Kdy si mám najít čas na cvičení?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy si mám najít čas na cvičení?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Kdy si mám najít čas na cvičení?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud te cviceni a nejakej racionalni pristup ke strave nelaka a mas k tomu odpor, nemuzes pak cekat, ze budes vypadat jako ti, co denne cvici a jedi racionalne, to je asi logicke ze?

Proto si tu muzes zapisovat treba denni pocet kilometru, ale pak jsi na spatnem foru
riker

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maschin napsal:
Já neříkal, že dělám za 12 000. Dělám za víc. A baví mě to. Mě baví kroutit volantem, vás zase baví zvedat činky a jíst zdravě, což mi hlava vůbec nebere. Já nedokážu zůstat u cvičení ani týden a vy byste zase nevydrželi ani týden pracovat celý den. Kdybych mohl, tak bych šel dělat okamžitě do družstva traktoristu a na senážích a žních bych potom dělal celý den od rána do večera i přes víkendy. A s radostí. Navíc bych makal manuálně, takže bych to měl místo cvičení. Jsme jiní....

zase nas nepodcenuj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maschin

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
maschin napsal:
Já neříkal, že dělám za 12 000. Dělám za víc. A baví mě to. Mě baví kroutit volantem, vás zase baví zvedat činky a jíst zdravě, což mi hlava vůbec nebere. Já nedokážu zůstat u cvičení ani týden a vy byste zase nevydrželi ani týden pracovat celý den. Kdybych mohl, tak bych šel dělat okamžitě do družstva traktoristu a na senážích a žních bych potom dělal celý den od rána do večera i přes víkendy. A s radostí. Navíc bych makal manuálně, takže bych to měl místo cvičení. Jsme jiní....

zase nas nepodcenuj

Já to myslel trochu jako narážku na tebe, vždyť si psal, že by si celý den nikdy nepracoval :D
riker

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maschin napsal:
riker napsal:
maschin napsal:

zase nas nepodcenuj

Já to myslel trochu jako narážku na tebe, vždyť si psal, že by si celý den nikdy nepracoval :D

ne ne, nepsal, precti si to jeste jednou
maschin

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker: Ale psal. Je to na druhé stránce :D
riker

PříspěvekZaslal: ne červenec 26, 2015 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maschin napsal:

Na druhy strance mam jenom tohle:

riker napsal:
maschin napsal:
Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????

Vazne te to bavi nebo nam to tady jenom namlouvas?

Jinak doufam ze tam mas o hodne vic nez tech 10 000. Kdyz uz bych sel do takovyhle prace ktera sezere absolutne vsechen muj cas, a nici moje zdravi, tak by to muselo byt za takovy prachy, abych s tim mohl za par let seknout a uz nemusel v zivote pracovat...

Vsimni si ze tam neni nic o "dnu" ani "tydnu", a taky tam neni nic o "nikdy". Dokonce tam uvadim podminku pri ktery bych do toho sel
petr_klecka

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A je to venku: tvixi.sk/rychla-jizda-d/
maschin

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
maschin napsal:

Na druhy strance mam jenom tohle:

riker napsal:
maschin napsal:
Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????

Vazne te to bavi nebo nam to tady jenom namlouvas?

Jinak doufam ze tam mas o hodne vic nez tech 10 000. Kdyz uz bych sel do takovyhle prace ktera sezere absolutne vsechen muj cas, a nici moje zdravi, tak by to muselo byt za takovy prachy, abych s tim mohl za par let seknout a uz nemusel v zivote pracovat...

Vsimni si ze tam neni nic o "dnu" ani "tydnu", a taky tam neni nic o "nikdy". Dokonce tam uvadim podminku pri ktery bych do toho sel

No vždyť jo. Tím si vlastně přiznal, že by si to nikdy nedělal, protože nikde v zemědělství, stavebnictví, dopravě nebo průmyslu by ti nedali tolik, aby si už nikdy v životě nemusel pracovat
DeathFish

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2015 5:29 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

boze tohle je stupidni ... tak nebrec ze nemas cas a neposiluj . ptas se nas kdy??? to je tvoje volba nebudeme ti rozvrhovat cas.. ale uprimne nechapu jak te muze bavit delat tolik hodin denne a vpodstate nemas zadny real life protoze stejne kdyz mas volno za hodku zase jedes...

+ kdyz si najdes holku te asi bude vadit ze si 99 % casu v praci nebo spis ne??

vyser se na praci najdi normalni smeny a zacni cvicit

a nebo si jezdi cvici o vikendu a pres den kdyz budes mit chvili si dej aspon kliky atd ..peace

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kdy si mám najít čas na cvičení? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: