Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Druhá série shybů se 40 kilama.

Jo a sparingovi jsem říkal, aby nenatáčel zpocenej zadek. Byly tam záběry přímo na něj zblízka - ty jsem ale vystříhal :D.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neplatí... bicáčkové shyby neberu

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:

Taky jsem mu to říkal
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:

Kippovaný CF mi bohužel s těma kotoučema na řetězu nejdou
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ciwe a prej že to nedám

Ale uznávám, že nejsou tak krásný jako ty tvoje, ale na to, že jsem šel bez rozcvičení z fleku a ještě to je posranej širokej úchop :D :D :D

Darkkiller

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, dal si mě. Možná ty dva bych ti uznal .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pche
flew

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry za kvalitu rozostřil se mi foťák...

35 kg už je lepší.. pak dám do svého logu

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew: hezký, ty shyby si dost zlepšil poslední dobou:)

Btw ještě někdo mi postne svoje shyby do logu?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:

Btw ještě někdo mi postne svoje shyby do logu?

ja jsme chtel, ale pry by jsi brecel
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po červen 15, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dnes jsem se do fitka dostal zase pozdě. Před 20 minutama jsem přijel domu a akorát si dělám 350 g tresky :).

15.6.

Mrtvý tah sumo
20 kg
8x60 kg
5x100 kg
3x120 kg
2x140 kg
1x150 kg
1x160 kg
1x165 kg
1x165 kg (trhačky on)
1x165 kg
-dnes to sedlo víc než minule, technika lepší, akorát jsem měl zas problém s úchopem - nevím, čím to je, ale šel mi dost dolu a mám problém to udržet (ten první set se 165 kg mi málem činka vypadla z ruky..), možná mám ty předloktí odpálený z těch paralelních shybů
-pauzy 3 min

Komplexy Rumunský mrtvý tah + Dřepy ATG s 2s stopkou
5x60 kg + 5x60 kg
5x60 kg + 5x60 kg
5x60 kg + 5x60 kg
5x60 kg + 5x60 kg
-mezi cviky vždy clean and pressem nahoru
-pauzy 90 s

Supersérie Biceps zdvihy s JČ soupažně ve stoje + Francouzský tlak s JČ ve stoje
12x10 kg + 10x24 kg
8x16 kg + 10x28 kg
8x16 kg + 10x28 kg
-jen lehce, trochu táhly lokty u tý Francie

Upažování v předklonu s JČ na zadní delty
12x6 kg
10x6 kg
10x6 kg + 8x4 kg

S tím sumem spokojenost, 3x1 165 kg je PR po zranění zad. Tenhle styl tréninku MT mi naprosto vyhovuje a beru to spíš jako rehabilitaci. Když jsem dřív jezdil high reps, tak mi po tom strašně vždy zatuhly spodní záda a měl jsem problém u ostatních cviků (např. přítahy v předklonu, dřepy..). Jinak snažil jsem se o trochu kratší trénink, ve středu to snad taky zkrátim, protože mě furt bolí v krku a mám rýmu. Navíc v sobotu mám ten závod, tak nechci bejt nemocnej. Opět jsem dnes měl problém to udýchat - hlavně ty komplexy.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po celodenním učení a hraní Zaklínače jsem se potřeboval trochu protáhnout - takže 30 min lehčí trénink doma.

Mimo jiné padlo i PR na HSPU (2x9 ). Posilka klasicky zítra.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st červen 17, 2015 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.6.

