SPOIL Kimbo vs Shamrock
Mam nakoukaný všechny UFC, fight nighty, ultimate fightery atd. od UFC 100 výš (+ prvních 30 ufc k tomu). Nepamatuju nic podobnýho. Je dost možný, že fixnutej byl, nebo jen výkon obou sportovců byl katastrofální. Půlku času se přetlačovali uprostřed ringu, pak se dostali na zem a Ken nedokázal zakončit plně locknutym RNC pod bradou, což se prakticky nevidí. Technicky mi přišlo, že ten RNC měl i blbě nasazenej, prakticky to tahal jednou rukou, druhou se pořádně nezapřel za hlavou a ještě mi přišlo, že mu správně nezaškrtil obě tepny.
Z vlastní zkušenosti z jiu jitsu vím, že RNC dokážu ustát, když to někdo dělá technicky špatně a nebo je řádově o dost slabší (třeba holky se dřív unaví než by mi uškrtili). Ken by RNC měl umět nasadit i utahnout za ty leta naprosto bez problémů, takže se mi to zdá hodně pochybný. Kimbo může bejt sice držák, ale takových už tu bylo a přesto je plně locknutej RNC dokázal zakončit.
Hned na to knockout, kterej mi přišel zahranej ještě dřív, než jsem si četl komentáře, ale je možný, že prostě po padésátce prostě ta brada už moc nesnese (už kolem 35ti dostávaj běžně i držáci knockouty).
Medzi highlighty zapasu patril urcite aj ten Kenov takedown, ved si to pozrite, pomalsie ist po nohe sa uz ani neda a Kimbo mu ju prakticky podal....fraska. Kena mam za legendu, tak radsej som to ani pozerat nemal.
Romero vs Machadia: podľa predpokladov, bál som sa, že koleno Romera po tom zranení, či mu to neubralo z explozivity, ale kdeže, tan chlapík je jeden z top 5 atlétov v ufc, neskutočná až mačacia rýchlosť a sila, brutálna kombinácia, plus sa celkom pekne držal tri kolá s dychom, myslím, že Weidmana môže sundať, ak ho chytí pri jednej z tých jeho výbušných kombinácii a nedá sa predtým unaviť/uváľať.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tak tady Yoel předvedl, že má kalibr pro pás šampiona...ti olympionici to je něco...hrál tu trpělivou vyčkávací Machidovu hru a nepropadl tomu...v postoji vypadal super uklidněný a disciplinovaný ...nádherné změny tempa a pohyb ...ukončovací lokty byly explozivita a načasování a pak že starýho psa novým kouskům nenaučíš ...Weidmanova noční můra se stala skutečností..
_________________ "We're not here to take part... We're here to take over."
Romero je pekna postavicka, libi se mi. Machida uz davno neni co byval, ubyva rychlost s vekem a ta jeho taktika " in and out " zacina trochu ztracet lesk. Jinak Larkin predvedl moc peknej postoj, ten zapas se mi moc libil.
Conor to predpovedal, dúfam, že sa to ešte zrovná, ale asi skôr nie, každopádne musia rýchlo nasadiť Mendesa/Frankieho, osobne sa ale obávam, že zápas sa posunie, čo ma pekne štve, najprv ten pochybný dopingový aldov test, teraz toto, večné obhajoby v Brazílii, ešte mu to niekto žerie? Najvyšší čas na zmenu garde, verím, že conor dostojí slovu a po prvom kole to bude formalita a dovi Jose!
Prosim tě, nebuď hysterickej. To můžou být jen před zápasové hrátky, UFC zatím nic neodložila.
Jinak já doufám, že ho Aldo vystřelí z trenek, takového protěžovaného tlučhubu rozhodně mma na pozici šampiona nepotřebuje.
Tak som si pozrel, kto to ten Conor vlastne je. V prvom rade ak nie curak, tak minimalne tajtrlik, a to ja nemusim. Co sa tyka vykonov, ten chlap je neuveritelne gifted. Jeho stan up, sila, rychlost, tazko s nim...nasho Buchingera rozlozil jak zaciatocnika. Je ako iny zivocisny druh. Tak si jeho zapas, nech uz bude s hocikym, predsalen asi pozriem.
Conor to predpovedal, dúfam, že sa to ešte zrovná, ale asi skôr nie, každopádne musia rýchlo nasadiť Mendesa/Frankieho, osobne sa ale obávam, že zápas sa posunie, čo ma pekne štve, najprv ten pochybný dopingový aldov test, teraz toto, večné obhajoby v Brazílii, ešte mu to niekto žerie? Najvyšší čas na zmenu garde, verím, že conor dostojí slovu a po prvom kole to bude formalita a dovi Jose!
