3-4s negativní fáze, 2 - 3s stopky - celá sérka okolo 60-90s typičotobylotěžkýudržetvruce
Tlaky s JČ incline
15x20kg
15x20kg
15x20kg
stopky
RAMENA
Přítahy k bradě v MP
6x45kg
6x45kg
6x45kg
6x45kg
Upažování s JČ
10x15kg
10x15kg
10x15kg
10x15kg
BICEPS
S VČ ve stoje
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
Protisměrky ve stoje + Scotovka s JČ
8x18kg + 12x7kg 8x18kg + 12x7kg 8x18kg + 12x7kg
+ Bench - 25x70kg abych věděl, na čem jsem
Hodnocení tréninku: Zítra asi budu sakra rozbitej Poslední dobou dávám scitec hotblood 3.0 a dneska zabral nějak moc - až příliš moc Dobrý, že díky tomu, že obsahuje hodně kofeinu, na kterej jsem citlivej, tak nemůžu dávat větší dávku, než je doporučená heh, ale fakt paráda. Nečekal jsem, že mi u nakopávače sedne doporučená dávka a navíc je to spolu s nitroxem asi jeden z nejlevnějších na ronnie. Jinak bench 25x70kg na konci tréninku hodně potěšil. To vypadá, že by ta soutěž v neděli nemusela bejt až tak marná.
Hodnocení tréninku: Nebylo to tak špatný - přijde mi, že se ten MT snad technicky zlepšuje - posuďte sami.
K videu: Přijde mi, že čím víc se soustředím na techniku, tím víc ten pohyb kurvím. Na druhou stranu v druhé sérii videa mi to první opáčko přijde technicky asi nejlepší, ale pocitově bylo rozhodně nejtěžší. MT ani přítahy VČ v předklonu jsem nikdy v tréninku nejezdil pravidelně, takže to jsou pro mě nové cviky.
S tou technikou to mám podobně. Čím více se snažím vychytat i každý mini detail, tím horší mi to přijde.
Tak mně jsou nějaký mini detaily u zadku. Důležitý je pro mě, abych se to naučil "bezpečnou" technikou. Jestli budu potom mít milimetr támhle nebo ne, tak to už přežiju. Zatím mi tahle technika co aktuálně mám přijde relativně dobrá, ale bezpečně se zatím u toho necejtím.
Ty sice tahas sumo, ale tady je vyborne instruktazni video s Jirkou Tkadlcikem.
Btw to sumo je kvuli kolenum?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To ani není uplně sumo - nohy mám jen o malinkej kousek šíř než ramena. Klasikou tahat neumím, nechci a ani nebudu (protože se do ní neumím poskládat a nechci se to ani učit). Ale pořád čekám, až mi někdo řekne, jestli tam něco dělám blbě nebo jestli něco můžu zlepšit
Pres tuhle techniku nejsem odbodnik a nikdy jsem se o ni nezajimal, takze at se radej vyjadri erudovanejsi, ale ja tam zadne zasadni chyby nevidim, naopak bych rekl , ze provedni je velmi slusne. Priste zkus natocit jeste z jineho uhlu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
21.6 - Hammer strenght fitness cup (Summer edition)
TH - 92kg
Shyby
25x - dva neuznané (o jeden méně než v lednu)
Bench 60% TH
55x55kg - Hehe to je čísílko - o 4 více než v lednu
Dřepy 80% TH
45x75kg - o jede méně než v lednu
Angličáky
39x - bléééé
Celkově jsem obhájil opět třetí místo!!!
Hodnocení: Když nebudu počítat angličáky, které minule nebyly, tak mám o jeden bod více, což je přeci jenom zlepšení Minule jsem ale byl ve formě a teď jsem na to ani nebyl nijak natrénovanej + jsem měl v sobotu - neděli celkem 20h v práci s zhruba nějakýma 3ma hodinama kvalitního spánku, takže jsem opravdu spokojenej s výsledkem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru