Stojky
6x20s výdrže čelem ke zdi OTM
Xx balanc čelem od zdi
----
Dřep +5kg, swing + série, stojky + série
Brý. Při TGU jsem se cítil jako při nějaké chřipce. Pak jsem Si na pár minut lehnul a rozdýchal to na tatami. Dřepy už pak byly olrajt
Stojka je hrozně problematická, je vážně těžké se ji učit bez dohledu a JerryBerry je někde v tramtárii ještě na rok nebo tak
Rumunský pozved ve vzpěračkách a s meganataženýma nohama
moc serii se 70 kg
Dřepy vzadu
3/50 - 60 - 70 - 80 - 80 - 90 - 90
Fyzio
II.
Boxovačka
Stínování, nácviky, lapy, pytel a moc
Asistence u boxu vozíčkářů :)
Super trénink, moc mě to bavilo a taky fakt nabilo... parádička. Budu tak chodit každý pátek místo dopoledne. Mám to z fyzia jednu zastávku, takže mi to krásně sedí a stihnu toho pak více. Jupík :))
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Stojky
6x20s výdrže čelem ke zdi OTM
Xx balanc čelem od zdi
----
Dřep +5kg, swing + série, stojky + série
Brý. Při TGU jsem se cítil jako při nějaké chřipce. Pak jsem Si na pár minut lehnul a rozdýchal to na tatami. Dřepy už pak byly olrajt
Stojka je hrozně problematická, je vážně těžké se ji učit bez dohledu a JerryBerry je někde v tramtárii ještě na rok nebo tak
Když si od ní chvilku odpočineš, bude to pak zas lepší :) Je to ale těžký, já vím :D
Už jenom tak cca 130 dní a budu tě moct kontrolovat :D
Uf, ty dřepy téměř bez pauz jsou úplně něco jiného. Minule jsem na dřepech 5x5 dojel na 120 s páskem a s nástupem každé 3-4 minuty. Jestli to teď zvládnu bez pásku a s nástupem po dvou minutách, tak to budu brát jako velikou výhru
Včera jsem udělal 65 náskoků do stojky a udržel jich neuvěřitelných 5 jsem zvědavý, jak moc se tenhle poměr do konce měsíce změní.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru