Este nejaky kladky a pumping a tak, nech biceps a triceps neflakam!
Hodnotenie treningu: No, takze som sa zachoval podla mojej vlastnej rady o prispevok vyssie a vypadol som sa prejst k Hornadu so Sorayou aj Leelou. Leela behala a plavala, Soraya moc ne, ale na druhu stranu mi kupila kofolu, takze som jej odpustil No a samozrejme ked som si splnil vikendovy "podme niekam" plan, mohol som si ist za odmenu zacvicit!
Oj oj oj ale bola tazka militaristicka tlacenica. Ani neviem cim to bolo, lebo som nad tu hlavu nakoniec vsetko vytlacil, ale pripadalo mi tak nejak, ze sa trapim alebo co... Nastastie toto bol jediny cvik, pri ktorom som sa dnes trapil, zvysok siel paradne.
Trosku prestraseny z divnych pocitov pri military, vynechal som pushpress a hodil tam klokova. Skoda, ze posledna seria nevysla a dal som len 5 opakovani, ale fakt uz som mal ramena vymlatene komplet. Zato upazovanie bol masaker a zavecerne dvadsiatky v superserii vypalili posledny zvysok energie, co v mojich smutnych malych ramienkach ostal.
Dnes... hanbim sa to priznat... je mi to trapne... ma bavil biceps Robil som superset, vznikla strasna pumpa a potom uz ani neviem co sa stalo a robil som seriu za seriou a neslo to zastavit Dufam, ze to ostane len medzi nami!
Triceps jebot hrozny, tam uz posledna seria na bradlach bola vytrapena jaxvina.
Ale aj tak som si na zaver pumpol rucky este na kladkach, nech tam nazeniem nejaku krv.
No a moje pocity zo mna sameho pri military press dneska:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie treningu: Drepovaci orgazmus
V mojom vzpieracskom drese, ktory dava vacsi bonus na silu ako supermanske tricko nebola ina moznost, ako si dat poriadne drepy. Mat na sebe taky dres a odflaknut nohy je ako ked nadseny airsoftak pride na stretnutie veteranov druhej svetovej vojny medzi zmrzacenych chlapov zo zakopov... Proste... Naaaah... Takze som sa zatal a siel som ako stroj. 170kg uz pomerne vytrapenych, mam permanentne utahany spodok chrbta, takze uz som to dotlacal chrbtom, ale dalo sa to, hlbka furt dobra, siel som uplne sam. No a ked som skoncil jednotkove serie, tak mi prislo, ze som to nejak odsmrdlal a zeby to chcelo par serii navyse. No, tak par serii navyse bolo nakoniec desat Ale posledne 3-4 boli uz fakt drsne.
Povodne aj tlaky som chcel ist len 5 serii, ale ked uz som robil 10 na drepy, tak som si povedal, ze to potiahnem zarovno s tym, nech to vyzera pekne zapisane A tak aj bolo. Ale stale lahke, tie 32.5kg cinky nie su ziadna sialena vaha, ale pumpovacka prijemna.
Legpress uz bol fakt po tych drepoch vytrapeny, tam uz som vrcal aj reval a ked dosiel dych, tak chrcal z poslednych sil. Potil som sa ako Elton John na muzskej modnej prehliadke spodneho pradla a miestami som dumkal, kam si odskocim hodit sablu. Nastastie som to rozdychal. Bolo proste dusno a horuco a vysoka intenzita tomu nepomahala.
Lytka - nadrbal som tam 150kg a to by bolo, aby neboli! Lebo... zatial... teda nie su.
Fajne to bolo, akurat ze sa neobjavil nikto zaujimavy, co by ozivil trening svojim zjavom ci treningom
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Hodnotenie treningu: Vuaaah!
Hrozne brutalny trening. Dnes sice ziadne superserie, ale neskutocna intenzita. So sparingom striedacka prakticky bez pauz, jeden skoncil, hned druhy zacal. Pocty opakovani su diskutabilne, lebo boli vynutene opakovania, takze zapisujem tak nejak plus minus, co som este zvladol sam, nez ma prinutil urobit este jedno ci dve opakovania, kde uz on viac tahal jak ja tlacil. Do toho hecovanie, rev. Kozy napumpovane - pichnut do nich spendlikom, tak ta rana vyrazi okna v celom fitku a smutnym chlapcom popraskaju okuliare Uz ked ani toto nepomoze mojmu hrudniku ala 12rocna gymnastka, tak neviem co!
Kliky na bradlach bez zavazia, lebo uz som nechcel zbytocne zatazovat klby, ale vsetko pekne hlboke, vydrete, miestami stopky, hore stlacene a pekne precitene.
Do zhybov sa mi uz priserne nechcelo, ale nechal som sa vyhecovat aspon na 4 serie Ale technika bola priserna, nastastie ma nikto nevidel, lebo som sa prezieravo zasil do fighterskej miestnosti, kde je hrazda
Smutni chlapci dnes zas robili nohy, ale to uz radsej nech robia benchpress... Ako som ich sledoval, oblial ma ladovy pot a zacalo ma boliet telo - hlavne v mieste medzi palcami na nohach a usami. Pri tych drepoch som pochopil, co znamena slabe jadro... a slabe nohy... a mizerna technika... a totalne precenenie svojich sil (pritom nemali nalozene vela, ale vyzerali akoby mali na chrbte klavir). Kolena lietali zvnutra do vonku a zas naopak, pri snahe drepnut sli paty hore, ked sa dvihali, padali dopredu, no skratka totalne peklo a zlo. Chvalabohu ten co drepoval mal okolo seba support ako spickovy powerlifter pri pokuse o svetovy rekord, takze ho narovnavali, dvihali, pomahali mu, istili a fandili. Po ocku sledovali, co ja na to, lebo... no ani neviem preco. Ja na to nic, radsej som sa pratal, nepotrebujem pozerat na vyvrtnutia, natrhnutia, zlomeniny a vyklbenia
Potom chvalabohu prisla leginova kocka, ktora si so sebou priniesla pekny zadok a paradnu techniku pri cvikoch na nohy a zadok, takze mi spravila naladu.
Dnes bola aj slecna trenerka s tou ukecanou pani, ale nastastie mimo moj dosluch, takze som ani nemal specialnu potrebu na nich prevrhnut nalozeny legpress
Tak par fotiek z regeneracie vo forme putovania v nepohodlnych botach po mizernych cestach, spania na studenej mokrej zemi len tak pod dekou pri ohni, neustalej fazule s klobasou, burkovych privalov, chateau Dracula a jablkoveho cideru.
Vyprava uspesne nedorazila do ciela, zato sme si ju uzili
A nech to nie je uplne off topic, zajtra tam pojdem mrdnut nejake drepy, no.
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x90kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg dorovnane PR
1x1x132.5kg zial s malou dopomocou, takze nic
Zhyby s podrzanim:
1x10xCarabas
1x8xCarabas
Hodnotenie treningu: Cely vikend a cely dnesok nadrzany na cvicenie ako pederast na detskej sutazi krasy. Povedal som si, ze ked uz mam tak rozbity rezim, tak je to jedno a hodim tam nejaky trojboj. No a co sa teda dialo :
Drepy jedna parada. Slapalo to pekne, rezervy boli, aj ked zo zaciatku pobolievali kolienka, kym sa zahriali. Osobak padol, ale nadrel som sa ako vycapny na ruskej svadbe, aj sparing bol v pozore, ci sebou neflaknem do stojanu. Nastastie som to silou vole a dresom strength +10 ustal a zapisal si uspesny osobak. Hlbka sice nebola taka oslniva ako so 150kg a na lytka som nesadol, ale stale pod paralel, takze uznatelne. So vsetkou uprimnostou musim povedat, ze asi bola dobra konstalacia, magneticke pole, iluminati, Ashtar Sharan a Bozi dozor a rozhodne to nie je vykon, ktory by som vedel zopakovat hocikedy
Mrtvola ma nasrala do zerava, az som skoro zacal pit tekute magnezko. Ze to nebude osobak som vedel uz od zaciatku, citil som, ze tie drepy ma riadne vyzmykali. Ale ze sa tak natrapim s posranou 200kou a navyse ju dvihnem tak neuveritelne hnusnou technikou, to sa mi nesnivalo ani nahodou. Fuj a este raz fuj a musim na tom zapracovat, lebo toto sa mi nepaci ani v najmensom.
Cely otraveny z mrtvol som presiel na celne drepy a pif paf, tam to zase lietalo pomerne svizne, aj ked uz bolo citit unavu. Takze nohy slapu, aspon nieco.
Do tretice sa patrilo dat aj benchpress. Musim sa pochvalit, dvihane to bolo pekne, ale na osobak to tiez nebolo. Sice som skusil, ale to uz len proforma, bol som utahany ako obstarozny gigolo po vyrocnom stretnuti klubu nymfomaniek. Ale s tak ci tak som s benchom pomerne spokojny, lebo PR som dorovnal a pri pokuse o novy som mal dobry drive, len dosla para.
Zhyby na zaver len tak lahucko, ale podrzane poctivo, takze cele dobre.
Takze total vyzera takto: drep 175 + mrtvola 200 + bench 130 = 505 kilo. Hoci na benchi nebola stopka (zdravim Turka ), ratam si to, lebo ma aj tak nikto nevidel, natocene to nemam a tvrdit mozem cokolvek si vymyslim
Mrtvolu si ospravedlnujem rozbitym rezimom cez vikend, kedy ani strava ani regeneracia nebola ziadna idyla. Ale aj tak ma nasrala
Maly Kubo smutne a vydesene pozeral, ked som tam vrcal, chodil ako nasrany tiger v klietke, nadaval pri mrtvole a spokojne chrcal pri drepoch, odfukoval kvapky potu z fuzov a praskal si zilky v oku. Je to maly zlatik Budem mu musiet povedat, aby sa vysral na kladky a pussystroje a zacal cvicit poriadne, inak to asi nikdy nepochopi
A na zaver este pocity zo seba pri a po mrtvych tahoch:
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne út červenec 21, 2015 8:38 am, celkově upraveno 1 krát
Vyrovnal si môj chabý osobák na drepe, ty zmrde, počkaj, keď ti Heisenberg zaklope na dvere
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Heisenber aka Walter White (vieš, teraz dopozerávam Braking Bad, tak som namotaný, ale áno, je to podľa toho fyzika:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Parádní trénink, super výkony, gratulace k osobáku
pár nemístných poznámek:
1) nechápu proč dáváš ty back down série, když jedeš tenhle víceboj na max, akorát tě zbytečně vyčerpávaj
2) ty fotku s tím vzpěračem si sem dávat nemusel. Přestávám sem chodit dokud to tady nebude na další stránce. Takovýhle fotky mě strašně frustrujou.
Parádní trénink, super výkony, gratulace k osobáku
pár nemístných poznámek:
1) nechápu proč dáváš ty back down série, když jedeš tenhle víceboj na max, akorát tě zbytečně vyčerpávaj
2) ty fotku s tím vzpěračem si sem dávat nemusel. Přestávám sem chodit dokud to tady nebude na další stránce. Takovýhle fotky mě strašně frustrujou.
Dakujem.
A odpovede:
1. Lebo to nie je sutaz a ak sa aj vycerpam, nic sa nestane Ja som uz viackrat spominal, ze nerobim veci prave najbystrejsie ci najsystematickejsie, cvicim podla pocitu a nalady. Ked mam chut na jeden dva drepy navyse, dam si ich. Verim, ze pre ludi, co maju system to je ihla bodnuta do oka, tieto moje zapisy, ale ja sa asi nezmenim.
2. Fotka stiahnuta a nahradena inou, asi mas pravdu.
Vdaka, no len ma neprechvalte Drep bol vydrety z poslednych sil (aj ked ok, PR), mrtvola absolutne ohavna az sa hanbim a na bench ma tu bije skoro kazdy je co zlepsovat a urcite nie som spokojny. Ale som rad, ked sa niekto motivuje aj u mna v logu, to zas motivuje mna (ale zrovna Magumi tu nema co hladat, ja ked vidim ten progress v treningoch s Vlkom, tak len krutim hlavou ).
Hodnotenie treningu: Dnes teda tazky hrudnik po tazkom hrudniku.
Lavicka bola spociatku obsadena, tak som tam s kratkymi pauzami nasekal zhyby, nez sa uvolni. Cely den nic, ale ked som sa zavesil na hrazdu, citil som, ze chrbat je este na blato zo vcera Napriek tomu som na seba povesal nejake kotuce a siel do toho po dlhom case trochu silovejsie. A vysledok ani nebol taky strasny.
Bench bol tazky, po vcerajsich tazkych jednotkach ziadna slava, ale ani vyslovene sklamanie. Nizsia vaha, viac opakovani, kratke pauzy. Velmi slusna pumpa a po skonceni tlakov som sa rozhodol pokracovat dalsim lahsim pumpingom - z toho dovodu supersetik klikov a tlakov v multipresse. Sice ziadne ohromujuce vahy, ale kozy sa nafukli ako jebak na chrbte pod spotenym trickom. Ked sa to spojilo so svalovkou chrbta, pripadal som si velky, tuhy a obratny asi ako Golem Apropo chrbat - potrebujem nalepit maso medzi lopatky a to tak, ze co najskor a co najviac To je totiz bod, kde najcastejsie povolim, ked robim mrtvy tah a toto potrebujem eliminovat. Takze trapezy a kadejake dotahy budu mat odteraz pevne miesto v treningu. Aspon bude aj nejaka zmena po dlhom case
Bicaky narvane uz po zhyboch, takze izolovany cvik na kladke do nich nahnal dalsiu krv tak, ze som nevedel ani vystriet ruky a viem, ako sa citi T-Rex, ked sa snazi poskriabat na vajciach. Tricaky mali dost po cvikoch na hrudnik, ale daco malo som im tiez pridal.
Skratka dnes rychly dynamicky pumpovaci trening, parada
Smutni chlapci zacali robit korte, aspon podla papierikov s rozpisom treningu, co nechali polozeny na zemi (neodolal som a nakukol :P). Som zvedavy, ako dlho im to vydrzi a ci z toho bude nejaky progress
No, nebudem sa viac rozpisovat, som slusne utahany este po vcerajsku, zajtra teda zasluzeny oddych a dnes sa tesim do postele ako mladomanzel pred svadobnou nocou!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru