|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 9:34 am Předmět: Ruce |
|
|
Cau, zacal jsem ted jezdit ruce a ramena 2x v tydnu jsou to moje slabiny, ale chtel bych jen neco ujasnit, jestli mam cvicit vzdy ty stejny cviky dejme tomu ten mesic, a nebo kazdej trenink neco jinyho? zase nechci vycerpat vsechny cviky aby pak v budoucnu meli ty partie na co reagovat. Ale treba u ramen se tomu nevyhnu, nemuzu odject tlaky za hlavou, millitary, tlaky s jc, upazovani, upaz. v predklonu, pritahy vc. k brade atd..v jednom treninku, ale u tricepsu staci si myslim ject uzky bench, kliky na bradlech, a neco k tomu + dopumpovat nebo taky mam tocit cviky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
ty vole dyt je to uplne jedno.. muzes tocit kazdej trenink nebo nechat dokud to zabira..
proc z toho cviceni porad lidi delaji neco megaslozityho.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
Chces zvetsit ruce? poradim ti dva cviky ktery zaberou, shyby podhmatem a kliky na bradlech..........na ramena jednoznacne OHP a pritahy k brade, pri OHP zabira i dobre tricak takye netreba pridavat dalsi cvik, vsimni si ze mnoha powerlifteru ma ruce jak kmeny a jejich rutina je zalozena jenom na 99% "Compound exercises" zbytek je pro ne ztrata casu a energie, coz je pravda....
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
Každý má jiné názory,já s bych woodem nesouhlasil.
Chceš ruce?
Cvič základní cviky s VČ a na ramena tlaky.Vyměnuj tréninky.
Zkus Kaatsu metodu... (mě se osvědčila)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
Nic proti Charlesovi, ale zrovna on sem postuje xy tréninkových plánů ročně a ptá se na takové s prominutím ptákoviny, že ti asi moc z vlastní zkušenosti neporadí, ale spíš ti řekne, to co vyčetl na netu, takže to má stejnou hodnotu, jako kdybych ti řekl, že máš jezdit tréninky jak ronnie coleman.
K věci: Mě nejvíce zabraly těžké váhy = max 5 opáček a hoodně pomalá negativní opakování, nejen že mi šel objem nahoru, ale i tvrdost a žilnatost. Nicméně Tom3 to nejlíp vystih.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Nic proti Charlesovi, ale zrovna on sem postuje xy tréninkových plánů ročně a ptá se na takové s prominutím ptákoviny, že ti asi moc z vlastní zkušenosti neporadí, ale spíš ti řekne, to co vyčetl na netu, takže to má stejnou hodnotu, jako kdybych ti řekl, že máš jezdit tréninky jak ronnie coleman.
K věci: Mě nejvíce zabraly těžké váhy = max 5 opáček a hoodně pomalá negativní opakování, nejen že mi šel objem nahoru, ale i tvrdost a žilnatost. Nicméně Tom3 to nejlíp vystih. |
Amen...Řekl bych to takhle:vše je v hlavě..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
Dalsi a mozna nejdulezitejsi vec, ktera tu nebyla zminena, je technika cviku. Ja sam nejsem zadny technik, ale dost casto je zabavne sledovat, co lidi u cviceni bicepsu predvadeji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 8:59 am Předmět: |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Chces zvetsit ruce? poradim ti dva cviky ktery zaberou, shyby podhmatem a kliky na bradlech..........na ramena jednoznacne OHP a pritahy k brade, pri OHP zabira i dobre tricak takye netreba pridavat dalsi cvik, vsimni si ze mnoha powerlifteru ma ruce jak kmeny a jejich rutina je zalozena jenom na 99% "Compound exercises" zbytek je pro ne ztrata casu a energie, coz je pravda.... | vetsina powerlifetru je taky ale nasypana, a za ty roky je jasny ze jim to musi vyrust :) a powerlifteru s peknou postavou je malo, libi se mi treba hodne postava Tkadlcika, ale k veci..fakt to potrebuju cvicit samostatne 2x tydne, cvicim furt silove, sami fullbody, a to primy procviceni rukou a ramen tam proste schazi a je to znat, ale je to taky tim ze mam dlouhy ruce takze to opticky vypada proste na nic
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 9:01 am Předmět: |
|
|
jinak se snazim cvicit prvni 2cviky silove tezky vahy, a pak nakou pumpovacku, vcera sem dal na konec tricepsu superserku a parada, ovsem jestli to ma vubec nejaky smysl to pumpovani..casto se rika ze pro naturala zbytecna strata casu
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | jinak se snazim cvicit prvni 2cviky silove tezky vahy, a pak nakou pumpovacku, vcera sem dal na konec tricepsu superserku a parada, ovsem jestli to ma vubec nejaky smysl to pumpovani..casto se rika ze pro naturala zbytecna strata casu |
Nejspíš to má každej jinak, ale podle mě pumpování je spíš pro dobrej pocit, nejvíc mi rostou ruce když dám pořádný váhy na klicích na bradlech nebo shybech nebo na kruzích - tzn. cviky, kde je ta zátěz na ruce hodně velká.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|