|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
baruse
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 8:44 am Předmět: Intermittent fasting - časový posun (Taiwan) |
|
|
Ahoj, stravuju se podle IF a chystám se na měsíc na Taiwan, což znamená časový posun +6 hodin.
Máte s tím někdo zkušenosti, jestli si tělo v klidu navykne na jiné časy, nebo si to mám nějak poupravit? :)
Dík, Bára
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr_klecka
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
IF má ve své extrémní formě (tuším warrior's diet?) poměr snad až 20:4, takže si to uprav jak potřebuješ. Funguj tam tak, jak funguješ tady, jen s tamním časem, ten první den tak budeš mít hladovku jen o něco delší (nebo kratší, já tyhle přepočty časů nikdy nepochopil).
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
Uprav si to podle svého lokálního denního rytmu. Jak velké okno máš na jídlo? Holkám většinou vyhovuje delší, než klukům.
|
|
| nahoru |
|
 |
baruse
|
Zaslal: pá červen 19, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
teď jim od 12-20
ale protože tam budu mít určitý povinnosti, asi bych si změnila i celkově režim- že bych začala cvičením a tedy jídlem už ráno, např. první jídlo v 8 (nevím, jak to tam bude úplně chodit)
nejspíš mi nebude nic jiného ani zbývat, akorát jsem chtěla vědět, jestli s tím přehazováním má někdo zkušenosti.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
| baruse napsal: | teď jim od 12-20
ale protože tam budu mít určitý povinnosti, asi bych si změnila i celkově režim- že bych začala cvičením a tedy jídlem už ráno, např. první jídlo v 8 (nevím, jak to tam bude úplně chodit)
nejspíš mi nebude nic jiného ani zbývat, akorát jsem chtěla vědět, jestli s tím přehazováním má někdo zkušenosti.. :) |
S časovým posunem a přerušovaným půstem ne, ale nemyslím si, že by to měl být problém, jen to nejspíš bude pár dní trvat, než si to sedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
Myslím ,že tělo si zvykne, tak jako si zvyklo na IF.
Já třeba při WD, měl cca 3 hodiny na jídlo a vpohodě. Hlavně se nestresovat a být v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|