|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2015 7:47 pm Předmět: Workout Challenges |
|
|
S Flewem jsme se rozhodli založit topic pro různé výzvy. Může to být cokoliv od samostatných cviků po různé WoDy. Zapojit se může kdo chce, je to čistě na vás.
Začínáme tímto:
100 Squats
5 Muscle-ups
75 Squats
10 Muscle-ups
50 Squats
15 Muscle-ups
25 Squats
20 Muscle-ups
V co nejrychlejším čase.
Další: 30x3x100kg dřep co nejrychleji.
20xATG dřep s max vahou.
Já s Flewem na to jdeme v pátek, tak kdo to s náma ještě hecnete  A nebo klidně vymyslete nějakou jinou
Naposledy upravil DiamonD123 dne út červen 23, 2015 9:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: po červen 22, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
myslíš ty princezny na foru? těžko.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 23, 2015 4:07 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | myslíš ty princezny na foru? těžko.. |
pochybuju, ze se tu najde vic nez 10 lidi, co na tohle ma
a pochybuju, ze vic nez vy dva, komu se do toho bude chtit :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pauly
|
Zaslal: út červen 23, 2015 6:17 am Předmět: |
|
|
Muscle up na hrazdě nebo na kruzích ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:09 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Ta serie může být přerušovaně? protože 20 muscleupů na jeden zátah nedám |
Tak jasně, že přerušovaně. Řekl bych, že 20 na jeden zátah tady nedá asi nikdo A jestli na hrazdě nebo na kruzích, tak to je asi jedno - já to budu dělat na hrazdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:09 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | flew napsal: | | myslíš ty princezny na foru? těžko.. |
a pochybuju, ze vic nez vy dva, komu se do toho bude chtit :-D |
Protože jsi srab?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:14 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | flew napsal: | | myslíš ty princezny na foru? těžko.. |
Protože jsi srab? |
A budu tu aj skutocne challenge pre chlapov, alebo len crossfitove vymysly? |
Tak já jsem začal s crossfitovým výmyslem, ale klidně vymysli něco s činkama
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:19 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | flew napsal: | | myslíš ty princezny na foru? těžko.. |
Protože jsi srab? |
ale nee, jenom prot, ze si nepotrebuju dokazovat, ze vas dva porazim, kdykoliv si vzpomenu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
No, tak ja dumem, ze na moje 30te narodeniny zorganizujem drepovacku. Vidim to na 30 pracovnych serii po 3 opakovania, vaha na cinke je v stadiu vyhodnocovania  Dumal som nad vlastnou vahou na cinke, ale mozno to risknem a dam tam 100 kilo. To je 90 opakovani so stovkou, tak neviem, ci vela, ci malo  Kto to chce oslavit so mnou, buem rad _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2015 7:58 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | No, tak ja dumem, ze na moje 30te narodeniny zorganizujem drepovacku. Vidim to na 30 pracovnych serii po 3 opakovania, vaha na cinke je v stadiu vyhodnocovania Dumal som nad vlastnou vahou na cinke, ale mozno to risknem a dam tam 100 kilo. To je 90 opakovani so stovkou, tak neviem, ci vela, ci malo Kto to chce oslavit so mnou, buem rad |
No paráda - určitě do toho půjdu s tebou
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út červen 23, 2015 8:32 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | decarabas napsal: | No, tak ja dumem, ze na moje 30te narodeniny zorganizujem drepovacku. Vidim to na 30 pracovnych serii po 3 opakovania, vaha na cinke je v stadiu vyhodnocovania Dumal som nad vlastnou vahou na cinke, ale mozno to risknem a dam tam 100 kilo. To je 90 opakovani so stovkou, tak neviem, ci vela, ci malo Kto to chce oslavit so mnou, buem rad |
No paráda - určitě do toho půjdu s tebou |
též to prubnu _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 23, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | No, tak ja dumem, ze na moje 30te narodeniny zorganizujem drepovacku. Vidim to na 30 pracovnych serii po 3 opakovania, vaha na cinke je v stadiu vyhodnocovania Dumal som nad vlastnou vahou na cinke, ale mozno to risknem a dam tam 100 kilo. To je 90 opakovani so stovkou, tak neviem, ci vela, ci malo Kto to chce oslavit so mnou, buem rad |
a je nutne aby to bylo 30x3x100?
ja to mam v pristim drepovacim treningu ale jako 10x9x100
a nebo aspon jako EMOM, co minutu nastup pod cinku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|