2 Unlimited - Meet The Monsters!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2 Unlimited - Meet The Monsters!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 2 Unlimited - Meet The Monsters!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, silu a odhodlani!
Dovolim si radu. Jestli ti jde primarne o mma, tak se vyprdni na BJJ a jed zem v ramci mma, nebo jen pro mma. Pokud jedes grappling, nebo BJJ, tak pouzivas pro mma radu nepouzitelnych technik, zem pro mma je promocarejsi a "jednodussi", taky je to lepsi ohledne navyku. Zaklady se budes ucit stejne na obou typech treninku, jen treba v pripade BJJ se nebudes ucit skrtit rukavem a v pripade grapplingu nechranit si pri prechodech hlavu. ;)
Jinak jak jsi se na fcb ptala na namety k clankum, tak bys mohla zpracovat specifickou pripravu fightera treba v priprave na zapas, mimo sezonu apod. Kdyz ses ted ta fajterka... ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2015 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Zdar, silu a odhodlani!
Dovolim si radu. Jestli ti jde primarne o mma, tak se vyprdni na BJJ a jed zem v ramci mma, nebo jen pro mma. Pokud jedes grappling, nebo BJJ, tak pouzivas pro mma radu nepouzitelnych technik, zem pro mma je promocarejsi a "jednodussi", taky je to lepsi ohledne navyku. Zaklady se budes ucit stejne na obou typech treninku, jen treba v pripade BJJ se nebudes ucit skrtit rukavem a v pripade grapplingu nechranit si pri prechodech hlavu. ;)
Jinak jak jsi se na fcb ptala na namety k clankum, tak bys mohla zpracovat specifickou pripravu fightera treba v priprave na zapas, mimo sezonu apod. Kdyz ses ted ta fajterka... ;)

Ahoj,

jasné, já vždycky píšu grappling, ale je to prostě zem pro mma. Na klasické BJJ v kimonech bych nešla :)) Ono se to většinou v těch klubech jmenuje BJJ pro MMA :D

Jinak díky, na tomhle už chvilku pracuju... řeším to s několika profi fajterama a hodně se ptám i známých venku a sumíruju myšlenky, postřehy a náměty. Hned na začátek musím říct, že ve světě se to dělá dost jinak, než tu... tady se většinou jede ještě systémem milion sklapovaček, angličáků, žádné činky, těžké váhy a pod :) Nikdo moc nedělá silově dynamické prvky a už vůbec ne vzpírání, které je konkrétně pro MMA fakt top. A i když ta technika není úplně lehká, tak si stojím za tím, že člověk, který je schopen zvládnout tolik technik v boji, jistě umí dost dobře ovládat své tělo a s tím se vždycky pracuje jedna radost Jen tak na okraj....

Už několika našim zápasníkům s přípravou pomáháme a je to super, vidět ten progress :))
kulíšek

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak začínáme třetí týden...

I. - rozhýbání

Veslo 10 km

Windmill

Jsem byla nějaká zdechlá děsně :)

II. - silovka

Výrazový tah + Rumunské pozvedy
VT: 3/40 - 50 - 60 - 62 - 62 - 62 - 62

Výraz technický za hlavou + Rumunské pozvedy
VTech: 2/60 - 70 - 80 - 84 - 84 - 84 - 84
PR: 10x3/70

Dřep vzadu + benč
D: 3/60 - 80 - 100 - 100 - 100 -100 - 100
B: 5/40 - 50 - 59 - 59 - 59- 59 - 59

DolceGusto

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I.

primal move, ..

BTN JERK - 3x3 90kg (OT2M)

BACK SQUAT - 2x5 105kg (OT3M)

PULL UP - 2x6

koleno se zda bejt ok u vyrazu prodlouzim od priste pauzy, tohle je moc rychly.. stridame se s pandici, tak je to fakt nadoraz
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:

-)
Poslední dva dny jsem byla trochu unavená. Fyzička nejde nahoru tak, jak bych si předtavovala. Při ranním běhání stále kolabuju :D

Clovek sa aj boji skusit radit majstrovi, nedajboze ho kritizovat, ale neda mi. :D Ist od zaciatku dva sprinterske treningy tyzdenne a iba jeden dlhsi regeneracny beh je dost huste, ked sa to zrata so zbytkom treningov. Zdravy rozum mi hovori, ze aby som mohol zregenerovat vela vybusnych a silovych treningov, musim mat vybudovany (a udrzovany) vytrvalostny zaklad. Ked profi thajski boxeri vyklusavaju 6x tyzdenne 10km rano + 6km vecer = velmi dobry vytrvalostny zaklad. Staci urcite aj menej, treba najst miminalnu efektivnu davku.

Spominam si na jeden clanok Lukasa Konecneho o bezeckej priprave pre boxing (urcite aplikovatelnej aj na ine bojovky), kde pomerne jasne pise, ze cim dalej od zapasu, tym dlhsie behy = budovanie kondicky. A cim blizsie k zapasu, pribudaju intervaly a sprinty - pretoze kondicka uz nejaka vybudovana je a regeneracia intervalov a sprintov bude lahsia. Samozrejme clanok nevycerpava temu uplne, ale zopar dobrych rad tam je.

Strielajuc trochu od boku: zobrali ste ten bezecky trening od konca. Bezecki treneri, kym zverenec nebehava minimalne 25 - 30km tyzdenne, intervaly do treningu nezaraduju.

Skoda, ze neuvadzate tepy a vzdialenosti pri behoch, pomohlo by aj zistenie maximalnej tepovej frekvencie, od ktorej sa odvodzuju treningove pasma. Ak "kolabujes" pri rannych behoch (nemyslim tie atleticke), bezis ich prilis rychlo, co je vyslovene kontraproduktivne, pretoze by mali byt regeneracne (lahke, pomale, napomahajuce lepsej regeneracii).

Nemusis brat tento moj nazor ako bernu mincu, len som sa tak zamyslel pri poobednej kavicke. Prajem vela stastia v treningu a co najmenej unavy.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasiel som aj spominany clanocek. :)
http://profiboxing.pedrorozenkraft.cz/trenink/boxerska-skola-l-konecneho/boxerska-skola-lukase-konecneho-bezecka-priprava-17/
kulíšek

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolabování je nadsázka, však jsem hned po tom šla ještě na kettlebell a hodinu po tom na těžké činky :)

ad všeobecná vytrvalost - před dovolenou jsem veslovala skoro denně přes 10km, dost často taky půlmaratony a teď mám běh/dlouhé veslo tak 4x do týdne... I když si myslím, že to vlastně vůbec není potřeba, ale to je debata na delší dobu...

ad atletika - dělala jsem atletiku spoustu let. Asi používám pro vás neznámé názvosloví, ale roviny nejsou sprinty. Úseky nejsou sprinty.... Běháme většinu tak na 60%... má to svůj programming. Když budeš sledovat dál, uvidíš... :) tohle jsou hodně úvodní tréninky. Panďák se učí abecedu, ale i tak je to na kondici super. Rozhodně mnohem lepší, než 12x týdně běhat, jako thajci... potřebuju taky nějakou sílu a svaly na ty činky :D

Když to shrnu... já určitě časem to běhání po ránu vyřadím úplně. Na kondici je asi tak milion lepších věcí :) Před dvěma lety jsem byla na crossfit open European myslím nějak 35. tak si myslím, že nějakou tu kondičku udělat umím :D A především... Už takhle mám 15 tréninků do týdne a ještě tam budu muset přidat podstatně více země, takže první, co vypadne z kola, bude určitě tohle :)

Vůbec nechci, aby to vyznělo nějak arogantně, jsem moc ráda za každý ohlas/názor/dotaz/připomínku. Jen se snažím vysvětlit své postoje
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, takto podane to hned vyznieva inac.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

II.

KB SLDL - 5x24kg, 5x32kg, 5x20+24kg

KB RENEGADE ROW - 2x5 8kg

KB SWING - 60x24kg

super mini trenink v pandi nore:)

kulíšek

PříspěvekZaslal: po červenec 06, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cohen, díky

III. - lehký kettlebell trénink

Windmill se dvěma KB
3x3x/20kg+24kg

Renagade přítahy
3x5/8kg

Farmářská chůze na místě
4x

Swing 50x20kg

Tréninček mezi prací a prací v naší skvělé pandí noře :)
Historicky poprvé jsem při swingách cítila hamstringy! Aktivace fungují, jupííí :)
(alespoň něco :D)
kulíšek

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I. - boj

BJJ pro MMA

Tak nakonec jsem se odhodlala do lanny (primmatu).

II. - atletika

Rozklus, rozcvičení, ABC 10x30m

Roviny 4x60m

Starty 4x20m

Sprint s expanderem 4x30m

Agility žebřoň cca 15x

Spojované úseky 60 - 80 - 100 - 100 - 100

2x200

Výklus

No, celkem maso. Byla jsem uplně propocená
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.

Rozklus, rozcvičení, ABC 10x30m

Roviny 4x60m

Starty 3x20m

Agility zebrik Xx (hodne..)

Lezeni 4x

Výklus

ze zacatku sem si nebyl jistej, jak tenhle trenink pude s tim nakoplym kolenem.. pri urcitejch pohybech bylo celkem neprijemne cejtit, takze sem to radsi predcasne ukoncil a dal aspon nejaky lezeni a agility zebrik navic.. radsi to nebudu pokouset:)
Magumi

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy dva jste spolu super. :)

Ty kliky s kettlebellem na jedné ruce děláš s odrazem a tlesknutím za zády?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
DolceGusto

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

II.

primal move, armbar, ..

KB TGU - do 1x44kg (zly giganticky muz, me taky donutil jit vic, nez sem chtel:))

BOX PYTEL - 11 min.

na tgu sem se zdrzel moc dlouho, takze pytel sem odjel takhle divne

Magumi: presne jak pises + backflipy v pauzach
kulíšek

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2015 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi díky

III. fáze - vzpírání

Trh do polo
2/35 - 35 - 40 - 45 - 45 - 50 - 55 - 55 - 55 - 60 - 60

Nadhoz do polo
2+1/45 - 55 - 60 - 65 - 70 - 70 - 70 - 75 - 75

Dřepy v předu
3/45 - 65 - 75 - 75 - 75 - 75 - 75

Sparing box s pandím mužem 3x2 min

Dneska docela pohoda. Tedy až na ten sparing, to už moc nešlo. Nějak jsem se nemohla soustředit, už jsem se viděla doma u večeře :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2 Unlimited - Meet The Monsters! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: