|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pyšný krasavec
|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 6:09 pm Předmět: přidání proteinu do tvarohu |
|
|
Zdravím všechny,
rád bych se zeptal ,jestli je vhodné přidávat proteinový prášek do tvarohu,potažmo do mléka, někde jsem četl ,že se rozbije ten protein ,myslím že se tomu říká peptidová vazba ,článek už jsem bohužel nenašel, jenom něco podobného o proteinu a mléce, malý kousek zde dám:
Nestravené zbytky laktozy způsobují střevní potíže a tím druhotně zhoršuji trávení všeho co jíme, včetně případného proteinu rozmichaného v mléce. Proto výrobci kvalitních proteinů laktozu odfiltrovávají.
Není to tedy o škodlivosti mléka, ale o tom, že je nesmyslné přidávat zpátky laktozu do proteinu, ze kterého ji výrobce draze odfiltroval !
Zalitím kvalitního proteinu mlékem způsobíme tělu obtíže při trávení a bílkoviny se tak dostanou do těla pomalejí a v menší míře. Pokud mluvíme o horších proteinech a gainerech obsahující stejně laktozu je důležité jak reagujete na mléko. Pokud ho pijete bez problému, můžete méně kvalitní proteiny i gainery míchat do mléka.
Stejně je to ohledně píti mléka během dne. Pokud to nedělá problémy hrr na to. Ale pokud vám to nedělá dobře není třeba se nutit. Máme zde i jogurty a tvarohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
Já na přidávání proteinu do tvarohu nebo mléka nevidím nic špatnýho, i když jsem laik. Ty bílkoviny tam jsou furt tak jako tak, nijak se to nerozbije, jen se ještě navíc musí strávit laktóza, no.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
A hlavně pozor na podvodníky. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 17, 2015 6:48 pm Předmět: |
|
|
Pozor na peptidový most - to je podvod.
|
|
| nahoru |
|
 |
pyšný krasavec
|
Zaslal: so červenec 18, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
Je všeobecně doporučováno dávat si na noc speciální protein, případně tvaroh. Bezmyšlenkovitě jsem to převzal a praktikoval docela dlouhou dobu, teď jsem byl ale nějakej čas pryč a nemohl s sebou tahat moc krámů, tak jsem tyhle noční dobrůtky úplně vypustil. K mýmu překvapení jsem zjistil, že nejen že absolutně nepřicházím o svalovou hmotu, ale naopak mi zmizelo i to málo tuků co mám. Když jsem je po návratu zase na zkoušku zařadil, vše se vrátilo do starých kolejí, tedy objevil se mi zase ten tuk co dřív, se svalama mi to ale nedělá absolutně nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so červenec 18, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
Dávat něco na noc (po "vydatný" večeři) je hovadina jako kráva... tvaroh, noční proteiny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 12:15 pm Předmět: |
|
|
jak pro koho.. :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
tak tak ...jak pro koho, my po vydatné večeři ještě nechodíme spát _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
| pyšný krasavec napsal: | | Je všeobecně doporučováno dávat si na noc speciální protein, případně tvaroh. Bezmyšlenkovitě jsem to převzal a praktikoval docela dlouhou dobu, teď jsem byl ale nějakej čas pryč a nemohl s sebou tahat moc krámů, tak jsem tyhle noční dobrůtky úplně vypustil. K mýmu překvapení jsem zjistil, že nejen že absolutně nepřicházím o svalovou hmotu, ale naopak mi zmizelo i to málo tuků co mám. Když jsem je po návratu zase na zkoušku zařadil, vše se vrátilo do starých kolejí, tedy objevil se mi zase ten tuk co dřív, se svalama mi to ale nedělá absolutně nic. |
Krasne teorie
V te dobe, kdyz jsi byl pryc, bylo vypusteni tvarohu na noc jedina zmena ve tvem jidelnicku? A nebo nemel jsi treba i zvyseny vydej energie oproti normalu? Pripada mi celkem zabavne prisuzovat ubytek tuku tomu, ze jsi na noc prestal davat tvaroh, stejne tak zabavne mi prijde , ze se divis tomu, ze jsi diky tomu neprisel o svalovou hmotu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
pyšný krasavec
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
nadbytek bílkovin se usazuje ve formě tuků, což je teorie a teď potvrzená i praxí. že se neztrácejí svaly je zajímavé ale pravděpodobně tělo v noci žádné živiny nepotřebuje,protože pracuje zpomaleně, neboť nemá žádný výdej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
Ten pysnej krasavec bude stejne nejakej letni troll  jinak to neni mozny _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
| pyšný krasavec napsal: | | nadbytek bílkovin se usazuje ve formě tuků, což je teorie a teď potvrzená i praxí. že se neztrácejí svaly je zajímavé ale pravděpodobně tělo v noci žádné živiny nepotřebuje,protože pracuje zpomaleně, neboť nemá žádný výdej. |
Co je to za kec, že tělo živiny v noci nepotřebuje? A co se asi tak děje v noci hmm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 6:35 pm Předmět: |
|
|
Nereagujte na nej, jeho to přestane bavit za chvíli a půjde trolit jinam
|
|
| nahoru |
|
 |
pyšný krasavec
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | pyšný krasavec napsal: | | nadbytek bílkovin se usazuje ve formě tuků, což je teorie a teď potvrzená i praxí. že se neztrácejí svaly je zajímavé ale pravděpodobně tělo v noci žádné živiny nepotřebuje,protože pracuje zpomaleně, neboť nemá žádný výdej. |
Co je to za kec, že tělo živiny v noci nepotřebuje? A co se asi tak děje v noci hmm? |
mluvil jsem s mistrem republiky v kulturistice a ten mi říkal že na noc nejí vůbec .že to jde hrozně na váhu. Samozřejmě pokud někdo chce vypadal jako koule tak si dá na noc 2 tvarohy s proteinem . spousta lidí jí špatně když do sebe za den nejsou schopni dostat potřebný počet kalorií aby večer nemuseli jíst (někteří neštastnící jedí i v noci!)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
Být mistr republiky dnes nic neznamená a už vůbec to, že by měl dotyčný zkušenosti jestli jíst nebo nejíst na noc. Já třeba jím na noc kasein + glutamin + ořechy a jsu v dietě (- 13kg). Dělám to tak už léta a odzávodil sem spoustu soutěží (i spoustu kvalitních úmístění). prostě někdo jí někdo nejí, každýmu jak to pasuje. A svůj postoj jíst na noc nikomu necpu do hlavy, když nechce, tak ať si nic nedává. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|