Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IronNeverLies napsal:
Zdar, nebyla si nahodou vcera na Terminatorovi v 4DX?

Ahojky jojo byla!!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si to myslel seděli jsme ve 3tí řadě
Podle přítelkyně máš krásný záda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.7. Ramena, triceps, biceps + kardio

Tehehe včerejšek byl bombastickej den, takvý to, když mate konečně volno a stav mysli "i dont give a single fok ´bout anythin´"

v tom největšim vedru směr Eagle fitness

tlaky na ramena v sedě s jč
10x 10kg
8x 12,5kg
7x 15kg
6x 15kg
6x 15kg
5x 15kg

upažování s jč
12x 6kg
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg
12x 7kg

Francouzsky tlak hlavou dolu
miluju ten cvik! nepopsatelný prostě
12x 10kg
10x 15kg
7x 20kg
6x 20kg
6x 20kg
5x 20kg
pomaličku spouštět a dynamičtěji nahoru

tlaky s jč za hlavou
10x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
vychutnávat si jak je to natekly...h yeaaaa

stahování kladky
10x 60lbs
10x 60lbs
10x 60lbs
10x 60lbs

scottowka na bic
6x 30kg
8x 25kg
8x 25kg
8x 20kg
8x 20kg

bic zdvih ve stoje s jč
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg

pás 30 min

A pak v lifterský společnosti prostě vypnout od starostí a směr 4D Terminatorrrrr!! No že to prej pojmem jakoby zdravě, tak jsme nakoupili ořechy a sušený maso...ok jsme sportovci..kašlem na popcorn :D Muhahaha 20minut jsem se řechtala tomu co ta sedačka dělá, než jsem se nechala vtáhnout do děje...A luxus....božeeee áááá film nad moje očekávání, spousta scén a´la deja vu!! Slyšela jsem na to spoustu kritiky, ale ja byla unesena! a uplně mě to nabilo hrozně akční náladou! navíc to 4D má uzasnou vyhodu pro lidi, co běžně v kině usínaj (muj problem jak se zhasne, je tam teplo a mam kulisu a jsem chvili v klidu tak přepínam na hajací režim ) bomba...

u techto scen jsem opravdu plakala smíchy.....

po cestě zpátky jsme narazilil na auto ze Záhad s.r.o. :D a to by bylo aby to poník hned nešel prozkoumat :D hahah..

no
pak jsem viděla billboard Haagen Dasz.... hmmm...sakra.... a najednou....jsem u pokladny...sakra...vemte mi to!! nějak se tam ocitla i kraice s Oreo néééé tak hlavně že jsem nam zakazala ten popcorn! ja tu formu snad zpatky nikdy nezískam proč se vyráběj takovýhle dobroty??!!! Aproč sakra je Tesco non stop?? a proč mě tam poštěj v 1:30 v noci??!!!

hlavně tvl že celej den jim jen tunaka, cuketu a maliny a zapijim to cocoteinem tvl :D a pak to takhle zabiju ... přijdu do pekla

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IronNeverLies napsal:
Já si to myslel seděli jsme ve 3tí řadě
Podle přítelkyně máš krásný záda

juuu, že mocko děkuji

Zlata

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. 7. Dřepy

dneska dřepy s panem mistrem Honzikem Jíšou :)) a jeho oblíbené DOSEDY široké dřepy na boxik

moje premiera..byla jsem si v tom dost nejista, ale Jíšák je nekompromisní

10x osa
5x 60kg
5x 70kg
3x 80kg
3x 90kg
2x 100kg
2x 110kg
1x 120kg

Jako....asi dobrý :D na zkoušku a jako zpestření fajn, ale zustanu pro příště věrná klasickýmu úzkymu dřepu s vícero opáčky :)) asi mi to moc nesedí. novinka pro mě jak šíře rozkročení, tak i dosedávání :D divny, ale ok
zkusit se má všechno

bulharský dřep o lavičku
10x 5kg jč
10x5kg jč
10x
10x
10x

zákopy
12x 95lbs
12x 95lbs
12x 95lbs
12x 95lbs

abdukce
15x 135lbs
15x 150lbs
15x 150lbs
15x 150lbs

apak? a pak? a paaak??? projížďka v Porscháku na grilovaný žebírka a MOTOKÁRY!!! juhuuu !!! hhahah užasná akcička za odměnu za dřepy. Fakt nad Eagle grupu neni rodina prostě. Sám mistr Jíša mě při předjíždění nabral tak, až mě odhodil na mantinely a mě cvakly zuby jak kráva :D :D takže revenge!!! neuvěřitelný, bolí mě uplně všechno

Zlata

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.7. Benche + tric

včerejší benche byly ukrutně těžký pocitově. David na mě dohlížel přísně a ještě přísněji Zbyňda, plus další dva kluci a úžasná Barča, je to ta nejroztomilejší žena co jsem viděla a zvedá barák váhy pro mě obrovská motivace at už jako sportovkyně nebo v jejím osobním životě. Je skvělá.

10x osa
8x 40kg
5x 50kg
3x 55kg
1x 60kg a tady jsem si chytře udělala něco s pravým ramenem, když jsem osu vyndavala ze stojanu : ( píchlo v tom, ale nevzdala jsem to
1x 60kg
1x 65kg bolest v rameni ukrutna....ale kurňa !!!
dotlaky z měkkého špalku
3x 70kg
2x 70kg kdyby to nezachranili tak roluju :D
3x 65kg

tak zkusíme kliky na bradlech s dopomocí
5x
5x
5x
5x
5x

stahování kladky na tric každou rukou zvlast
12x 20lbs
12x 20lbs
12x 20lbs
8x 30lbs

Musim s tim ramenem něco vymyslet jinak zešílim.

Zlata

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.7. kardio

20min schody
20min pás

Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by teda bylo blby, kdy moje nejvetsi motice byla mimo provoz kvuli blbymu ramenu : ( Snad to bude jen neco natazenyho a brzy to prejde. Btw. bolelo te i predtim? Nejaky naznak bolesti nebo se to stalo vylozene pri tom vyndavani osy ze stojanu?
Zlata

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To by teda bylo blby, kdy moje nejvetsi motice byla mimo provoz kvuli blbymu ramenu : ( Snad to bude jen neco natazenyho a brzy to prejde. Btw. bolelo te i predtim? Nejaky naznak bolesti nebo se to stalo vylozene pri tom vyndavani osy ze stojanu?

No poprvý mě takhle nehezky v něm chrouplo před 6ti dny ale s tim včerejškem se to nedalo srovnat. Předchozí serie byly v poho, možná to jedno rameno trochu unavenější z motokár, ale pak jak jsem si to nechala podat ze stojanu...tak uplně jak kdyby mě tam někdo píchl jehlicí :/

Venduli

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 3:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako malej záchvat smíchu mám nejvíc mě dorazily ty žličky tam Ty jsi úžasná

Zlata napsal:

hlavně tvl že celej den jim jen tunaka, cuketu a maliny a zapijim to cocoteinem tvl :D a pak to takhle zabiju ... přijdu do pekla
Zlata

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Jako malej záchvat smíchu mám nejvíc mě dorazily ty žličky tam Ty jsi úžasná

děkuju..no...jelikož jsem byla nepřipravena a neměla lžičky s sebou,tak se mi nechtělo opakovat to co bylo posledně (jedla jsem tuhle zmrzku platební kartou pak mě napadlo že bych to jedla třeba permicí do fitka abych to jooo zabila ...)

Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale to neni zadnej cheat, ta zmrzka je oriskova, takze zdrave tuky )
Zlata

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.7. Nohy + kardio
no...v noci na dnešek okolo 1 hodiny...jsem dostala genialní nápad nemohla jsem spat a bylo mi ukrutný vedro....až jsem pak nemohla spat z toho jak jsem vytočená sebrala jsem kuličkový pytel a vytáhla ho na balkon že jakože tam se mi bude spat líp.. uklidnila jsem se...a dívala se na přenádherný nebe nade mnou... lepší "strop" si člověk ani nemůže přát....nádherny proste. A díky všemožným teorií, vzpomínání a fantazírování jsem v chládku usnula.... probudila jsem se ve 4....brutální zimou rozlámaná, s bloklým krkem super :D :D zlato fakt bomba...začla jsem se smát..hodně smát....rozštěkala jsem psy ještě lepší....tak jsem se odebrala do postele a jestě na par minut usnula. a ráno za klienty a svuj trenink.

Nechtělo se mi, fakt mě vše bolí, tak aspon zlehka :)

hackeny
15x
15x
15x
15x
15x

dřepy na široko s jednoručkou pod sebou
důraz na procítění hýždí
20kg
20kg
22,5kg
22,5kg
25kg
25kg

předkopy
12x 90lbs
12x 120lbs
12x 120lbs
12x 120lbs

zákopy
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs
12x 90lbs

Abdukce
20x 135lbs
20x 150lbs
20x 150lbs
20x 150lbs
20x 150lbs
20x 150lbs
20x 150lbs

donkey kicks
20x
15x
15x
15x
15x

kardio
60min pás

Zlata

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.7. Ramena

tak a tohle bylo buď a nebo bud to bude v poho a nebo je totálně oddělam a dam si měsíční pauzu od trenovani moralní podporu mi dělala moje svěřenkyně co dnes neměla trenink, ale přišla se podívat a kamarád physique Pavel Čermák se kterym jsme ty ramena pěkně potřápili.
No hezky před trenalem podrápat kůži na ramenou a potřít Finalgonem od Ilji s přídavkem hadího jedu , :D pecka! prokrvení na max

Tlaky s osou před hlavu v sedě
12x osa
10x 25kg + tlaky ve stoje s jč 8x 10kg
10x 25kg + tlaky ve stoje s jč 8x 10kg

Tlaky v sedě s jč + ve stoje s jč
10x 10kg + 8x 6kg
8x 12,5kg + 8x 6kg
8x 12,5kg + 8x 6kg

Upažování s jč ve stoje
15x 6kg
15x 6kg
15x 6kg
shazovaná: 6x 10kg, 6x 7kg, 6x 5kg, 6x 3kg + podržení jen paže pár sekund

předpažování s kotoučem + vytáčení
15x 5kg
12x 7kg
8x 10kg + 8x 5kg

superserie rozpažky s jč v předklonu/ zapažování s lehkou osou v předklonu za zády
tohle mi vůbec nešlo :D :D chudák Pája se mě to snažil naučit a já to pořád nějak šudlala, příště ho natočim na video, jemu to jde tak krásně a já takovy paskvil do příště natrenuju
12x 6kg / 10x
12x 6kg / 10x
12x 6kg / 10x

facepulls v sedě s lanem
12x 25lbs
12x 40lbs
shazovaná 6x 55lbs, 7x 40lbs, 10x 25lbs

rameno bolelo mín než jsem čekala...u těch tlaků to bylo hodně nepříjemný, bodavá bolest a pak při rotaci to samé....ale myslím si že to hodně oblbnul ten finalgon, ted to přichází "k sobě" a už zas tuhne a pobolívá, zítra s tím zkusím odtrenovat záda a dala bych par dní klid...aby se zregenerovalo...

Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobre, ze alespon takhle :) . Hlavne necvic cviky, kde to boli vic nez jen trochu (nebo stredne hodne :D ) a ono to prejde. Sice by nam nekterym pauze asi prospela, ale bez tebe by to tu nebylo ono

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: