další týden jsem jel v dřepu trojky 150 a u suma čtyřky 185
pak 14 dni dovolená
2. část přípravy
zacal jsem dalsí část přípravy, s tim, ze si chci uzil leto ale lakaji me nejaky závody na podzim a pak na jare, takze je potreba aspon neco delat
první týden po dovolený byl spis takovy přípravný, bandaze jsem na nahou nemel ani nepamatuju, takze to vypadalo tak, že 150 RAW lehky a 160 s bandama celkem těžký dotlaky na 1b se 130 taky nic moc . Další trenink sumo trojky 175 a lehký bence, jinak kolo a váleni se u vody
21.7.
40 km kolo a za chvilku trenink:
drep
3x60
3x90
3x120
3x140
bandaze
3x150
3x160
3x170
3x180
tlaky jednorucky
bricho strecink
nejaka dobra konstalace hvezd na drep, netrenoval jsem a jeste pred tim to kolo, nechapu , akorat musim si to zacinat natacet, nikdo me nejebe za hloubku a mam strach, ze tohle byl spis slabsi paraler nez hloubka ale to je hlavne nezvykem z bandazi na bolest ale na to jsi zvyknu
další dilema mam s bw, pred týdnem jsem navázil 75 kg, zpet do 83 se mi moc nechce, takhle se cítím mnohem lip, ale zavodit v kat 83 s min nez 80 je blbost, udrzet vahu do -74, kdyz ty tezky váhy teprv prijdou nevim jestli je reálný, musel bych to spojit asi s hodne aerobkou a to zas nevim jestli bych to uregeneroval a budou mi volny dresy, takze co s tim??
další dilema mam s bw, pred týdnem jsem navázil 75 kg, zpet do 83 se mi moc nechce, takhle se cítím mnohem lip, ale zavodit v kat 83 s min nez 80 je blbost, udrzet vahu do -74, kdyz ty tezky váhy teprv prijdou nevim jestli je reálný, musel bych to spojit asi s hodne aerobkou a to zas nevim jestli bych to uregeneroval a budou mi volny dresy, takze co s tim??
83 bez debat. Nijak bych to nehrotil. Budeš mít 78-79 na pohodu a bez stresu. +-5 kilo určitě přijde s přidáním váhy na činku... Jinak bys musel být pořád v dietě a ještě odvodňovat, aerobkou to nedáš...
Ted jsem nevedl zápis, nic moc zajímavýho se nedělo, v těch hicech byli spis lehci treninky, misto to obcas nejaky koupání , zaměřil jsem se na trenink techniky drepu v bandážích, protože jsem z videa zjistil, že mam velký předklon a tudíž se nedostanu do hloubky. Pak chřipka, takže víc než týden nic. Ted jsem byl na vodě pres prodloužený výkend. Nedělní snídaně v kempu (bude hrát duležitou roli v pokračování příběhu) a jelo se domu, po ceste se pres net rospoutala diskuze kdo kde bude závodit napodzim. Trochu se ve mě hnulo svědomí a hlavně jsem dostal strasnou chut jít trenovat i pres únavný víkend...pokračování po treninku..:D
Trenink uplně nez potíží, 200 polodres lehky, 215 celkem taky, 230 ve full uz celkem tezkých, ale byl to první trenink, dres mam celkem volný (i ramínka si obleču i svleču sám), než v zimě kdy jsem vážil o nějakých 8 kilo víc , při 230 taky i kvuli měkké ose a nezvyku na váhu jsem měl trochu problémy odejít od stojanů, pokračoval bych jestě ale nebyli už spoteři. Bench už byl teda bídnej a těžkej. Nicmémě velká spokojenost.
Normálně jdu spát nic mi není a o půlnoci to začlo, bolení břicha, motání se, horečka, blití, to se opakovalo. Ráno se doplazím k doktorce, dostanu prášky na žaludek a horecku, podezření, že by to mohla být reakce na nějaké jídlo. Poté jsem se dozvěděl, že kamarád co byl na vodě se mnou a dal si také v neděli ke snídani míchané vajíčka v kempu je na tom stejně, takže příčina odhalena...Dneska už mi je teda 1000x líp, jen ještě nemužu skoro jíst protože mam rozhazený žaludek ale doufám, že tak někdy ve čtvrtek budu moct jít trénovat...rada na závěr: přemýšlet, kde co sežerete i když tam mají mnoho zákazníku
Unavenej, protoze den predtim jsem mel jeste peknou sra*ku ale slo to necekane dobre , 210 PR raw sumo myslim, a dotahy raw jsem jeste takovyhle nejel. TH tipiju na takovejch 75, musim se zvazit
Ahoj všichni, tak jsem se opět rozhoupal k zaznamenávání svých tréninků abych měl trochu přehled o svých výkonech a posunech (cvičil jsem celou dobu ale bez záznamu).
Trojboj už je mimo, vypadl jsem z toho a nění chuť se vrátit. Síla samozřejmě hodně spadla ale nějak mě to netrápí.
Tréninky mě teď moc baví, zařazuju crossfit treninky, silovky, sprinty, kolo a občas i nějaký delší výběh. BW je teď okolo 77 kg
21.6.2015 dopoledne
Clean
2x3x40
2x3x60
2x2x70
2x80
5x1x90
6 min
2 x thruster x 45
2 x chest to bar
4 x
4 x
...
...
12 min
10 x box jump
8 x ring dip
4 x snatch 50
MT klasikou
5x60
5x100
4x2x140
večer
kolo: PE-křemešník a zpět po červený turistický (něco přes 20km terén)
btw jak se mění název tématu ? tohle už není moc aktuální...
intervalový trénink
tuším, že 12 cviků
30s s minimální pauzou, 3xdokola
25.6.2015, 26.6.2015 volno
27.6.2015
Kamenický MTB maraton
58,5 km, 2h:41m, avg 21,7 km/h
95% terén lesem, polni cesty
neskutečnej mazec, měl jsem 2 krize, na 30. km a 50. km...Letos naježděno asi 500 km a to sami couračky a ještě k tomu na silníci, takže teren hlavně sjezdy bylo peklo a hodně jsem tam ztrácel. Takže spokojenost . Dojel jsem a i živ a zdráv. Akorát se bojim v jakým stavu budu mít zítra nohy
ještě že jsi ty krize zažehnal a nemuseli jsme pro tebe jet :D
párkrát k tomu nebylo daleko
29.6.2015
svihadlo
clean
2 x 5 x 50
5 x 70
5 x 5 x 80
21-15-9
clean and jerk 50
box jump
striktní shyb
21-15-9
bench 100
bradla
toes to bar
U tich cleanu jsem zjistil, že nohy jsou ještě dost unavený ze soboty. Zbytek byla taková spíš improvizace - byl jsem ve fitku - letní provoz = přeplněno
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru