Intermittent fasting - časový posun (Taiwan)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Intermittent fasting - časový posun (Taiwan)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Intermittent fasting - časový posun (Taiwan)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
baruse

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 8:44 am    Předmět: Intermittent fasting - časový posun (Taiwan) Odpovědět s citátem

Ahoj, stravuju se podle IF a chystám se na měsíc na Taiwan, což znamená časový posun +6 hodin.

Máte s tím někdo zkušenosti, jestli si tělo v klidu navykne na jiné časy, nebo si to mám nějak poupravit? :)

Dík, Bára
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr_klecka

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IF má ve své extrémní formě (tuším warrior's diet?) poměr snad až 20:4, takže si to uprav jak potřebuješ. Funguj tam tak, jak funguješ tady, jen s tamním časem, ten první den tak budeš mít hladovku jen o něco delší (nebo kratší, já tyhle přepočty časů nikdy nepochopil).
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprav si to podle svého lokálního denního rytmu. Jak velké okno máš na jídlo? Holkám většinou vyhovuje delší, než klukům.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
baruse

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

teď jim od 12-20
ale protože tam budu mít určitý povinnosti, asi bych si změnila i celkově režim- že bych začala cvičením a tedy jídlem už ráno, např. první jídlo v 8 (nevím, jak to tam bude úplně chodit)

nejspíš mi nebude nic jiného ani zbývat, akorát jsem chtěla vědět, jestli s tím přehazováním má někdo zkušenosti.. :)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

baruse napsal:
teď jim od 12-20
ale protože tam budu mít určitý povinnosti, asi bych si změnila i celkově režim- že bych začala cvičením a tedy jídlem už ráno, např. první jídlo v 8 (nevím, jak to tam bude úplně chodit)

nejspíš mi nebude nic jiného ani zbývat, akorát jsem chtěla vědět, jestli s tím přehazováním má někdo zkušenosti.. :)

S časovým posunem a přerušovaným půstem ne, ale nemyslím si, že by to měl být problém, jen to nejspíš bude pár dní trvat, než si to sedne.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2015 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím ,že tělo si zvykne, tak jako si zvyklo na IF.

Já třeba při WD, měl cca 3 hodiny na jídlo a vpohodě. Hlavně se nestresovat a být v pohodě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Intermittent fasting - časový posun (Taiwan)
Rychle na stránku:

Přejdi na: