|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po červen 29, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Presne tak, na cinky vubec nesahnu. Chci sundat i co nejvic prebytecnejch svalu, ktery ted fakt nepotrebuju a jen mi zerou kyslik. :-) Jinak dieta je stale stejna, v pondeli az patek v podstate samy nuly-50 g, sobota prasim a nedele cca 150-200 g. Jede to dobre a kupodivu mam energie na rozdavani. Uz se mi povedlo dostat na cca 150-200 km na kole tydne a do toho cca kolem 30 km nabeham. |
Takový práce co lidi dělají aby přibrali pár kg svalů ročně a tady to někdo spálí za pár týdnů
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 29, 2015 9:54 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Tom.K. napsal: | | Presne tak, na cinky vubec nesahnu. Chci sundat i co nejvic prebytecnejch svalu, ktery ted fakt nepotrebuju a jen mi zerou kyslik. :-) Jinak dieta je stale stejna, v pondeli az patek v podstate samy nuly-50 g, sobota prasim a nedele cca 150-200 g. Jede to dobre a kupodivu mam energie na rozdavani. Uz se mi povedlo dostat na cca 150-200 km na kole tydne a do toho cca kolem 30 km nabeham. |
Takový práce co lidi dělají aby přibrali pár kg svalů ročně a tady to někdo spálí za pár týdnů | ...no tak ono to bude většinou tuk a voda. Svaly minoritně. Není úplně snadné spálit 20 kg svaloviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 29, 2015 9:58 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Spazik napsal: | | Tom.K. napsal: | | Presne tak, na cinky vubec nesahnu. Chci sundat i co nejvic prebytecnejch svalu, ktery ted fakt nepotrebuju a jen mi zerou kyslik. :-) Jinak dieta je stale stejna, v pondeli az patek v podstate samy nuly-50 g, sobota prasim a nedele cca 150-200 g. Jede to dobre a kupodivu mam energie na rozdavani. Uz se mi povedlo dostat na cca 150-200 km na kole tydne a do toho cca kolem 30 km nabeham. |
Takový práce co lidi dělají aby přibrali pár kg svalů ročně a tady to někdo spálí za pár týdnů | ...no tak ono to bude většinou tuk a voda. Svaly minoritně. Není úplně snadné spálit 20 kg svaloviny. |
20 kg samozrejme ne ,ale spalovat svaly je teda alespon pro me celkem snadna zalezitost _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
Ze zacatku asi ne, to jde tuk dolu vetsinou pekne spolecne s vodou, ale kdyz uz jsem v tom redukcnim rezimu prilis dlohu, spalovani tuku se zpomali a snadneji prichazim o svaly. Ja mam k te redukci ale trochu jiny pristup nez ostatni, takze asi nelze uplne objektivne posoudit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Spazik napsal: | | Tom.K. napsal: | | Presne tak, na cinky vubec nesahnu. Chci sundat i co nejvic prebytecnejch svalu, ktery ted fakt nepotrebuju a jen mi zerou kyslik. :-) Jinak dieta je stale stejna, v pondeli az patek v podstate samy nuly-50 g, sobota prasim a nedele cca 150-200 g. Jede to dobre a kupodivu mam energie na rozdavani. Uz se mi povedlo dostat na cca 150-200 km na kole tydne a do toho cca kolem 30 km nabeham. |
Takový práce co lidi dělají aby přibrali pár kg svalů ročně a tady to někdo spálí za pár týdnů | ...no tak ono to bude většinou tuk a voda. Svaly minoritně. Není úplně snadné spálit 20 kg svaloviny. |
Presne tak. Proto jsem psal, ze ted uz to bude trochu slozitejsi shazovat, protoze tuku uz tam moc neni a svaly, i kdyz jsem samozrejme bez silovyho treninku ochabnul dost, tak zas tak rychle dolu nejdou. I kdyz jsem ektomorf, tak se to drzi jako kliste. :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
video/fotky? nech to zhodnotime z estetickeho hladiska _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po červen 29, 2015 11:44 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | video/fotky? nech to zhodnotime z estetickeho hladiska |
Jo - v mém logu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 29, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Gratulace...a kde máš fotky?:o) Pochlub se:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po červen 29, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út červen 30, 2015 6:21 am Předmět: |
|
|
gratulace..forma paradni :)
a ta soska je taky husta..ty zada a lejtka jsou vtipny :DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|