Trénink se super-sériemi

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink se super-sériemi  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink se super-sériemi
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
7eVen

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:29 pm    Předmět: Trénink se super-sériemi Odpovědět s citátem

Dobrý den,
Potřeboval bych od někoho doporučit trénink se super-sériemi...tak, aby to na sebe ladilo a aby se procvičili všechny svaly...
Trénink by měl sloužit k redukci tuku, tzn. kratké pauzy, intenzivnější trénink...
Ideálně aby se každá partie procvičila 2x týdně....

Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak jsi zrovna na ty supersérie přišel?

Podle dotazu soudím, že odcvičeno moc nemáš, nastudováno...resp alespoň načteno...taky ne, tak co tě popadlo zrovna tohle?
7eVen

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem na trénink se super sériemi přišel?
Potřebuji trénink k redukci tělesného tuku (a ne, nepotřebuji slyšet, jak je důležitá strava,bla.)

Příjde mi pro hubnutí rozumnější zvolit trénink, který se skládá z komplexních cviků, se super sériemi, krátké pauzy, větší počet opakování...

Nebo máš snad jiný názor? napiš...
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:

Potřebuji trénink k redukci tělesného tuku ( a ne, nepotřebuji slyšet, jak je důležitá strava,bla .)

Nebo máš snad jiný názor? napiš...

V tom případě nepotřebuješ nic.

Užij si to. Bude to z hlediska požadovaného výsledku k hovnu, ale někdy i cesta může být cíl.
7eVen

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak diskuze o stravě tady můžeme vést do aleluja...ale v tomto tématu se nechci soustředit na stravu - co na tom nechápeš?

Řeším trénink...pokud svými znalostmi mi nedokážeš poradit - hold budu čekat na někoho dalšího...díky
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu. Bohužel a velmi dobře.

A hodně štěstí .... tobě .... a jemu pevné nervy. A doporučuji mu si hlavně přečíst tvůj předchozí pokus .... https://forum.ronnie.cz/post1033357.html?highlight=#1033357

.... ať ví do čeho jde.
7eVen

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CG, trošku ubohé postnout tu téma 2 roky staré.
Jsi vysoce inteligentní člověk, který zatím rejpe, zatím jsi nic přínosného nenapsal. Proč tu teda jsi? Místo toho, aby jsi mě někam navedl, k linku, k literatuře, tak se tady zatím ztrapňuješ, GJ.
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No....ubohé to moc není....ne s ohledem na to, že místo aby jsi za ty dva roky svůj problém vyřešil, tak tento evidentně přetrvává.

Zda se ztrapňuji nevím. I když pro tebe jistě, to jsem se dočetl. Což mi ale je jedno. Navádět tě nemá smysl. Způsob, který sis vybral a na kterém trváš a hodláš se na něj zaměřit, k cíli nepovede. Tedy není kam a k čemu tě navádět. Musíš najít někoho, kdo věří, že to tebou uvedeným způsobem může uspokojivě fungovat ... jsem zvědav jak ho tady budeš hledat ... a ten tě jistě navede. Že to bude v reálu k ničemu je věc jiná, o tom tě rozhodně nemíním přesvědčovat, to v praxi časem zjistíš sám, tak co ti do toho kecat.

Aby bylo jasno, tohle nepíšu pro to, abys ty dostal rozum, protože na základě tvých reakcí tomu nevěřím. Ale třeba by to tady mohl číst někdo s podobným problémem, a bylo by fajn kdyby si zachoval zdravý rozum a nemarnil čas a energii něčím, co k ničemu nebude.

Konec relace.
Royi

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš zhubnout a máš vyřešenou stravu, tak se vykašli na supersérie, ale dej si něco silovýho. Pěkně tvrdě základní cviky ;)
Pokedex

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Další člověk co chce poradit ale musíte mu poradit to co chce on slyšet. Marníš náš čas !
Dave1913

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Redukce tuku = dieta

můžeš trénovat jak chceš, ale pokud nebudeš mít redukční jídelníček, nebudeš úspěšný.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Redukce tuku = dieta

LibovaKruta

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už tak mermomocí chceš supersérie, tak párovat cviky, co mají opačný pohybový vzorec. Mě se osvědčilo párování vertikálního tlaku s horizontálním tahem, horizontálního tlaku s vertikálním tahem a hip hinge s quad movementem. Dá se taky párovat základní cvik s nějakým korektivním cvičením.

Já osobně vyznávám těžké tlaky a klasický kulturistický přístup hlavně co se týká vrchu zad.

Pro představu

A1 Military press 5-8x3
A2 Face pulls, případně jiná varianta 5-8x10

B1 Bench press 5-8x3
B2 Shyby/stahování kladky 5-8x5-10

+ další věci, ale to sem moc nepatří.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2015 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Dave1913 napsal:
Redukce tuku = dieta