_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Odeme objeti sice nedostanes, ale alespon ti muzu vyjadrit svuj soucit, protoze jsem ted taky mel a stale az na svetle vyjmky mam hodne neslo-to-treninku , takze vim, co to je a jak to dokaze nastvat : (
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nuuu chlapi, je to jen obdobi, zas bude mega skvěle a už se nemužu dočka až budu číst :sloto vyborne" :D :))
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
dekuju za podporu, ale nema to cenu
silove treningy nejsou pro me
pokorne se vratim ke kruhacum s lehkou vahou a zkusim udrzet aspon kondicku
Delej samozrejme , co te bavi a naplnuje, ale s temi silovymi trenikny to neni az takova pravda. Kdo tady na foru dal bench 10x10x 100kg (teda abych ti nepridaval tak 9x10 + 1x9 :D ) nebo si pomatuji videa tlaku na ramena s dost slusnou vahou (uz nevim, kolik jsi tam mel), powerleclany a dalsi pekne vykony. Jen ti neslo tahat no, ale s tim se musis smirit, ze asi nikdy nebudes velky deadlifter, jinak si ale myslim, ze umis silu vyhnat nahoru dost slusne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tlaky na ramena se 40, ty uz jsem ted dal, dokonce myslim ze v 8 serich po 6
ale blebej metrak nedam
asi starnu, protestuji ramena a i lokty....
ale dik
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Az bude zase nejakej sloto trenink, tak treba zmenis nazor. Posledni dobou jsem mel 1000x chut se na to vsechno vyprdnout, pak prislo par dobrych treninku a zajeci umysly me opustily. Myslim, ze to tak ma kazdej. Ono kdyz nejsou u treninku endorfiny , tak presne tyhle stavy clovek miva.
A ty lokty, ramena, upony o tom mi neco povidej a lepsi uz to asi nebude. K tomuhle sportu to patri a davno uz nam neni 20.
15x francouzaky hlavou dolu
15x bricho rimska
3 kola
10x triceps extenze za hlavou
10x zvedani nohou ve vysu
3 kola
dneska sam, nikomu se nechtelo vstavat
tak jsme si udelal trening po svem, ale hlavniho ucelo splneno bylo (zada + triceps)
zitra konecne volno ( a nebo maly poklus pres snidani)
dneska jenom pomalu, abych spalil nejake ty tuky
a dekuju tomu, kdo mi rekl, ze nejlepsi cvik na tricaky jsou francouzaky na negativni lavicce
boli to jak cert
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
tohle uz znovu delat nebudu, jednak se mi rozpadaji boty a jednak se mi chtelo blinkat
ale asi nejlepsi cas, co jsme kdy mel
zvazuju, ze se vykaslu na posilovnu a stanu se bezcem
Pred veceri
Muscle beach
6x tlaky ve stoje 145lb
15x shyb BW
10 kol
pianko
...sloto,,,
Naposledy upravil Peter Ustinov dne ne červenec 05, 2015 4:31 pm, celkově upraveno 2 krát
ja to nemeril, al emyslim, ze nebude vetsi odchylka nez standartnich 10%
ale hlavne, tohle je placka, idealni trasa a zadari se jenom jednou za cas, kdyz je idealni konstalace hvezd
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru