+ Shyby 10x5 a nějaký píčovinky okolo - holt jeden den bez posilovny prostě nejde
Trochu mě nasralo, když jsem se ptal svého bývalého trenéra, jestli s nima mohu jet na soustředění a prej že ne, když už nezávodím Ale třeba ještě změní názor.
Moc dobrej cvik - nějakou náhodou jsem na něj narazil na FB a určitě zařadím do budoucí přípravy
BICEPS
S JČ ve stoje
10x12.5kg
10x12.5kg
10x12.5kg
10x12.5kg
Bicáků není nikdy dost
TRAPÉZY
Krčení ramen v MP
10x85kg
10x85kg
10x85kg
10x85kg
Hodnocení tréninku: Oddychovej trénink na pohodku. Mám teď úplně výbornou formu - 90kg vysekanejch. Myslím, že těch 95kg tam bude zpátky rychle - tipl bych si tak za měsíc/dva. Cíl je jasnej - Mít do příštího léta 100kg v dobrý kvalitě a pokud se rozhodnu soutěžit za dva roky, tak nejlépe mít do diety 105kg.
čus, poslední jsem byl já ale musím říct, že jsem byl teda bílej jak stěna oproti všem :/ a vůbec se mi to nepovedlo letos..týden předtím jsem vypadal líp, než tam a to s těma dorostencima je taky pěkně na hovno..taky mě to nasra.. ale co už :))Jinak makej a bude to super ;) taky potřebuju nabalit hromadu masa..na tu výšku to je potřeba :)
Trochu mě nasralo, když jsem se ptal svého bývalého trenéra, jestli s nima mohu jet na soustředění a prej že ne, když už nezávodím Ale třeba ještě změní názor.
A čemu se divíš. Jen bys jim tam zabíral místo. Seš jak malej Jarda. Copak nevíš, jak to ve výkonnostním sportu chodí? Vypadneš z kolotoče - a seš v prd*li. Vítej v reálném světě.
Co se týče výsledku na soutěži, to už ti okomentovali ostatní, asi to nikoho nepřekvapilo. Ale tvoje rozhodnutí, že příští rok vynecháš a budeš nabalovat je velmi rozumné - přeju ti,aby tě to dál bavilo a abys něco slušnýho nabral.
(Přesto ale ten tip na triatlon od (tuším) Deadlifta, bych ještě promyslel (pokud umíš slušně plavat). )
_________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
Rameno v pohodě, ale zlobí pořád levej loket - už nevím co s tím - pořád tam lupe
RAMENA
Upažování s JČ
8x12.5kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
Dolní protisměrky + Předpažování s VČ
10x12kg + 12x12.5kg 10x12kg + 12x12.5kg 10x12kg + 12x12.5kg
BICEPS
S VČ ve stoje
6x40kg
6x40kg
6x40kg
6x40kg
Protisměrky ve stoje + Scotovka s JČ
8x18kg + 12x7kg 8x18kg + 12x7kg 8x18kg + 12x7kg
Hodnocení tréninku: Kdyby mě nesral ten loket, tak to byl úplně výbornej trénink, ale i tak to bylo dost dobrý. Řekl bych, že mám teď asi nejlepší formu, co jsem kdy měl.
Jó, tejden po závodech s TH 92kg a žíly vylezlejší jak na závodech - pořád pech
A snažil jsem se taky natočít svůj májty bájceps s májty žílama, ale byla tma
To by šlo - ani jsem nečekal, že se dostanu až k té 35kg. Na to, že jsem teď na tom silově hodně špatně, tak spokojenost.
Stahování kladky + Pullover lano
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru