|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 7:44 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Ta analogie s těmi kliky na bradlech je teda dost mimo, Mentzer to myslel spíše poeticky než že by to byl opravdu podobný pohyb. Za analogii dřepu by se mohlo považovat leda HSPU, tam je ta pozice končetin podobnější, ale tam biceps, i když minimálně a záleží na postavení rukou, zapojuješ, hlavně v negativní fázi |
biceps při tlaku na ramena? vidím, že jsem tě odhadnul správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 7:55 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Majesty napsal: | | Ta analogie s těmi kliky na bradlech je teda dost mimo, Mentzer to myslel spíše poeticky než že by to byl opravdu podobný pohyb. Za analogii dřepu by se mohlo považovat leda HSPU, tam je ta pozice končetin podobnější, ale tam biceps, i když minimálně a záleží na postavení rukou, zapojuješ, hlavně v negativní fázi |
biceps při tlaku na ramena? vidím, že jsem tě odhadnul správně... |
Je vtipné že si myslíš že u tak komplexních cviků jako je dřep nebo HSPU se vůbec nezapojuje polovina končetiny, která ten pohyb dělá přečti si o funkci antagonistů, synergistů a supinaci. Btw, HSPU se fakt nerovná military
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:07 am Předmět: |
|
|
A o tom přesně ta studie je. Zapojují se jako stabilizátory, pomocné svaly, ale růstový impuls = 0
Ne, HSPU je spíš tlak za hlavou, to máš pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:19 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | A o tom přesně ta studie je. Zapojují se jako stabilizátory, pomocné svaly, ale růstový impuls = 0
Ne, HSPU je spíš tlak za hlavou, to máš pravdu. |
nesouhlasim, alespon ze shych zkusenosti
velmi zalezi na poloze tela a loktu
za me to ma opravdu bliz k military presu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:30 am Předmět: |
|
|
no to je fuk, jaký si to uděláš, takový to máš, podstatný je, že z toho biceps nevyroste, na tom se asi shodnem všichni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | No asi nikdo nedělá HSPU aby mu vyrostly bicepsy, stejně asi nikdo nedřepuje kvůli hamstringům. Jednoduchý |
vrať se na začátek diskuse, přečti si co jsem tvrdil, pak pochopíš, že reaguješ poněkud zcestně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
Hulkie: kdybych mel zvolit jeden cvik na spodek tela, tak to drepy jsou
na vrsek vaham mezi pushpresem a shybama
co by jsi teda volil ty? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Hulkie: kdybych mel zvolit jeden cvik na spodek tela, tak to drepy jsou
na vrsek vaham mezi pushpresem a shybama
co by jsi teda volil ty? |
pro vytvoření dysbalance? cvičil bych jenom benč, výsledky by na sebe nenechaly dlouho čekat:)
proč bych si měl zvolit jenom jeden cvik? jsem v časovém presu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 8:54 am Předmět: |
|
|
jenom me to napadlo
ze pokud bych byl v casovem presu, vytvarel kruhac, mel to jako doplnek....
dobre, na vrsek abyhc asi jeden nedal, dal bych dva, jeden tlak a jeden tah
jinak jako absolutni minimalismus beru premisteni a vyraz, tam uz je vsechno _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Riku napsal: | No asi nikdo nedělá HSPU aby mu vyrostly bicepsy, stejně asi nikdo nedřepuje kvůli hamstringům. Jednoduchý |
vrať se na začátek diskuse, přečti si co jsem tvrdil, pak pochopíš, že reaguješ poněkud zcestně... |
No ona je totiž zcela zcestná celá tahle diskuze
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jenom me to napadlo
ze pokud bych byl v casovem presu, vytvarel kruhac, mel to jako doplnek....
dobre, na vrsek abyhc asi jeden nedal, dal bych dva, jeden tlak a jeden tah
jinak jako absolutni minimalismus beru premisteni a vyraz, tam uz je vsechno |
prsa - dost velká svalová partie - tam nezapojuješ vůbec... není jeden cvik pro všechno
ve skutečnosti bych řekl 4 minimum a to vynechám lýtka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
chudak moderator, az to bude odstrihovat
rekl bych ze se u PP podili aspon vresek prsou, jinak me nenapada, ktera by se aspon trosku nepodilela _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
Moderátor na to dlabe a dá si radši nějaký fullbody. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|