Tak tedy nevím, co si o tom myslet. Pro mě je tam tolik nelogických a nereálných věcí, nebo aspon já bych je udělal jinak. Stačila mi ta hysterka ve školce. Pro mě tak 5/10
Asi poprvé, co jsem tady z něčího doporučení zklamán
Tak asi na po treti jsem dal sanci a konecne dokoukal
http://www.csfd.cz/film/227786-interstellar/
Cekal jsem vetsi nudu, uslo to. Samozrejme ke konci zklamani, ze nevysvetlili vse co bych cekal.
Trailer na Martana vyzera fajn, skoda, ze som nevedel o knihe.
Matt Damon ted všude hraje ztroskotaly kosmonauty?:-) hned me to pripomělo Interstellar,rovnou mohli pouzit stejny skafandry:-)Ale podle traileru to vypada na gut film.
Matt Damon ted všude hraje ztroskotaly kosmonauty?:-) hned me to pripomělo Interstellar,rovnou mohli pouzit stejny skafandry:-)Ale podle traileru to vypada na gut film.
Lol, to byl on, ja ho ani nepoznal, jen se me ten herec zadal povedomej ) Takovyho parchanta tam hral.
V traileru mě silně zarazila síla větru, který by podle mě rozhodně neměl způsobovat problémy. Ano, prachové bouře tam jsou realita, ale při řídkosti atmosféry by podle mě ani při rychlosti nějakých 400 km/h neměly odnášet astronauta někam do háje.
Prave videny Jursky svet a musim povedat, ze sklamanie. Nechcem sa rozpisovat kvoli spoilerom, ale uz ta zakladna myslienka, resp. hybna sila pribehu bola totalna chujovina.
V niektorych nelogickych momentoch sme sa solidne nachechtali.
Ja by som to hodnotil tak na 6/10, na dnesne moznosti proste ten film bol taky... obycajny.
Pribeh: plny logickych dier a nezmyslov
Postavy: len plytke sablony skutocnych ludi - zly zly zloduch, ktory musi konat zlo aj ked nevie preco, kladny hrdina s eko posolstvom, kladna hrdinka, ktora sa postupom casu nauci plakat nad chcipajucim dinosaurom, prilis mudre deti atd
Dinosaury: animacia OK, fyzikalne zakony nie OK, spravanie KURVA nie OK
Hudba: vyzmykany soundtrack z prveho filmu
Vyuzitie deus ex machina: 100%
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru