Ztráta objemu při dietě

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztráta objemu při dietě  Úvodní stránka -> Ostatní -> Ztráta objemu při dietě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bld

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 8:57 pm    Předmět: Ztráta objemu při dietě Odpovědět s citátem

Čau, dva měsíce a cca 2 týdny nazpět jsem začal držet dietu. Měl jsem 91.5, váha šla dolů, obvod kolem pasu taky a obvody ruce/hrudník/nohy zůstávaly stejné. Nicméně po posledním měření jsem zjistil že obvod přes biceps klesl o centimetr a triceps s nataženou rukou o 0.5cm (zbytek zůstal stejný). Při cvičení jsem v průběhu nezaznamenal žádný pokles síly a to ani u cviků na biceps/triceps.

Moje otázka je, je pravděpodobné, že jsem ztratil na rukou na svalech nebo je stále možné, že ruce mohly shodit nějaký tuk a tak zmenšit objem? (žil jsem v tom, že na rukou skoro žádný tuk není).

Předem díky za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Royi

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mohl to být klidně tuk, na tohle je nejlepší pomocník zrcadlo, tam člověk vidí jak to vypadalo před dietou a jestli jsou ty ruce vyrýsovanější teď.
arkan

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuk, voda i glykogen ve svalech.

Rychle na stránku:

Přejdi na: