Chci se jenom zeptat jestli ma nekdo zkusenosti z Kotvicnikem zejmena kapslova forma. Chci ze zeptat jenom jestli mi to muze pomoct pri rustu vousu jsem totiz holobradek moji vrstevnici vypadaj na 30 vousy ani nemluvim a ja tak na základku 22let...a co se svalu tyce tak na to se ani ptat nebudu, chi jenom slyset jestli to nekdo kdo ma malo testosteronu jako ja a zacal to brat jestli mu narostli vousy a treba i nejaky ten sval nebo ucinek placebo, dik
obsahuje 300kapsli za rozumnou cenu a v jedne tablete Tribulus terrestris 625mg s obsahem 45 % steroidních saponinů jsou i asi silnejsi ale tak dam 2 tablety a buteto 90% steroidnich saponinu no
Kdyz si das 2 bude to porad 46% jinak jich budes muset jist tak 10-20 (idealne i vic) denne alespon 3-4 tydny a pak napis zda si zpozoroval nejakou zmenu.
to se chces dat k IS ? :D ze potrebujes plnovous ? :) To co se ti ted zda jako nevyhoda, bude v budoucnu tvoji vyhodou az oni budou vypadat jak stari dedci a ty budes porad v kurzu
Bral jsem 15 g tribulusu denně a kromě větší chuti na sex jsem výsledek nepozoroval a to jsem výrazně starší než tazatel, takže u něj ty výsledky budou asi ještě horší. Dle mého názoru zbytečně vyhozené peníze.
Bohužel je to tak, samozřejmě diskutují se různé složky stravy, jako jsou některé stopové prvky (zn, bór), vitamin D, nasycené mastné kyseliny, některé "fytochemikálie", kam patří i ten tribulus a jeho saponiny, v poslední době i low carb-high fat diet (hodně zmiňuje Boris Orava).
Ale ve všech případech se jedná o zvýšení ve fyziologickém rozmezí, takže tady vyvstává otázka, zda takové zvýšení může mít nějaký prokazatelný efekt např. na nárůst svalové hmoty a snížení tuku atd.
Určitě tohle ale nezatracuji, sám beru zinek a doplňuju vitamín D a jím více nasyceného tuku, ale spíš to dělám z důvodu nějaké vnitřní víry a dobrého pocitu než že bych od toho čekal nějaký velký efekt.
Nedalo mi to a pořídil jsi letos na jaře Vemoherb tribulus (který by podle všeho měl být nejkvalitnější) protože jsem potřeboval "zvednout náladu" při cvičení a jedinej výsledek kterej sem pozoroval tak byla mírně zvýšená chuť na sex (z průměru 1 na 1.5) a o 12 stovek lehčí peněženku ale v na činky nebo svalstvo to nemělo znatelný vliv.
Stejný učinek sem pozoroval i při popíjení TT čaje jehož pořižovací hodnota je tak 10 nižší
Je mi 27 takže další šanci kapslové formě dam až tak za 5 let
Bohužel je to tak, samozřejmě diskutují se různé složky stravy, jako jsou některé stopové prvky (zn, bór), vitamin D, nasycené mastné kyseliny, některé "fytochemikálie", kam patří i ten tribulus a jeho saponiny, v poslední době i low carb-high fat diet (hodně zmiňuje Boris Orava).
Když projdeš různé studie (např. na examine), tak ono to sice funguje, ale z opačného hlediska = nedostatek dané látky (zinek, tuk, vitD atd.) sníží testosteron, takže když pak příjem upravíš do normálu, tak se spraví i hladina testosteronu. Už ale neplatí, že když máš příjem v pořádku, tak další zvýšení zvýší i ten testosteron, ale mnozí výrobci doplňků toho právě využívají.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru