|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 8:23 am Předmět: |
|
|
Kto nevidel a staci mu stream http://mmashare.com.2112112.net/f1-f38/mcgregor-vs-mendes-t81318.html#p1502800
SPOIL
Tak mame interim sampióna :) Conor to vsak rozhodne nedostal zadarmo, Mendesove takedowny mu prilis nechutili, mohol kludne aj prehrat, ved stacil nejaky hlbsi cut a bolo by vymalovane...Inak ten bradac ma len 26 rokov, sakra, tipova by som mu viac. Ako som uz
pisal je strasne gifted, pretrpel v zapase svoje a dalsia k.o. vyhra.
Lawrer tym uderom trafil uz predtym zlomeny nos McDonalda, ci ako? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SFUCC

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 10:31 am Předmět: ... |
|
|
co dodat
There is only one...Conor McGregor !!!
akorát už to nebylo tak pretty chvílema jsem měl infarkt...
zajímalo by mě jestli se stihli vsadit s UFC smetánkou o 3 mega
JoJo Rory už nemohl vydržet bolest jak měl rozstříštěný nos
ale na Gunni vs. Thatch jsem se těšil víc jak na co-main akorát jsem si řikal že bude problém dostat Thatche na zem a v tu chvíly takové 3-2  a hned mount a to už jsem byl klidný :-)) že evropský kolega ho má v kapse
+ dvě K.O.lena rozhodně nejlepší letošní UFC event _________________ "We're not here to take part... We're here to take over."
- Conor McGregor
SLOW is smooth...smooth is FAST
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
Mno, nejdřív jsem brblal, že to Herb Dean předčasně stopnul, ale replay potvrdil tu strojově přesnou bombu levačkou, bez ohledu na parádičky Conorova nejsilnější zbraň. Kudos Chadovi za takedowny a práci v Conorově guardu. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Pekne to bylo. McGregor ukazal ze je vyzyvatel pravem, Aldo bude mit hodne prace.
Main card cela super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
Krásnej event, ta atmosféra tam musela být šílená, moc se mi líbily ty entrance s živou hudbou, u Conora sem měl husinu. Fight byl perfektní, ukázaly se všechny silné i slabé stránky obou fighterů. Musim uznat, že Chad si ho házel fakt pěkne, ale v tom postoji neměl šanci, moc dobře to věděl, rozebraný spodky už od začátku těma kopama. Conor má fakt strašně přesnej striking, furt to padá na úrodnou půdu, ani jeden úder navíc, hrozně se mi jeho stand up líbí. V co-main eventu jsem fandil Rorymu, ale bylo jasný, že to bude tvrdej zápa, Lawler je strašná dubová palice, hrozně toho ustojí a furt je schopnej jít dopředu, každopádně krásnej zápas. Co se mi ale vůbec nelíbí je reebok, ty trenky a trika, všechno je to hrozně laciný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 12, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Uff, takto som roryho ešte nevidel
http://gfycat.com/FakeExaltedIchthyostega _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
Hlavne, ak bude konečne poriadne trénovať so všetkým, čo k súčasnej podobe mma patrí, tak nás ešte môže čakať pár pekných zápasov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
Doufám že podepíše s UFC... fight s Reemem by se konečně mohl uskutečnit :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 3:49 pm Předmět: ... |
|
|
jestli se Todd Duffee nepoučí teď tak už nikdy  jak jde dobrý po fyzické stránce tak je slabý po psychické když mu v krvi proudí adrenalin
Sice nejsem kdo ví jaký fanoušek Franka Mira, ale jsem rád, že to pro něj takhle dopadlo další "stařík", kterému se daří _________________ "We're not here to take part... We're here to take over."
- Conor McGregor
SLOW is smooth...smooth is FAST
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
Duffy nemá psychiku a zjavne ani bradu, bay šiel vyššie, škoda a škoda aj tej choroby, čo musel prekonávať, Mir zas bude mať rečí, ojojój, ale inak pekná prestrelka, hw mám rád. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 12:06 am Předmět: |
|
|
Peknej event nakonec, akorat od Holm sem cekal vic, pokazde slibuje a pak nic, furt jen krici a jede si svuj stinovej box  , nechapu to, nekolikrat souperku jasne nacne, ma ji na pletivu a ona zaleze zpatky do toho svyho stredu. Hlavni zapas vecera brawl jak prase, to nemohlo dopadnout jinak. Myslel sem, ze Duffee prijde konecne s nejakym gameplanem, ale on nad takovou moznosti asi ani nepremyslel, tak at zustane mezi Bckovejma, kam evidentne patri.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|