Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cele dobre. Gratulacia

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ja vidím dve šumné dievky, ktoré síce zjavne cvičia, ale sú slušne zaliate, celá súťaž mi prišla úrovne kondičákov, to bolo fakt ofiko mčr?

Děláš si prdel? Ani Zlata a ani ta druhá slečna sice nepředvedli sice nic světoborného, ale kromě toho, že Zlata nebyla dotažená a ta druhá slečna vypadala, že má ještě tak měsíc do závodů, tak alespoň na obou dvou je vidět, že cvičej a že se snaží. Koukni se ty vole jak vypadali bodyfitnessky v minulých letech. Někdy vypadaly i hůř, než dnešní bikiny . . .
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Turakam napsal:
Ja vidím dve šumné dievky, ktoré síce zjavne cvičia, ale sú slušne zaliate, celá súťaž mi prišla úrovne kondičákov, to bolo fakt ofiko mčr?

Děláš si prdel? Ani Zlata a ani ta druhá slečna sice nepředvedli sice nic světoborného, ale kromě toho, že Zlata nebyla dotažená a ta druhá slečna vypadala, že má ještě tak měsíc do závodů, tak alespoň na obou dvou je vidět, že cvičej a že se snaží. Koukni se ty vole jak vypadali bodyfitnessky v minulých letech. Někdy vypadaly i hůř, než dnešní bikiny . . .

úprimne, to potom už ozaj nestojí za reč, a pozor, ja si uvedomujem, že Zlata mala prvú súťaž, ale si zober fakty, až dve v kategórii atd. ..., to hovorí o nejakej úrovni

ďalej už písať nebudem, drie ako kôň, diétuje, morí sa zato obdiv, ale ešte dlhá cesta
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta úroveň tam nikdy nebyla a pravděpodobně nikdy nebude. V juniorkách.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně jsem taky čekal, že bude Zlata míň zalitější, vzhledem k tomu, jak moc to dře, oproti soupeřce to bylo furt zlatý, ale tak na první závody dobrý, potenciál má velkej, tak se uvidí
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Upřímně jsem taky čekal, že bude Zlata míň zalitější, vzhledem k tomu, jak moc to dře, oproti soupeřce to bylo furt zlatý, ale tak na první závody dobrý, potenciál má velkej, tak se uvidí

Prave treba proto , ze to nekdo dre az moc , ja pak paradoxne vic zalitej.

Jinak ale moc gratuluji prvnimu mistu na prvnich zavodech, to je parada.
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dekuju chlapi. řekla bych k tomu to, že jsem si atmosferu užila. .. mym problemem je odpočinek a to, že celej tejden pred zavody pro me znamenal klasickej kolotoc v praci do nočních hodin a minimum spanku. do republiky s tim chci neco udelat :) sama jsem cekala ze mam vic svalu, na podiu to vypada uplne jinak.
:)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne ne květen 31, 2015 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31.5. cely telo

ke včerejšku bych ještě řekla, že víc než cokoli mi to ukazalo kdo je jaky clovek, ty co řikali že při mě budou stat...nedostali sveho slova a u kterých bych to čekala méně, mě podpořili stylem, který mě až dojal. největší dík patří Wolverinkovi, který se ode mě nehl na krok, a diky jeho perfekcionalismu s klidem prohlasim, že jsem mela jeden z nejlepších natěrů ze soutěže :) stale me udržoval ve vesele naladě :D a bavili jsme lidi v zákulisí a šatně....a dnes rano, jak se sluší a patří jsme si byli vychutnat volnější trenink pred tim, než zas začne mega dril :)

dřepy
10x 50kg
10x 50kg
8x 60kg
10x 50kg

shyby s dopomocí
10x
10x
8x
8x

přítahy spodni kladky jč adapterem v předklonu
13x 60lbs
13x 60lbs
13x 60lbs
13x 60lbs

upažování s jč
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg

tlaky na ramena v sedě
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

bicepsové zdvihy
14x 12,5kg
14x 12,5kg
14x 12,5kg
14x 12,5kg

stahovani kladky podhmatem
10x 60lbs
10x 60lbs
10x 60lbs
10x 60lbs

praseni se nekonalo, včera přijemna večeře v restauraci :) maminky žemlovka s tvarohem a jablky a zmrzka po cestě domu :)) a dneska uz na čisto (krom proteinovky ke snidani :))

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to super, historie se nebude ptát, kolik soupeřek jsi porazila. Dřina se vyplatila a makej dál!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super účes
vlk#

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co jsem teď koukal na semifinále Moravy, tak Zlatka má reálnou šanci stát v republice na bedně nejvýš... protože prostě na tom pódiu vypadá nejlíp a nejlíp se dokáže prezentovat, což v tomhle sportu dost znamená. ale vzhledem k tomu, jak na sobě maká... je to zasloužená odměna ;) tak hodně štěstí Harleen! ;)
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
co jsem teď koukal na semifinále Moravy, tak Zlatka má reálnou šanci stát v republice na bedně nejvýš... protože prostě na tom pódiu vypadá nejlíp a nejlíp se dokáže prezentovat, což v tomhle sportu dost znamená. ale vzhledem k tomu, jak na sobě maká... je to zasloužená odměna ;) tak hodně štěstí Harleen! ;)

Děkuju opravdu mocko, vážím si toho. Jsem ráda, že koukaš na přenos. Fotky toho poví hodně, ale ne vše....ještě jednou, děkuji, hřeje to na srdci :)

Venduli

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatko blahopřeju k medajli!! :) Sledovala jsem a fandila online:) Pěkné pozování a vypadáš u toho hlavně přirozeně. Jen trošku vychytat tu vodu do příště a bude to top Vím, že to je dost alchymie si najít tu svoji pravou superkompenzaci ale věřím, že to do příště vychytáš. Podle mě, ale jen čistě můj názor by sis mohla vytáhnout vpředu spodní díl plavek výš, opticky ti to tak zůží pas a prodlouží tvoje krásné nohy

Jinak eňo ňuno, byla jsi krásná. Jsou to tvoje první závody, tak doufám, že se nenecháš odradit tady pár komentářema a o to víc budeš makat!

A víc spánku a míň práce do republiky, musíš víc odpočívat!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlato - gratulace veliká. Vypadalo to na Tvoji kategorii dobře a myslím, že na rebublice to taky cinkne. Ať se daří!
SIA

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vždycky budu mít slabost pro blondýnky s tetováním, takže za mě jednička bez ohledu na formu :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: