Co vidím na dračích lodích? Myslíš na tom kánoistickým odpadu, kde jezděj odpadlíci, kteří neměli na to, aby dál pokračovali a když vyhrajou MS v dračích lodích, tak se tím ještě chlubí? Tak na tom fakt nic nevidím hehe.
Co vidím na dračích lodích? Myslíš na tom kánoistickým odpadu, kde jezděj odpadlíci, kteří neměli na to, aby dál pokračovali a když vyhrajou MS v dračích lodích, tak se tím ještě chlubí? Tak na tom fakt nic nevidím hehe.
myslel jsem na veslování urážlivko
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
pro neznalé
5 kol načas
70 kg mrtvý tah 12x
70 kg přemístění z hangu (podkolen) 9x
70 kg výraz nad hlavu 6x
- došlo totiž magnezko.. takže to klouzalo..
- více méně jsem ho jel EMOM ale výraz sem nechával větší pauzu (proč,? lenost....)
- výraz vždy na 1 tah 6 opak.
- ze včerejšího dne celkem svalovka zad.. jiné pohyby líbilo se mi to..i když technika mi prej celkem šla pocit sem měl jinej.. a prej budu dostávat pádlem.. tak se uvidí..
- celkový závěr: slabší průměr, je potřeba přidat..
Cardio na nohy jak cyp.. zítra to bude bolet.. Každopádně dnes celkem radost . povedla se mi velká věc, ze které mám radost.. Motivace obrovská..
Shyby šli v pohodě budu přidávat váhu..
zítra dám asi nejakej bench a kliky na bradlech..
nálada: 2-3/10
motivace: 99/10
únava: 7-8/10
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru