Zdar, nebyla si nahodou vcera na Terminatorovi v 4DX?
Ahojky jojo byla!!
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
bic zdvih ve stoje s jč
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
pás 30 min
A pak v lifterský společnosti prostě vypnout od starostí a směr 4D Terminatorrrrr!! No že to prej pojmem jakoby zdravě, tak jsme nakoupili ořechy a sušený maso...ok jsme sportovci..kašlem na popcorn :D Muhahaha 20minut jsem se řechtala tomu co ta sedačka dělá, než jsem se nechala vtáhnout do děje...A luxus....božeeee áááá film nad moje očekávání, spousta scén a´la deja vu!! Slyšela jsem na to spoustu kritiky, ale ja byla unesena! a uplně mě to nabilo hrozně akční náladou! navíc to 4D má uzasnou vyhodu pro lidi, co běžně v kině usínaj (muj problem jak se zhasne, je tam teplo a mam kulisu a jsem chvili v klidu tak přepínam na hajací režim ) bomba...
u techto scen jsem opravdu plakala smíchy.....
po cestě zpátky jsme narazilil na auto ze Záhad s.r.o. :D a to by bylo aby to poník hned nešel prozkoumat :D hahah..
no
pak jsem viděla billboard Haagen Dasz.... hmmm...sakra.... a najednou....jsem u pokladny...sakra...vemte mi to!! nějak se tam ocitla i kraice s Oreo néééé tak hlavně že jsem nam zakazala ten popcorn! ja tu formu snad zpatky nikdy nezískam proč se vyráběj takovýhle dobroty??!!! Aproč sakra je Tesco non stop?? a proč mě tam poštěj v 1:30 v noci??!!!
hlavně tvl že celej den jim jen tunaka, cuketu a maliny a zapijim to cocoteinem tvl :D a pak to takhle zabiju ... přijdu do pekla
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Já si to myslel seděli jsme ve 3tí řadě
Podle přítelkyně máš krásný záda
juuu, že mocko děkuji
Jako....asi dobrý :D na zkoušku a jako zpestření fajn, ale zustanu pro příště věrná klasickýmu úzkymu dřepu s vícero opáčky :)) asi mi to moc nesedí. novinka pro mě jak šíře rozkročení, tak i dosedávání :D divny, ale ok
zkusit se má všechno
apak? a pak? a paaak??? projížďka v Porscháku na grilovaný žebírka a MOTOKÁRY!!! juhuuu !!! hhahah užasná akcička za odměnu za dřepy. Fakt nad Eagle grupu neni rodina prostě. Sám mistr Jíša mě při předjíždění nabral tak, až mě odhodil na mantinely a mě cvakly zuby jak kráva :D :D takže revenge!!! neuvěřitelný, bolí mě uplně všechno
včerejší benche byly ukrutně těžký pocitově. David na mě dohlížel přísně a ještě přísněji Zbyňda, plus další dva kluci a úžasná Barča, je to ta nejroztomilejší žena co jsem viděla a zvedá barák váhy pro mě obrovská motivace at už jako sportovkyně nebo v jejím osobním životě. Je skvělá.
10x osa
8x 40kg
5x 50kg
3x 55kg
1x 60kg a tady jsem si chytře udělala něco s pravým ramenem, když jsem osu vyndavala ze stojanu : ( píchlo v tom, ale nevzdala jsem to
1x 60kg
1x 65kg bolest v rameni ukrutna....ale kurňa !!! dotlaky z měkkého špalku
3x 70kg
2x 70kg kdyby to nezachranili tak roluju :D
3x 65kg
tak zkusíme kliky na bradlech s dopomocí
5x
5x
5x
5x
5x
stahování kladky na tric každou rukou zvlast
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
8x 30lbs
Musim s tim ramenem něco vymyslet jinak zešílim.
To by teda bylo blby, kdy moje nejvetsi motice byla mimo provoz kvuli blbymu ramenu : ( Snad to bude jen neco natazenyho a brzy to prejde. Btw. bolelo te i predtim? Nejaky naznak bolesti nebo se to stalo vylozene pri tom vyndavani osy ze stojanu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To by teda bylo blby, kdy moje nejvetsi motice byla mimo provoz kvuli blbymu ramenu : ( Snad to bude jen neco natazenyho a brzy to prejde. Btw. bolelo te i predtim? Nejaky naznak bolesti nebo se to stalo vylozene pri tom vyndavani osy ze stojanu?
No poprvý mě takhle nehezky v něm chrouplo před 6ti dny ale s tim včerejškem se to nedalo srovnat. Předchozí serie byly v poho, možná to jedno rameno trochu unavenější z motokár, ale pak jak jsem si to nechala podat ze stojanu...tak uplně jak kdyby mě tam někdo píchl jehlicí :/
Jako malej záchvat smíchu mám nejvíc mě dorazily ty žličky tam Ty jsi úžasná
děkuju..no...jelikož jsem byla nepřipravena a neměla lžičky s sebou,tak se mi nechtělo opakovat to co bylo posledně (jedla jsem tuhle zmrzku platební kartou pak mě napadlo že bych to jedla třeba permicí do fitka abych to jooo zabila ...)
22.7. Nohy + kardio
no...v noci na dnešek okolo 1 hodiny...jsem dostala genialní nápad nemohla jsem spat a bylo mi ukrutný vedro....až jsem pak nemohla spat z toho jak jsem vytočená sebrala jsem kuličkový pytel a vytáhla ho na balkon že jakože tam se mi bude spat líp.. uklidnila jsem se...a dívala se na přenádherný nebe nade mnou... lepší "strop" si člověk ani nemůže přát....nádherny proste. A díky všemožným teorií, vzpomínání a fantazírování jsem v chládku usnula.... probudila jsem se ve 4....brutální zimou rozlámaná, s bloklým krkem super :D :D zlato fakt bomba...začla jsem se smát..hodně smát....rozštěkala jsem psy ještě lepší....tak jsem se odebrala do postele a jestě na par minut usnula. a ráno za klienty a svuj trenink.
Nechtělo se mi, fakt mě vše bolí, tak aspon zlehka :)
hackeny
15x
15x
15x
15x
15x
dřepy na široko s jednoručkou pod sebou
důraz na procítění hýždí
20kg
20kg
22,5kg
22,5kg
25kg
25kg
23.7. Ramena
tak a tohle bylo buď a nebo bud to bude v poho a nebo je totálně oddělam a dam si měsíční pauzu od trenovani moralní podporu mi dělala moje svěřenkyně co dnes neměla trenink, ale přišla se podívat a kamarád physique Pavel Čermák se kterym jsme ty ramena pěkně potřápili.
No hezky před trenalem podrápat kůži na ramenou a potřít Finalgonem od Ilji s přídavkem hadího jedu , :D pecka! prokrvení na max
Tlaky s osou před hlavu v sedě
12x osa
10x 25kg + tlaky ve stoje s jč 8x 10kg
10x 25kg + tlaky ve stoje s jč 8x 10kg
Tlaky v sedě s jč + ve stoje s jč
10x 10kg + 8x 6kg
8x 12,5kg + 8x 6kg
8x 12,5kg + 8x 6kg
Upažování s jč ve stoje
15x 6kg
15x 6kg
15x 6kg
shazovaná: 6x 10kg, 6x 7kg, 6x 5kg, 6x 3kg + podržení jen paže pár sekund
superserie rozpažky s jč v předklonu/ zapažování s lehkou osou v předklonu za zády
tohle mi vůbec nešlo :D :D chudák Pája se mě to snažil naučit a já to pořád nějak šudlala, příště ho natočim na video, jemu to jde tak krásně a já takovy paskvil do příště natrenuju
12x 6kg / 10x
12x 6kg / 10x
12x 6kg / 10x
facepulls v sedě s lanem
12x 25lbs
12x 40lbs
shazovaná 6x 55lbs, 7x 40lbs, 10x 25lbs
rameno bolelo mín než jsem čekala...u těch tlaků to bylo hodně nepříjemný, bodavá bolest a pak při rotaci to samé....ale myslím si že to hodně oblbnul ten finalgon, ted to přichází "k sobě" a už zas tuhne a pobolívá, zítra s tím zkusím odtrenovat záda a dala bych par dní klid...aby se zregenerovalo...
To je dobre, ze alespon takhle :) . Hlavne necvic cviky, kde to boli vic nez jen trochu (nebo stredne hodne :D ) a ono to prejde. Sice by nam nekterym pauze asi prospela, ale bez tebe by to tu nebylo ono
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru