|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Nevím proč furt otravujete s těma kcal, není jednodušší počítat sacharidy, tuky, bílkoviny?
BTW Přidej na tukách, 70g je málo, klidně jdi aj na 2g/1kg TH
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Běhy
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Nevím proč furt otravujete s těma kcal, není jednodušší počítat sacharidy, tuky, bílkoviny?
BTW Přidej na tukách, 70g je málo, klidně jdi aj na 2g/1kg TH |
a nebudu mít potom velký problém při rýsovačce ztratit přebytečný tuk?Nikdy jsem více jak 6%tuku neměl tak vůbec nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Běhy napsal: | | Study napsal: | Nevím proč furt otravujete s těma kcal, není jednodušší počítat sacharidy, tuky, bílkoviny?
BTW Přidej na tukách, 70g je málo, klidně jdi aj na 2g/1kg TH |
a nebudu mít potom velký problém při rýsovačce ztratit přebytečný tuk?Nikdy jsem více jak 6%tuku neměl tak vůbec nevím |
Při jaký rýsovačce? Pokud jsi doopravdy ektomorf, tak nikdy žádnou rýsovačku potřebovat nebudeš, protože i při těch 3 000kcal budeš pořád dost rýslej
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
Za
1) Tak chceš přibrat nebo chceš být skinny?
2) Pokud budou převažovat kvalitní tuky, tak bys měl teoreticky jen přibírat čistě, klidně je zvyšuj postupně a sleduj se, ale hlavně je zvyš
3) Paradoxně, nejvíc tuku přibereš ze sacharidů, než z tuku. Taky jsem tomu nevěřil dokud jsem si to nevyzkoušel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Za
1) Tak chceš přibrat nebo chceš být skinny?
2) Pokud budou převažovat kvalitní tuky, tak bys měl teoreticky jen přibírat čistě, klidně je zvyšuj postupně a sleduj se, ale hlavně je zvyš
3) Paradoxně, nejvíc tuku přibereš ze sacharidů, než z tuku. Taky jsem tomu nevěřil dokud jsem si to nevyzkoušel :) |
Aha a mohl bys mi tu hodit pár potravin pro inspiraci z kterých dostanu kvalitní sacharidy a tuky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší jsou podle mě domácí vajíčka, ale i normální postačí, pak sýry, avokádo... no a když chceš hardcore, tak jak to dělám já, tak si můžeš polít rýži nebo těstoviny řepkovým olejem z DM (je bio, chutná a je docela levný), případně nějaký lepší oliváč postačí.
Jinak nevím, jestli považovat arašídy za kvalitní zdroj tuků, protože pražené se dělají většinou v palmovém oleji (největší shit) a myslím, že tou tepelnou úpravou taky k nějaký změnám tuku v těch arašídech dojít může
Sacharidy - rýže, těstoviny, brambory, vločky
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Nejlepší jsou podle mě domácí vajíčka, ale i normální postačí, pak sýry, avokádo... no a když chceš hardcore, tak jak to dělám já, tak si můžeš polít rýži nebo těstoviny řepkovým olejem z DM (je bio, chutná a je docela levný), případně nějaký lepší oliváč postačí.
Jinak nevím, jestli považovat arašídy za kvalitní zdroj tuků, protože pražené se dělají většinou v palmovém oleji (největší shit) a myslím, že tou tepelnou úpravou taky k nějaký změnám tuku v těch arašídech dojít může
Sacharidy - rýže, těstoviny, brambory, vločky |
To zní dobře to bude v pohodě a k těm arašídům..dá se to zaměnit třeba za kešu ořechy mandle nebo tak ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 01, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Jo určitě, oříšky obecně jsou skvělý zdroj tuků, jen si dej pozor na kvalitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Běhy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|