Kotviční Zemní (Tribulis Terrestris) - Účinky???

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kotviční Zemní (Tribulis Terrestris) - Účinky???  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kotviční Zemní (Tribulis Terrestris) - Účinky???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 6:46 am    Předmět: Kotviční Zemní (Tribulis Terrestris) - Účinky??? Odpovědět s citátem

Chci se jenom zeptat jestli ma nekdo zkusenosti z Kotvicnikem zejmena kapslova forma. Chci ze zeptat jenom jestli mi to muze pomoct pri rustu vousu jsem totiz holobradek moji vrstevnici vypadaj na 30 vousy ani nemluvim a ja tak na základku 22let...a co se svalu tyce tak na to se ani ptat nebudu, chi jenom slyset jestli to nekdo kdo ma malo testosteronu jako ja a zacal to brat jestli mu narostli vousy a treba i nejaky ten sval nebo ucinek placebo, dik

obsahuje 300kapsli za rozumnou cenu a v jedne tablete Tribulus terrestris 625mg s obsahem 45 % steroidních saponinů jsou i asi silnejsi ale tak dam 2 tablety a buteto 90% steroidnich saponinu no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz si das 2 bude to porad 46% jinak jich budes muset jist tak 10-20 (idealne i vic) denne alespon 3-4 tydny a pak napis zda si zpozoroval nejakou zmenu.
sk

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to se chces dat k IS ? :D ze potrebujes plnovous ? :) To co se ti ted zda jako nevyhoda, bude v budoucnu tvoji vyhodou az oni budou vypadat jak stari dedci a ty budes porad v kurzu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takový pocit, že vliv na zvýšení testosteronu se nikdy pořádně neprokázal.
Pokud se chceš dozvědět více a umíš anglicky, tak tady máš čtení.
http://examine.com/supplements/Tribulus+terrestris/
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bral jsem 15 g tribulusu denně a kromě větší chuti na sex jsem výsledek nepozoroval a to jsem výrazně starší než tazatel, takže u něj ty výsledky budou asi ještě horší. Dle mého názoru zbytečně vyhozené peníze.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě nic legálního ti testosteron znatelně nikdy nezvýší, musel by jsi jít do jinejch věcí...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel je to tak, samozřejmě diskutují se různé složky stravy, jako jsou některé stopové prvky (zn, bór), vitamin D, nasycené mastné kyseliny, některé "fytochemikálie", kam patří i ten tribulus a jeho saponiny, v poslední době i low carb-high fat diet (hodně zmiňuje Boris Orava).
Ale ve všech případech se jedná o zvýšení ve fyziologickém rozmezí, takže tady vyvstává otázka, zda takové zvýšení může mít nějaký prokazatelný efekt např. na nárůst svalové hmoty a snížení tuku atd.
Určitě tohle ale nezatracuji, sám beru zinek a doplňuju vitamín D a jím více nasyceného tuku, ale spíš to dělám z důvodu nějaké vnitřní víry a dobrého pocitu než že bych od toho čekal nějaký velký efekt.

Layne Norton a jeho videoblog na toto téma.
target="_blank" class="postlink">
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedalo mi to a pořídil jsi letos na jaře Vemoherb tribulus (který by podle všeho měl být nejkvalitnější) protože jsem potřeboval "zvednout náladu" při cvičení a jedinej výsledek kterej sem pozoroval tak byla mírně zvýšená chuť na sex (z průměru 1 na 1.5) a o 12 stovek lehčí peněženku ale v na činky nebo svalstvo to nemělo znatelný vliv.

Stejný učinek sem pozoroval i při popíjení TT čaje jehož pořižovací hodnota je tak 10 nižší

Je mi 27 takže další šanci kapslové formě dam až tak za 5 let
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Bohužel je to tak, samozřejmě diskutují se různé složky stravy, jako jsou některé stopové prvky (zn, bór), vitamin D, nasycené mastné kyseliny, některé "fytochemikálie", kam patří i ten tribulus a jeho saponiny, v poslední době i low carb-high fat diet (hodně zmiňuje Boris Orava).

Když projdeš různé studie (např. na examine), tak ono to sice funguje, ale z opačného hlediska = nedostatek dané látky (zinek, tuk, vitD atd.) sníží testosteron, takže když pak příjem upravíš do normálu, tak se spraví i hladina testosteronu. Už ale neplatí, že když máš příjem v pořádku, tak další zvýšení zvýší i ten testosteron, ale mnozí výrobci doplňků toho právě využívají.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kotviční Zemní (Tribulis Terrestris) - Účinky???
Rychle na stránku:

Přejdi na: