|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
III. fáze - boj
Nácviky v postoji s Danem Škvorem
Jedním slovem, pecká!!
IV. fáze - vzpírání
Trh do polo
2/35 - 35 - 45 - 45 - 50 - 55 - 55 - 60 - 60 - 62 - 62
Nadhoz do polo
2+1/55 - 55 - 65 - 70 - 70 - 75 - 75 - 77 - 77
Dřepy vzadu
3/55 - 75 - 85 - 85 - 85 - 85 - 85
Velmi fofroidní trénink. Ani ne 40 minut a bylo vymalováno :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
I.
primal move, armbar, ..
KB SLDL - 2x5 24+24kg (nejvetsi zlo))
PULL UP - 8x
LAPY - asi 8x2 min.
zase takovej hybrid training:) ..po shybech sem mel delsi pauzu, neco sme resili a nataceli prvni ucastniky arenacky squat challenge - masakr, padly sileny cisla  ..potom uplne vytuhlej na lapy s Honzou, ale sedlo to skvele
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
Tak kolik je zatím rekord v dřepkinsech?
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 1:51 pm Předmět: |
|
|
| IronNeverLies napsal: | Jseš tajemnej jak složení polského točeňáku |
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
Daniel Skvor z toho vypada jako slusnej reznik.. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 10:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
primal move, ..
BOXING - rozhejbani, nacviky, lapy, pytel
trenink s Danem.. ke konci sem byl rad, ze sem nedostal infarkt a nepraskly mi plice  zejtra uz musim taky neco zvednout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
III. fáze - boj
Postoj s Danem
Pohoda
Taková romantika to byla... jak mi padaly ty kapky potu z nosu, jak mi rudly nohy a Panďáček umíral se mnou....
IV. fáze - vzpírání
Nadhoz do polo
2+1/35 - 45 - 55 - 65 - 75 - 75 - 75 - 75 - 75 - 75
Výtahy trhové
3/75 - 75 - 75
Dřepy v předu
3/45 - 65 - 75 - 82,5 - 82,5 - 82,5 - 82,5 - 82,5
Ale jo :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
4 fáze  tak proč ne, někdo to má na týden a někdo zase na den  ale jakože respekt tohle umakat bez sachrů, já bych to upřímně nedal. U mě je fakt velkej rozdíl trénovat s plnou nádrží glykáče nebo bez. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
hlavne je rozdil bejt profik a srdcar jako kulich a bezny smrtelnik _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Vetsinou mas silovku vecer, nebo teda v pozdejsich fazich. Predpokladal bych, ze ten "set-up" bude od nejtezsiho po nejlehci. Je to schvalne, nebo proste proto ze to tak vychazi? Nebo ta silovejsi faze po tech fajt zalezitostech ma nejake opodstatneni? Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Vetsinou mas silovku vecer, nebo teda v pozdejsich fazich. Predpokladal bych, ze ten "set-up" bude od nejtezsiho po nejlehci. Je to schvalne, nebo proste proto ze to tak vychazi? Nebo ta silovejsi faze po tech fajt zalezitostech ma nejake opodstatneni? Dik. |
SIlovku, jako silovku mívám dopol. Večer jen vzpírání a to proto, že pro mě rozhodně není prioritou a spíš si projíždím techniky. Neženu to do velkých vah, spíš do dynamiky. A dřepy v předu jedu se směšnými váhami. Obecně je ta silovka pro mě na velmi vedlejší koleji, což je na těch dětských zátěžích asi hodně vidět
Shrnu li to, tak vše přizpůsobuji tomu, co je pro mě aktuálně důležité a to jsou bojovky...
Smatáčku, díky
Magion - psala jsem to na FB, ale tady jsem asi zapomněla - od pondělí jedu více sachrů. Musím říct, že mi to zatím absolutně nesedí, jsem utahaná a na tréninku o poznání línější, méně motivovaná a celkově víc otrávená ze všeho, spavá a tak... Moje tělo je zvyklé na energii z tuků, které jsem teď stahla (pro představu je to cca 90g ted) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|