|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
otazocka vsetecna - kolko meria ten ranny hodinovy beh? v kilakoch, nie v milach _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DolceGusto

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
primal move, armbar, ..
DEADLIFT - 2x5 140kg
LOG BENCH PRESS - do 5x80kg
2KB MILITARY PRESS - 8x24kg
PULL UP - 8x
mam dost unaveny ramena.. kazdej holt neni stroj
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
Ráno pracovní, trénink jsem nestihla a tak dnes jen dvě lehké fáze :)
První válení a druhá činkovací :)
I. fáze - boj
BJJ (PriMMAt)
II. fáze - fofroň silovka
Výrazový tah trhový
3/60 - 60 - 70 - 70 - 70
Výraz technický za hlavou
2/70 - 80 - 90
Dřepy vzadu
3/60 - 90 - 100 - 110
Benč
5/50 - 60 - 65 - 65 _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Dneska s panem pandáčkem lehký cheat day
Snědli jsme tohle a pak šlo odtrénovat Daníka. Jen jsme seděli a dávali povely. Během kutálení se do nory jsme zvládli 10 nanuků a ted se cpeme dalšíma dobrotama, o jejiž množství se již nehodí mluvit :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
Hodnocená týdne 4:
Trénink:
+)
Splnila jsem váhy na silovce i vzpírání.
Měla jsem hodně tréninků postoje (teď už mám tři trenéry na soukromky - Honzíka, Dana a na boxík Terez) a na zemi se prala taky každý den, což je super.
Ranní běh dotahla na hodinovku.
-)
Vynechala jsem atletiku, nebyla už kam dát.
Plán na příští týden:
Trochu lépe to celé organizovat, abych neměla dva tréninky pár minut po sobě a následně nechcípala na utopení se ve vlastním potu... :D
Někam vecpat atletický trénink. Chybí mi pohyb na slunci :)
Jídlo:
+)
Totálně překopané. Mám vše rozepsané do puntíku a držím.
-)
Sacharidy mě uspávají, ale lepší se to...
Plán na příští týden:
Držet se plánu. Ještě vychytáváme drobnosti.
Celkové hodnocení:
+)
Minulý týden byl super. Pěkně jsem si mákla, ale krom úterý, kdy jsem byla fakt vyšťavená, jsem to všechno zvládla. Jsem moc ráda, že jsem se odhodlala jít do PriMMAtu a začít více trénovat tu zem....
-)
Vyhnout se tréninku v útlumu a únavě.
Plán na příští týden:
Pokračovat v nastoleném tempu :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že se tady nebo na FB dočkáme i toho rozpisu jídelníčku. Zatím byly fotky velkou inspirací :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
Muzu se zeptat z ceho cerpas sacharidy? Ja posledni dobou vsechny sacharidy jedu jen z ovoce a prijde mi, ze prave vzhledem k te unave cos zminovala je to daleko lepsi nez brambory,ryze a klasicky zdroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | | Muzu se zeptat z ceho cerpas sacharidy? Ja posledni dobou vsechny sacharidy jedu jen z ovoce a prijde mi, ze prave vzhledem k te unave cos zminovala je to daleko lepsi nez brambory,ryze a klasicky zdroje. |
Tak tyhle klasické zdroje sacharidů by do mě nedostali ani heverem :D
Ani ovoce běžně nejím... jedu ze zeleniny (řepa má hodně, mrkev...) a teď tedy kukuřičné věci.
Mě obecně sacharidy pocitově prostě nesedí... jsem po nich unavená a to mě neba... Jsem zvyklá na tuky. Asi to nedovedu úplně vysvětlit, ale ta energie při ketoze, či na dlouhodobém low carb je prostě úplně jiná...
Mám to sestavené tak, aby to řešilo mé aktální zdravotní komplikace... snad si to nějak sedne... :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Mike Priest napsal: | | Muzu se zeptat z ceho cerpas sacharidy? Ja posledni dobou vsechny sacharidy jedu jen z ovoce a prijde mi, ze prave vzhledem k te unave cos zminovala je to daleko lepsi nez brambory,ryze a klasicky zdroje. |
Ani ovoce běžně nejím... jedu ze zeleniny (řepa má hodně, mrkev...) a teď tedy kukuřičné věci.
Mě obecně sacharidy pocitově prostě nesedí... jsem po nich unavená a to mě neba... Jsem zvyklá na tuky. Asi to nedovedu úplně vysvětlit, ale ta energie při ketoze, či na dlouhodobém low carb je prostě úplně jiná...
Mám to sestavené tak, aby to řešilo mé aktální zdravotní komplikace... snad si to nějak sedne... :) |
Hodně podobný názor má Boris Orava...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | kulíšek napsal: | | Mike Priest napsal: | | Muzu se zeptat z ceho cerpas sacharidy? Ja posledni dobou vsechny sacharidy jedu jen z ovoce a prijde mi, ze prave vzhledem k te unave cos zminovala je to daleko lepsi nez brambory,ryze a klasicky zdroje. |
Mám to sestavené tak, aby to řešilo mé aktální zdravotní komplikace... snad si to nějak sedne... :) |
Hodně podobný názor má Boris Orava... |
A spousta jiných lidí, co znám. V tomhle se shodneme
Jo, já bych ani z té ketozy nešla a low carb bude vždycky můj životný styl... Jsem si naprosto jistá, že se nikdy nebudu cpát pravidelně vločkama, rýži a podobnýma srancema :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Irminsul napsal: | | kulíšek napsal: | | Mike Priest napsal: | | Muzu se zeptat z ceho cerpas sacharidy? Ja posledni dobou vsechny sacharidy jedu jen z ovoce a prijde mi, ze prave vzhledem k te unave cos zminovala je to daleko lepsi nez brambory,ryze a klasicky zdroje. |
Hodně podobný názor má Boris Orava... |
A spousta jiných lidí, co znám. V tomhle se shodneme
Jo, já bych ani z té ketozy nešla a low carb bude vždycky můj životný styl... Jsem si naprosto jistá, že se nikdy nebudu cpát pravidelně vločkama, rýži a podobnýma srancema :D |
Co dodat...Zkušenosti..
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
I.
primal move, ..
BTN JERK - 3x2 100kg (OT3M)
DEADLIFT - 2x3 150kg (OT3M)
FRONT SQUAT - 2x5 80kg (OT3M, dole stopky)
PULL UP - 9x
trenink dobrej, az na sileny dusno.. nejak mi chybel vzduch
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
I.
rozklus
rozcviceni
ABC
rovinky 3x60
spojovane 4x 100+100 (100 rovina + 100 klus + 100 rovina)
vyklus
po case zase trochu atletiky.. lehci trenink a super pocasi  vcera II. uz nedopadla, takze dneska si to vynahradime
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út červenec 21, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem kvůli práci nestihla trénink, ani zápis toho jediného, který jsem odjela...
Točili jsme další díl našeho cvičícího seriálu... Tentokrát o tom, co můžeš cvičit v kanceláři
Silovka:
Výrazový tah
3/60 - 60 - 66 - 66 - 66
Výraz technický
2/60 - 70 - 80 - 85 - 90
Dřepy vzadu
3/60 - 80 - 95 - 105 - 110 - 110
Dneska ráno jsem šla do Lanny na trénink, který nebyl. Tak jsem se vrátila dom, obula kecky a šla na oválek...
I. fáze - atletika
Rozklus, rozcvičení, ABC
Roviny 3x60m
Spojované stovečky (100m rovina + 100m klus + 100m rovina)
4x
Výklus _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|