Prosim tě, nebuď hysterickej. To můžou být jen před zápasové hrátky, UFC zatím nic neodložila.
Jinak já doufám, že ho Aldo vystřelí z trenek, takového protěžovaného tlučhubu rozhodně mma na pozici šampiona nepotřebuje.
Tak som si pozrel, kto to ten Conor vlastne je. V prvom rade ak nie curak, tak minimalne tajtrlik, a to ja nemusim. Co sa tyka vykonov, ten chlap je neuveritelne gifted. Jeho stan up, sila, rychlost, tazko s nim...nasho Buchingera rozlozil jak zaciatocnika. Je ako iny zivocisny druh. Tak si jeho zapas, nech uz bude s hocikym, predsalen asi pozriem.
Presne jak rikas. Urcite je to nadprumerny fighter, ale Aldo taky neni zadne orezavatko a ja verim a fandim jemu:
Nech vyhra ktokolvek, nech je to po poriadnej bitve. Conorovi vycitaju, ze nema skalpy najvacsich mien, neviem jak je na tom
so zapasenim a grapplingom oproti Aldovi (opasok az tak vela
nevypoveda), ale vyzera nadupane. Tak uvidime, povedal slepy.
Ako málo-nemálo, cíti sa veľmi sebavedomý, pomaly mesiac už reálne tuní prípravu na conora, gameplaning, dáva dole váhu atd., osobne mi toto príjde ako ťažší test pre conora, dúfam, že to dá, lebo idiot aldo a jeho hlúpy kemp dostali ufc do prekérnej situácie, conor prináša peniaze, nie minimendes, či nebodaj aldo, takže loose-loose pre ufc ak conor prehrá, Aldo večene skuhral o prachy, teraz ho čakal najväčší payday v živote a takto to spolu s kempom poserú, conor ho potom zničí v Írsku a Alda už v ufc neuvidíme, mark my words.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ako málo-nemálo, cíti sa veľmi sebavedomý, pomaly mesiac už reálne tuní prípravu na conora, gameplaning, dáva dole váhu atd., osobne mi toto príjde ako ťažší test pre conora, dúfam, že to dá, lebo idiot aldo a jeho hlúpy kemp dostali ufc do prekérnej situácie, conor prináša peniaze, nie minimendes, či nebodaj aldo, takže loose-loose pre ufc ak conor prehrá, Aldo večene skuhral o prachy, teraz ho čakal najväčší payday v živote a takto to spolu s kempom poserú, conor ho potom zničí v Írsku a Alda už v ufc neuvidíme, mark my words.
Ty vole, Belt II.
Chapu, ze fandis McGregorovi, ale ten hate na Alda je trochu mimo. Ma za sebou 7, slovy sedum, obhajod pasu v UFC a 3 ve WEC, kdyz uz tomu sefovala UFC a vse bez vetsich problemu. Zraneni je neco co nemusis ovlivnit, takze nemel blbosti o tom, ze neco posral. To se proste stava, neni prvni, ani posledni. Nevim kdo vyhraje a jestli se spolu jeste vubec setkaji, ale McGregor je proti tomu co dokazal Aldo porad jeste uplne hovno a podle me bude rad, kdyz vubec porazi Mendese.
Aldo prebookoval už 5 svojich obhajob, väčšina z nich bola v Brazílii, nemám viac čo dodať, jeho čas príde, keď ho ufc pošle pekne na štadión do Írska a ešte poďakuje.
"Conor Bless"
No ja sem rad jak to dopadlo. Radej se podivam na MC Gregor vs Mendez nez na kdololi vs nekdo se zranenim vyrazne limitujicim vsechny aspekty. Navic Gregorovi nadavali ze si title shot nezaslouzi, nikdy v kariere nezapasil s top clovekem s wrestling backgroundem etc. tak ted tihle vsichni lidi musi byt spokojeni, protoze presne k takove verifikaci nyni dojde. Brat to s pohledu Aldo tak dokazal ze urednostni sportovni stranku veci a nastoupi az se bude citit pripraveny, nez aby sice vydelal ranec ale "prodal" titul tim ze nastoupi s takhle nebezpecnym souperem zraneny...
Pokud ma tipovat tak Mc Gregor prohraje a cele velke show skonci.
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru