to dělá jenom pro tebe? Tak proto máš 120 kg.
ani nenabídne :P |
Tak ona sní tak deset deka a bude ráda. Zbytek je můj - půlku povečeřím, půlku zítra poobědvám. Chodím tak 3x týdně na steak do restaurace, ale leze to dost do peněz:o)
Možná je čas na kontaktní gril:o)
Ale je hodná - koupila dokonce takové ty burger bulky a opéká je. Kéž by z mojí malé dcerky vyrostla taková bezproblémová mladá slečna.zatím to vypadá, že je po mě...takže to nevidím:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. |
tak si to oprav v profilu a pak to dej taky na fejs
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Presne minus 15 kg a minus 12 cm v pase za 7 tydnu. Jsem spokojen. Plan dalsich minus 10 kg do konce cervence. | To je docela fofr . Proč tolik hubneš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:55 am Předmět: |
|
|
...počkej, počkej - jak činky na hřebík?  Ty už se nevěnuješ liftu????...proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
Aha...dává to smysl. Tak ať drží zdraví a děláš co Tě baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | CZEBLADE napsal: | A to dělá jenom pro tebe? Tak proto máš 120 kg.
ani nenabídne :P |
Tak ona sní tak deset deka a bude ráda. Zbytek je můj - půlku povečeřím, půlku zítra poobědvám. Chodím tak 3x týdně na steak do restaurace, ale leze to dost do peněz:o)
Možná je čas na kontaktní gril:o)
Ale je hodná - koupila dokonce takové ty burger bulky a opéká je. Kéž by z mojí malé dcerky vyrostla taková bezproblémová mladá slečna.zatím to vypadá, že je po mě...takže to nevidím:o)) |
Já jen tak procházím s otázkou, kolik že je dceři?
...
k tématu: dnes mě potěšilo, že mají mé články na main webu větší smysl, než jsem tušil, a to dokonce smysl akademický. Být odcitováván v bakalářkách člověka potěší a dobře namotivuje do dalších prací. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
Mojí nevlastní dceři je 18 let. Když s ní chodím do fitka, tak polovina místního osazenstva jak z udělání popíjí po dobu jejího tréninku ionťáky a moc necvičí...je holt po mamince krásná holka a ještě ke všemu i chytrá. Však už jsem tu někde psal-kdyby byla taková šikovná i moje čtyletá holčička, byl bych spokojený jak želva (malá šikovná je- od dvou let lyžuje a bruslí, teď řádí na kole, je to šikulka-jen tvrdohlavá jako beran...jako já).
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
to je fakt dobrý napsat takhle něco natvrdo o svý dceři :D.... když přijde do fitka, zbytek se udělá a jen čumí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|