|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kejt

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 7:50 pm Předmět: Pomoc s osobním tréninkem v Praze |
|
|
Ahoj,
chci se zeptat, zda by se tu našel někdo z Prahy, kdo by byl ochotný mi pomoct, alespoň ze začátku s tréninkem? Potřebovala bych poradit především s technikou a celkově nastavit nějaký tréninkový pravidelný režim. Hold ze začátku nad sebou potřebuju nějaký bič.
Děkuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Nastavit pravidelný tr režim si můžeš...a spíš musíš...sám....jak to čtu znova, tak spíš sama...pardon.-))).
Na základě info tady ... popř nejen tady ... není problém si slušný trenál sestavit.
Co se techniky týče, lépe než doufat v dobrou duši která navíc ví která bije, je zaplatit si pár lekcí u nějakého slušného trenéra.
Skoro by to ale chtělo začít tím, jaký cíl má ten trénink mít .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:06 pm Předmět: |
|
|
Doporučuji si najít někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Moje tipy - Pavla Kulíšek Kladivová (chodí i zde na forum), Michal CIZOPASNÍK Širůčka (místní administrátor), Boris Orava (uspěšný kulturista, který rozhodně ví co dělá).
Osobní zkušenost mám s Pajou a Cizákem. Ale rozhodně bych chtěl jednou (spíše víckrát) navštívit i Borise.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
To ygg:
To už jsem jednou zkoušela a ne moc úspěšně. Žádné extra změny vidět nebyly a skončilo to tak, že jsem se na 4 měsíce odrovnala se zády.
Mno zaplatit si pár lekcí u slušného trenéra to máš pravdu, ale buď si většina jen skoro hraje na trenéry a nebo chtějí nehoráznou sumu za hodinu. Takže najít kvalitního trenéra, který se opravdu zaměří přímo na tebe a nebude ti jen ukazovat klasické cviky co každému druhému je docela těžký :/
Ale jak o tom tak přemýšlím, tak je asi lepší hledat než jak jsi napsal doufat, že se tady najde nějaká dobrá duše :)
Jinak cíl je vycvičit se do nějaké formy a fyzičky, zpevnit se a vyrýsovat postavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Doporučuji si najít někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Moje tipy - Pavla Kulíšek Kladivová (chodí i zde na forum), Michal CIZOPASNÍK Širůčka (místní administrátor), Boris Orava (uspěšný kulturista, který rozhodně ví co dělá).
Osobní zkušenost mám s Pajou a Cizákem. Ale rozhodně bych chtěl jednou (spíše víckrát) navštívit i Borise. |
To souhlasím, že by to chtělo někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Moc děkuju za tipy, zjistím si víc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 9:14 pm Předmět: |
|
|
..s takovou fotkou máš problém někoho sehnat ? _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: st červenec 08, 2015 9:20 pm Předmět: |
|
|
FUTR (KB5 pro dámy) Praha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
| MilanaliM napsal: | ..s takovou fotkou máš problém někoho sehnat ? |
Lol,tak to abych ji asi radši dala pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
musím si stěžovat, byl jsem na tvém profilu
http://lide.ronnie.cz/kejt
a tam žádné fotky nemáš...ani jednu...jsi zlá
a proto nikoho nemůžeš sehnat _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st červenec 08, 2015 11:21 pm Předmět: |
|
|
Za sebe radim vedene hodiny v APK, pripadne KB5 lady gym.
Oboji ma ukazkovou hodinu zdarma, muzes zkusit oboji a vybrat si.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
Všem vám děkuju za tipy, kouknu na všechny nebo nejlépe zkusím a vyberu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|