Přítahy VČ nadhmat s položením (excentrická fáze 2-3 s)
20 kg
10x50 kg
10x50 kg
10x70 kg
10x70 kg
-jen lehce, protože docela bolej záda (hrudní páteř mezi lopatkama)

Dřepy ATG
20 kg
6x60 kg
4x90 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x120 kg
3x120 kg
3x110 kg
8x90 kg

Floorpress
8x60 kg
6x70 kg
6x90 kg
6x100 kg
7x100 kg
6x100 kg
-pokusím se příště přidat, ale budu muset někomu říct o spot

Biceps kladiva s JČ soupažně
8x12 kg
8x16 kg
8x20 kg
6x24 kg
5x26 kg
6x24 kg
6x20 kg
8x14 kg
8x12 kg
-pauzy kolem 20 s
-vedle mě koukal ňákej Ind na televizi, těch 9 sérií jsem odjel a on zrovna začínal cvičit jeho druhou

Supersérie Mohamedány na kladce v kleče + Triceps stahování kladky
20x30 kg + 10x
10x40 kg + 8x
10x40 kg + 8x80 kg (full house)
10x40 kg + 8x80 kg
-cvičit na kladce je taaak lehký

Až na ty záda to byl dobrej trénink - u těch dřepů a přítahů to bylo docela nepříjemný, ale teď už je to lepší (ten floorpress mi to trochu zlepšil :D).

Jinak dneska jsem si brutálně zkazil chuť u mletýho masa, udělal jsem si toho kilo se zeleninou, sýrem a sušenou hovězí šunkou. Snědl jsem zhruba půlku, ale musel jsem se do toho fakt nutit. Buď to neumim udělat nebo je to mletý z Kauflandu fakt hegeš (to spíš..). Druhou půlku jsem radši vyhodil, protože se mi z toho dělalo šoufl. Ještě, že to mám jen výjimečně, teď už zas jen losos a tuňák.

Do konce týdne už zřejmě nebude žádnej trénink, dám si teď dva dny volna a v sobotu mě čeká Uhelný muž. Držte palce.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Report ze včerejšího závodu Uhelný muž 2015

Den před závodem jsem byl ještě na kamaráda narozkách, sice jsem nepil, ale spal jsem díky tomu jen 4 a půl hodiny. Ráno jsem byl ale překvapivě docela ready a dojeli jsme do Varvažova u Ústí nad Labem někdy kolem osmé hodiny. Počasí nám moc nepřálo, protože už od rána každou chvíli pršelo a teplota ukazovala 10°C. Po příjezdu na místo soutěže vše kolem vypadalo dost chaoticky a předpokládaný start se musel posunout o hodinu. Soutěžilo se v 5-ti členných teamech, já byl kapitán, dva z teamu byli moji kamarádi a dva k nám byli přiděleni.

Celý závod jsme si prošli s našimi soupeři z teamu Aries gym, kteří byli na soutěži už potřetí a za ty dva roky byli vždy na třetím místě. Jako první disciplína nás čekal hod cca 30 kg kládou z místa, na hod byly dva pokusy a počítal se ten lepší. Všichni z našeho teamu jsme hodili přes 4 metry, mně se dokonce povedlo hodit nejlepší výsledek 4,40 m a Aries gym jsme v této první disciplíně s přehledem porazili.

Druhá disciplína bylo tahání kmene stromu za lanem. Hned po odstartování jsme se s těžkým stromem za sebou rozeběhli jako rakety a zanechávali za sebou hlubokou rýhu v zemi. Strom jsme odtáhli v nejrychlejším čase závodu jako by nic nevážil a kluky s Aries jsme porazili o 4 sekundy.

Třetí disciplínou byly velmi divácky atraktivní zápasy v bahně. Bohužel pro nás už moc atraktivní nebyli, protože naši soupeři byli zkušení fighteři a docela si s námi pohráli. Za 15 minut zápasení jsme byli schopni porazit=složit na lopatky jen jednoho z nich. Vždy když už jsem si myslel, že jsem ve výhodné pozici, ucítil jsem ruku, která se mi provlíká kolem těla a já si říkám "sahá mi jen na prso nebo zaujímá lepší pozici?". Za chvíli mi došlo, že to byla asi druhá možnost, protože už jsem ležel v bahně na lopatkách. Druhý můj zápas mě vyčerpal snad nejvíc, protože trval hrozně dlouho nebo mi to tak aspoň přišlo - nikdo nikoho nemoh dostat na záda, ale soupeř jen počkal až se unavím a já už celkem odevzdaně se nechal nakonec složit..

Další disciplínou bylo ale tahání na laně, kde jsme jim naši porážku vrátili i s úrokama. Začínali jsme na lepší straně, která byla mírně z kopce a po chvíli jsme je docela bez problému přetáhli. Bohužel se pokus opakoval, protože soupeři prý zaspali start a kvůli tomu prohráli první kolo. Naštěstí jsme svoji převahu zase potvrdili, ale všechny nás pokus dost vyčerpal. Další kolo jsme si měnili strany, což pro nás znamenalo nevýhodu a museli jsme tahat do mírného kopce. Bylo to na síle hodně znát a začali jsme prohrávat. Nepomáhalo ani synchronizované trhání lanem, kdy jeden vždy udával tempo. Pomalu jsme se blížili k prohře. Pak jsem si ale vzpomněl na zápasy v blátě a na všechny ty "nechtěné" lokty a kolena, co jsme dostali a zapřel jsem se plnou silou do země. Zbytek teamu zřejmě udělal to samé a zhruba na půl minuty lano jen stálo na místě a my byli silně zapření v zemi a nechali soupeře unavit. Po chvíli jim došly síly a mi je v klidu přetáhli. Další a poslední kolo vzdali a my dostali plný počet bodů. Tahle disciplína mi vzala ale hodně sil, bolely mě z ní brutálně záda a předloktí.

Překážek bylo celkem 12. Z toho 5 jich bylo ve vodě, což nebylo moc příjemný, protože venku bylo kolem 12°C, hodně foukalo a každou chvíli pršelo. Na všech překážkách jsme byli hodně vepředu, některé dokonce i vyhráli. Pokazili jsme akorát výdrž bez dechu pod vodou, kam jsme šli po předchozích dvou disciplínách a byli ještě udýchání. Nemilosrdná rozhodčí nám ale nedala skoro žádný čas a my tak museli jít pod vodu. První z teamu vydržel pod vodou 17 sekund, u dalších to nebylo o moc lepší, ale to se dalo čekat v kombinaci s brutálně studenou vodou a nemožnosti "vydýchání se". Já šel jako poslední a jako kapitán jsem se snažil trochu nám zvednout průměr a vydžel jsem 1 minutu a 5 s. A to jsem se potom málem znovu složil do vody, protože jsem šel hodně za svůj limit, naštěstí bylo vede mě molo, kterého jsem se zachytil.

Jinak překážky nebyli jen silové, ale i hodně na zručnost a na výdrž. Dokonce poslední disciplínou bylo vyřešit rébus, který jsme taky v pohodě zvládli a byli celkově druzí s rozdílem jen jedné sekundy díky tomu, že kamarádovi na konci upadla tužka na zem, když mi ji podával. Mezi další disciplíny patřila jízda na kajaku, běh na čas s nosítky, museli jsme postavit vor a přejet s ním určitou vzdálenost, přeřezat kládu na čas, tunel a slackline ve vodě, ninja faktor nad vodou.

Když bych závod porovnal se Spartan race, na kterém jsem 2x byl, tak Uhelný muž šel ještě o něco dál. Největším problémem byla strašná zima a neustálé převlíkání z mokrého oblečení do suchého. A nejdřív velké rozestupy mezi disciplínami a ke konci strašný spěch a nemožnost si trochu oddechnout natož se najíst. Celkem jsme soutěžili asi 6 hodin.

Jo a jak jsme skončili ? Díky skvěle sehranému teamu, kdy každý dal do závodu 100%, naši taktice a promýšlení každé disciplíny, odhodlání, jsme celkově skončili NA DRUHÉM MÍSTĚ Z CELKOVÉHO POČTU 37 TEAMŮ !!! Navíc jsme si to skvěle užili.

Jinak i když jsme to nedělali kvůli cenám, tak u takového závodu (navíc se startovným 400-500 kč a desítkama sponzorů), bych čekal trochu hodnotnější dárky. Vyhráli jsme každý 2 propisky, 2 sirky, malou tašku briket a pár naštípaných polínek do kamen. To je spíš jak za trest .
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: