Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chudáku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
arkan

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlato, zase zlato no pěkně jedeš , gratuluju
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Tak to ale nema s arenou vubec nic spolecneho. Ja nechci bejt hnusnej, ani to nemyslim spatne.. kazdej, kdo ma dve zdravy oci to musi videt. K vitezstvi gratuluju. jestli ses ty pepiku zvyklej na mazani nejenom medu kolem pusy, tak proti gustu..

A co Poník s tím? Připravovala se, nastoupila, vyhrála .... jak dobré či špatné byly ty ostatní jde mimo ní, tak co to sem cpát. A kazit holčině radost.

A co se mazání medu týče, tak je to opět mimo. O to by se jednalo, kdyby jí tu někdo tvrdil jak byla úúúúžasná, a přitom měla formu nic moc. Prostě buď hodnoť její formu, klidně kriticky, když to bude dávat smysl a bude to slušné, nebo to neřeš.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
smetak napsal:
Tak to ale nema s arenou vubec nic spolecneho. Ja nechci bejt hnusnej, ani to nemyslim spatne.. kazdej, kdo ma dve zdravy oci to musi videt. K vitezstvi gratuluju. jestli ses ty pepiku zvyklej na mazani nejenom medu kolem pusy, tak proti gustu..

A co Poník s tím? Připravovala se, nastoupila, vyhrála .... jak dobré či špatné byly ty ostatní jde mimo ní, tak co to sem cpát. A kazit holčině radost.

A co se mazání medu týče, tak je to opět mimo. O to by se jednalo, kdyby jí tu někdo tvrdil jak byla úúúúžasná, a přitom měla formu nic moc. Prostě buď hodnoť její formu, klidně kriticky, když to bude dávat smysl a bude to slušné, nebo to neřeš.

Howgh!
Judson

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zklamanej, ze to furt vypada jako bikini.
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

iiiiiiikkkkkk !!!!!!!!

dekujuuuuu mocko všem boze muj boze muj!! bylo silene nadherny stat na podiu!! to o cem jsem snila bylo tak realny, fakt se to dělo!! aaaa!!! uz nejsem jen fanousek, uz nejsem jen divak..ouuuu dnesni den byl o mě... lidi se dívali na mě!! pr holku s dřív s nulovym sebevedomim at mela udelat cokoli neskutečnej posun.... aaaww dekuju mocko tem co mi fandili a drzeli palečky. I believe in ponyfitness je luxus že jak na čechách tak i ted na republice jsem měla 69 číslo hihi dobře se pamatuje, hezky vypadá a všem jde krásně přes rty :D šedesááátdevííítkaaaaaaaa ouuu yeaaaa ale jinak se pro me nic nemeni :) porad budu trenovat, porad si budu delat krabicky a porad budu blbnout :)) aaaahhh sladke sny .... jen jsem rada že se zavrela pusinka tem c meli pripominky že jsemm na čechach byla předposlední atd :)) davala jsem dalsi dva rozhovory tak me snad brzy zas uslysite, mam na planu nejake video s Jirkou Prochazkou pro ronnie... v červenci by melo vyjit me foceni alias anticke bohyne a ted uz si jdu zbastit svou zmrzku a spinkat...

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

když to jako bikini pdle tebe vypadalo pred tejdnem co bych sakra musela zabobulovat aby to za tejden vypadalo brutal muskulaturně?! :D chlape, svaly zrajou a rostou časem....

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace-dobrá práce!
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Jsou to juniorky .... tam to bude vždy podobné. Když se podíváš na fotky Papežové z doby, kdy vyhrála stříbro na MS juniorekv BF, tak to není zas tak velký rozdíl. Jenže tenkrát bikiny nebyly a tak se to nedalo takto porovnávat.

Já třeba taky nechápu BF u dorostenek, kdy ty holky prakticky žádné svaly nemají, a hlavně snad ani mít nemohou. Podobně divná mi přijde kulturistika dorostu, zejména mladšího. Ale to není věc závodníků, prostě to tak je nastavené, kategorie jsou vypsány, a tak holt startují s tím co "mají".
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata, bol tam posun, dobrá práca, užívaj víťazstvá, vstrebávaj dojmy a dobre sa najedz.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem na fotky a jsi poměrně slušná žirafa Na tom podiu jsi vypadala jak z jine kategorie
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Koukal jsem na fotky a jsi poměrně slušná žirafa Na tom podiu jsi vypadala jak z jine kategorie

počkej až bude video myslim že spoustu z vas ma reakce na vyhlášení vítěze, velmi pobavi trochu jsem neukočírovala emoce :D

Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ták, aby mi to tu uplně nechcíplo :) tedka mam nakázanou povinnou týdenní pauzu od cvíča a trochu si uklidnit nervy i tělo, dvě superkompenzace po sobě kdy v parnejch vedrech člověk měl jen 200ml odvodnovaciho čaje bylo krutý, stejně i ta treska byla krutá, a drsny treninky taky byly krutý, atd... den po závodech jsme zas litali po pohotovosti na veterine s psičkem. takže hezky odpocivat, užít si chleba s máslem a normalni jidlo od babicky nebo kvalitni domaci burger a trochu si sesumirovat off season život tak abych byla schopna fungovat nejen jako zavodnik, ale ted predevsim jako clovek. :) sice mam ted mit pauzu ale uz mam roupy :D a vymyslim na co se vrhnu, jestli na korte, nebo nejake fullbody, nebo pokracovat ve splitu... nápady vítám :)

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně nezapomeň na bonbony se zmrzlinou
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2015 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ses po tom jidle alespon poradne votekla? :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: