|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 10, 2015 9:13 pm Předmět: |
|
|
S lopatou to je bezne, mal si si dat rukavice, stalo sa mi nedavno to iste, holt, nie sme robosi. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 7:19 am Předmět: |
|
|
Ste princezny, rucicky jak detsky prdylky, pak se jednou dotknete zeleza a hned takovy bebinka :D To u me fakt nehrozi za ty roky pravidelnych deadliftu uz mam misto kuze ocel :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ste princezny, rucicky jak detsky prdylky, pak se jednou dotknete zeleza a hned takovy bebinka :D To u me fakt nehrozi za ty roky pravidelnych deadliftu uz mam misto kuze ocel :D |
Není to z železa. Vem si do ruky krumpáč/lopatu a vsadím se, že dopadneš stejně. Z fitka jsou ty mozoly a ocelová kůže trochu v jinejch místech, takže ti to moc nepomůže :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Draper napsal: | | Ste princezny, rucicky jak detsky prdylky, pak se jednou dotknete zeleza a hned takovy bebinka :D To u me fakt nehrozi za ty roky pravidelnych deadliftu uz mam misto kuze ocel :D |
Není to z železa. Vem si do ruky krumpáč/lopatu a vsadím se, že dopadneš stejně. Z fitka jsou ty mozoly a ocelová kůže trochu v jinejch místech, takže ti to moc nepomůže :). |
To je dobry, s takovejma vecma nekamosim :D Budu ti teda verit :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 9:59 am Předmět: |
|
|
Jo pracovní nástroje typu lopata jsou peklo, kam se na to hrabou čínky.  Minulý týden jsem si během pár hodin udělal několikpuchýřů a během dalších pár hodin se mi strhaly (moc super jak to štípe a musíš s tím ještě dál pracovat, dostává se ti do toho pot, bordel,..). Jinak nesnáším rukavice, strašně se v nich potím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | moc super jak to štípe a musíš s tím ještě dál pracovat, dostává se ti do toho pot, bordel,.. |
..nebo s tím cvičit, dostává se ti do toho pot, magnesko...
Měl jsem zítra v plánu něco potahat, ale asi to kvůli tomu padá : ( - dnes je to horší jak včera.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 10:22 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Béééééé bééééé Horší jak já |
Co dělá čelo Diamonde?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červenec 11, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | DiamonD123 napsal: | Béééééé bééééé Horší jak já |
Co dělá čelo Diamonde? |
Tak a teď smě nasral
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po červenec 13, 2015 9:51 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem zas makal s lopatou, vozil kolečka. Tak jsem se toho MT docela bál, ale nakonec to nebylo špatný  .
13.7.
Mrtvý tah sumo
20 kg
60 kg
80 kg
5x100 kg
5x120 kg
3x140 kg
3x150 kg
3x150 kg (těžký)
6x150 kg (lehký, stroj! )
2x160 kg
1x170 kg ( PR po zranění )
-unavený záda, mozoly jsem si zas načal, takže jsem musel vzít trhačky, abych to udržel, ale i přes bolest se mi tahalo docela slušně
-zatím nejlepší trénink MT od zranění, upřímně jsem se těch 170 kg docela bál, ale šlo to lehce a technicky
Přítahy VČ s položením (podhmat)
8x60 kg
8x80 kg
6x100 kg
6x100 kg
6x100 kg
Benchpress
20 kg
8x60 kg (tady jsem to skoro nedocvičil, protože činka tlačila na strženou kůži)
6x80 kg
6x90 kg (trochu jsem změnil úchop, ale stejně nic moc)
5x100 kg (sehnal jsem si rukavice)
5x100 kg
5x100 kg
10x60 kg (pomalý excentrický fáze, dole stopky)
10x60 kg ( -II- )
-celkově těžký, nevím, jestli to bylo kvůli bolesti nebo už jsem byl unavenej
Klokov press
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
Biceps zdvihy s JČ ve stoje střídavě
8x16 kg
5x20 kg
5x24 kg
5x24 kg
5x20 kg
5x20 kg
Francouzský tlak v sedě s JČ za hlavou
24 kg
8x34 kg
6x40 kg
6 (8)x45 kg
5 (7)x45 kg
10x30 kg
10x30 kg
Diamond pushups
10x
Břicho
4 série
Ty deadlifty mě potěšily. Jel jsem to s kámošem a dobře jsme se vyhecovali. Celkově to byl dobrej trénink a to jsem málo spal a před tréninkem jsem měl zas kardio s lopatou a unavený záda.
Jinak mandlový máslo mě docela zklamalo, prvních pár lžic nic moc, ale postupně mi začlo chutnat trochu víc. Taky mi dnes přišlo tekutý magnesko, tak jsem ho testoval i přes ty zničený ruce (docela to pálilo) a má to výhodu v tom, že to vydrží dýl a nepráší. Jinak úchop se mi zdál o trochu horší (10-20%) v porovnání s normálnim.
Pre-work zatím nebudu hodnotit, protože pocitově nic moc necítim, ale oba tréninky byly super. První dávka byla cca 17 g a dnešní kolem 20 géček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
Středa, dvojfáze třeba!
15.7.
I. fáze
Dřepy ATG
20 kg
60 kg
3x90 kg
3x110 kg
2x120 kg
2x120 kg
3x120 kg
3x120 kg
-už od devadesátky jsem přemýšlel, kolik že to vlastně na těch zádech mám, protože se to zdálo těžký (taky asi na to mělo vliv, že mám od minulého treninku rozsekaný (jen) trapézy, takže ta činka je dobře masírovala)
-pomalejší rozjezd, moc se mi do toho nechtělo, ale nakonec jsem si ty trojky se stodvaceti splnil podle očekávání (nechtěl jsem se ani pouštět do něčeho těžšího, protože jsem neměl spot ani klec)
Dřepy na úzko (postoj na šířku ramen nebo užší)
6x90 kg
6x90 kg
6x90 kg
Zakopávání
10x25 kg
10x25 kg
10x25 kg
-citovka
Večer jdu s kámošem na ramena a tric.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
II. fáze
Tlaky s JČ ve stoje
8x22 kg
6x28 kg
5 (6)x34 kg ( PR )
5 (6)x34 kg
4 (5)x34 kg
-rozsah na dotek o ramena, vše striktně, trhalo to ramena už
-poslední opáčka s dopomocí - skutečný počet opakování v závorce
Klokov press
20 kg
8x40 kg
6x50 kg
2x60 kg
3x60 kg + 10x40 kg + 20x20 kg
-poslední série hodně brala :D
Upažování na kladce jednoruč v úklonu
12x
8x
10x
10x
CG bench
40 kg
6x60 kg
3x90 kg
3x110 kg
3x110 kg
3x110 kg
4x110 kg
5x110 kg (poslední opáčko asi dopomoc)
Francouzský tlak vleže s EZetou incline
30 kg
10x40 kg
8 (9)x40 kg
8 (9)x40 kg
Stahování lana s oporou loktů o lavičku
5 sérií
-hodně dobrej cvik, kterej jsem už dlouho nejel
-skvěle jsem to pak cejtil a brutální napumpovanost
Rotátory s bandama
20x externí rotace + 10x kroužení
20x externí rotace + 10x kroužení
-ramena úplně shořely..KO
Vis na jedný ruce
2x
Single leg squat
15xJá (jen na levé noze)
-chtěl jsem zkusit, kolik dám a byla tam ještě rezerva tak pro 5 opáček, možná i víc
-lehkej cvik
Cvičil jsem s kámošem a totálně jsme to zničili. Výbornej trénink a uznávám, že i ten split má něco do sebe  . Po tréninku jsem za odměnu dal malinovej Impact whey, kterej je fakt skvělej a chuťově jeden z nejlepších proteinů, co jsem kdy měl  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska v práci to vypadalo klidně, ale jako obvykle se v pátek něco stane, takže z toho nakonec bylo 10 hodin... potom jsem další hodinu makal na motorce, přijel jsem domu a hned jsem jel na sedmičku cvičit (pospíchal jsem, protože jsem byl domluvenej se sparingem, kterej nakonec vůbec nedorazil). Poslední jídlo byl oběd, před tréninkem rychle jen protein s kreatinem.
17.7.
Dřepy ATG
20 kg
6x60 kg
3x100 kg
3x110 kg
5x110 kg
3x110 kg
5x110 kg
3x110 kg
10x60 kg
-ze začátku to bylo fakt hodně heavy, ale v hlavě jsem si naplánoval přesný počty opáček, takže jsem to taky splnil
Single leg squat (levá noha)
6xJá
2xJá + 5 kg
2xJá + 10 kg
3xJá + 15 kg
4xJá + 20 kg ( PR a s rezervou)
-chtěl jsem zkusit nějaký maxko, ale i ten 20 kg kotouč byl lehkej...nevím, jestli je to dobrej výkon nebo ne, ale příště přidám (když ty kotouče ještě poberu)
-jinak nemyslel jsem si, že je pravá noha tak v prdeli - sice nebolí, ale mám problém na ní udělat 2 dřepy jen s bw  (dost mě to limituje i u normálních dřepů, kde to ale není tak znát, protože se soustředím na techniku, tohle je zřejmě ten důvod, proč mi teď i normální dřepy jdou tak pomalu nahoru)
-na pravou nohu jsem jel série po 2 reps s bw
Shyby (nadhmat)
6xJá
6xJá
6xJá
6xJá
6xJá
-důraz na techniku (to je jen výmluva, protože zátěž už bych nedával  )
Tlaky s JČ incline (1/2 ROM)
15x18 kg
12x28 kg
10x34 kg
8x40 kg
8x45 kg
8x45 kg
12x34 kg (full ROM)
-kdybych neměl poslední jídlo před 5 hodinama, tak bych si asi šel odflusnout
-problém to udejchat
Biceps s JČ na incline lavici
8x14 kg
8x10 kg
8x10 kg
8x10 kg
-už to ani vůbec nepumpovalo, málo sachrů a hypo, svaly měkký
Hodně brutální trénink. Na konci už trochu vypínačky, ale ty tlaky jsem dobře hecnul. BW před tréninkem 90 kg rovnejch - docela se divim, protože ve středu to ještě bylo 89 kilo a dnes jsem skoro nic nejedl. Kalorie teď doháním mandlovym máslem před spánim, který mně začlo chutnat  .
Tohle skvěle vystihuje dnešní trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|